dagen torsdag

Tjabba Tjena!
Mår inte alls bra nu faktiskt vilket är lite synd tycker jag. Och killarna bara spelar fifa. Jag är utanför!
Strax ska jag hem och laga mat åt bror och pojkvän, det blir smaskig falukorv! Men jag har fått order om att inte steka den för fläkten är paj. Det var ju tråkigt...

Hejsvejs!

PH

Snart dags för lite Paradise Hotel!


35+15

Hipp Hipp Hurra för Pappsen som fyller 50 idag! Stort grattis!


saknar



Älskar den här söta filuren som jag kommer att sakna i natt! Blir tufft att sova själv... <3

lördagens äventyr

Åhnej! Jag har syndat igen med ännu mera dålig update! Fast denna gång så har jag inte haft nån data tillgänglig...

i lördags träffade jag mina gamla södra-flickor vilket var toppen kul! Jag saknar de verkligen hur mycket som helst. Ibland nästan för mycket... Men vi fikade iallafall på Tully's på götgatan.

Gabbsan och Lisa!



Tani och jag :D


Senare på kvällen åkte jag och Tobbe till arlanda för att hämta hans mamma och hennes mamma och systrar som har varit på kanarieöarna. De var pepparkakor allihop! Jag är avundsjuk...

fredagsmys

Tjatja! Sitter nu hemma hos älsklingen och snackar skit med Hanna. Kim, Mattias, Jonas och Tobias spelar fifa vilket är alldeles för tråkigt för oss att spela... Men Hanna och jag roar oss bäst vi kan, kollar på bilder och så. Jag har förresten nått toppen i psykologi och företagsekonomi vilket förgyllde den här trista veckan! Jippi!

Hanna och jag på Malta! <3


back in the game

SOPHIA IS BACK!

Hahah nej men nästan iallafall, jag ska göra mitt bästa. Det har ju då varit lov och jag har varken haft tid eller ork för att blogga. Men nu när skolan är igång igen ska jag försöka slänga ihop nått varje dag. Under lovet så har jag hunnit vara i Norge, fira nyår med Kaja och annat folk på Blidö och åka till Malta med Tobbes kompisar. Jag har fått en ny kamera också så mitt bloggliv kan nu bli återställt.

Nyårskyss <3





RSS 2.0