nu raa?

Tobbe spelar match och jag har precis kollat på Ung & bortskämd som gick igår. Herregud vilket kaos!
Vet inte vad jag ska hitta på nu!



Rhodos!


en härlig eftermiddag!

Vilken eftermiddag! Först lite obehaglig info om könssjukdomar på mentrostiden. Bör man bli orolig nu eller?
Sedan åkte jag tunnelbana med Malin in till östermalmstorg, hon skulle jobba och jag åkte ju för att skriva på avtalet för flaket. Var jätte trevligt i och med att jag har bokat av min mammas mans dotter! Kanske ser henne på krogen i helgen?
Sen iallafall gick jag bort till hemköp där Malin jobbar. Köpte en chokladboll av henne (som för övrigt inte var god!). När jag hade betalat lurade hon mig att bli medlem så att jag kunde köpa lantchips för 10 kr. Haha hon fick mig att köpa 2 till och med!
Nu är jag hos Tobbe och ska äta lite soppa och pannkaka. Mums!



Hihi sötaste Malin!



Haha lantchips!



Hann t.o.m köpa en stickad tröja för 299:- på JC!


myser i skolan

Godmorgon! Jag har varit i skolan sen 8 och haft matte. Men lektionen är nu slut och jag sitter ensam i bibblan.
I eftermiddag ska jag till Studentevent och skriva på kontraktet för flaket. Än så länge är det bara en som har betalat in pengar för det så det blir svårt att lämna in alla pengar idag! Hoppas jag får med mig nån dit för vill inte åka själv!




Sara, Johanna och jag tog en fika paus under matten! :D


snart dra igen....!

Hemma igen! Det var en bra konsert, fast lite långtråkig. Axel spelade bara i början i en slagverksensemble. Begåvat!
Nu ska jag dricka lite glögg innan Tobbe hämtar mig. Vi ska sova hos honom inatt. Var länge sen nu!



Hector i äppelträdet i somras!

nu drar viiii!

Nu drar vi till högdalen! Ska bli kul!



Haha vad söt han är min bror!

pysslar lite

Åhh vad skönt! Kom precis hem från skolan. Asså den där sista svenskalektionen var helt sjukt seg! Glad att man överlevde den!
Nu taggar jag för borsans konsär, konsert (?) ikväll. Laddar kameran så att man kan ta bilder och passar på att föra över alla bilder från mobilen till datan.



Kräftskiva i somras!



Testar nya jackan!



Typ förra veckan!

det är en trött dag idag

Nu har vi svenska, sista lektionen men den är låååång.
Ikväll har min bror konsär/spelning i hödalen som jag ska gå på! Blir kul! Får se ung & bortskämd på datan sen för tror jag missar det!


Det är måndag och vi sitter i bibblan! Sna...

foto0219 (MMS)

Det är måndag och vi sitter i bibblan! Snart har vi projektarbete och då ska sara och jag skicka runt lite enkäter! Puss!


ehh godnatt typ :D

Det var ju roligt att bara en av mammorn följde "reglerna" och valde sin kärlek. Och så vill tv3 att vi ska kolla ett exklusivt avsnitt på tv3 paly. Segt som fan! Här vill vi ha saker och ting serverat!
Vi började kolla på Da Vinci koden som för övrigt verkar bra men tyvärr så håller den på för länge. Skulle ju duscha och så liksom. Så den får vi se klart en annan gång! Nu ska vi sova, det är ju måndag imorn igen!


ensam mamma söker!

Nu är det final som gäller! Wuhu!

ska dra nu!

Det var kul att åka skridskor faktiskt. Och älsko tyckte att jag var bättre än vad han trodde innan. Hihi vad bra. Ja har man gått i idrottsklass så har man väl fått lite hemliga skills! ^^
Vi har hunnit fika iallafall, och tänt adventsljusstaken. Bullarna var jätte goda och det finns många kvar till mig ikväll!
Nu ska borsan och jag åka till mamma och äta. Sedan blir det hem igen och kolla på ensam mamma söker!










första advent

Halloj! Tobbe och jag gick upp ganska tidigt idag och gjorde degen till lussebullarna. När den var klar blev det frukost med ägg, lax, skagenröra och annat gott. Smaskigt! Nu har vi precis bakat ut degen och första plåten är i ugnen. De är snart klara! Hur gott som helst! Brorsan var med också.
När allt är klart ska vi åka bort till Enskede, Gubbängen eller Kärrtorps IP för att åka skridskor. ska bli faktiskt. Fast det blir ännu mysigare att komma in igen och äta de nygjorda bullarna!
Kul med första advent också!






kvällens syfte är fullbordat

Nu är det te, popcorn, godis, bubbelvatten, godis och iron man som gäller. Sedan tror jag nog att lördagkvällen är slut. Finns ju en till helgdag som väntar. Första advent kommer bestå av skridsko åk, älsko ska lära mig, haha! Sedan blir det lussebak och middag hos mamma. Kanske sover hos älso imorn natt?



Mina nya skidbyxor! PeakPerformance 1200kr. Undrar vad de kostar i butik? Längtar till skidsäsongen!

fredag + lördag

Det är lördagkväll och jag myser i soffan. Finns typ inget kul på tv men gav så mycket bättre en chans. Såg andra Harry Potter filmen tidigare också, länge sen man såg den!
Igår var Tobbes familj på middag hemma hos oss. Eller ja, samtliga var inte på plats men vi som var med hade kul ändå. God mat hade pappa fixat också. Efter det åkte Tobbe och jag till festen där alla redan var. Tyvärr fick vi betala inträde men inte ska man klaga för det. Synd att det är så dräggigt där bara. Alla tappar sina ölglas på en och så. Min ben var helt indränkta när vi drog. Vi var typ hemma vid 2 så det var skönt.
Idag har jag stått på gymnasiemässan igen, var sjukt mycket segare än i torsdags men men. Fast fick träffa både Kim och Louise! Hihi hoppas de väljer rätt gymnasium nu när jag går ut. Men iallafall efter det var det bara att åka och handla tacos. Så gott skulle det bli idag. Efter maten gick jag till tvn och sitter kavr där fortfarande som sagt.
Har varit en dålig blogghelg men internet är så koko här hos pappa. Det funkar bara ibland! Asdåligt!

Bilder från igår:
















Nu är det idrott som gäller! Sedan ska jag...

Nu är det idrott som gäller! Sedan ska jag hem och städa, baka och ta fram adeventsgrejer! Tobbes familj kommer på middag ikväll!


trötter

Det är så segt med svenska ibland. Jag vill sova. Orkar inte jobba eller nått annat skit.


långt inlägg

Okej igår dampade internet. Imorse gick det inte att mobilblogga så därför har det varit lite dålig uppdatering.
Var iallalfall på utförsäljning för PeakPerformance igår, drog därifrån med ett par nya skidbrallor. De passar asbra till min jacka. Skulle gärna lägga upp en bild men det går inte på datan i skolan. Får ta det ikväll!
Snökaoset bara fortsätter. Jag var på gymnasiemässan imorse, fick en snygg tröja och delade ut papper. Vi har basketspel vid vår monter som gjorde att många kom till oss. Smart! Johanna och jag gick runt lite efteråt för att se om vi kände nån, men icke! Synd tycker jag. Ska dit igen på lördag!

Nu är jag tillbaka i skolan, har dock inget att göra för min klass har lektion. Jag skulle haft prövning idag också men det blev inställt för vår lärare är sjuk. Segt som fan, får sitta på svenskan då istället och lyssna på tal.
Ikväll är det jobb som vanligt. Inte alls taggad.


jaaaaaaaaaaa

Fick precis ett samtal om att vi har fått flaket bokat! Jippi! Studenten närmar sig och jag längtar galet!


men hallå?!

Vi har en uråldrig vikarie som får mig att somna. Helt seg... Kan nån ta bort henne???


kallt är det här

Godmorgon! Det är ännu mer snö idag och det är säkert kallare också. Jag kommer nog dra hemifrån om ungefär en timme för att åka till skolan. Idag på schemat är det projektarbete och efter skolan ska jag hjälpa pappa att handla och gå på utförsäljning av PeakPerformance. Ska bli kul! Gjorde klart min sista övning i info & layout också så jag är nog redo för morgondagens prövning!

Bästavän och jag i Italien förra året! - Jag vill ha sommar!


blev alldeles trött nu efter all mat!

Nu sitter jag hos älsko! Innan jag kom hit så kom Ida till mig. Vi åt lite mackor och mystr. Sen så kom Tobbe och körde hem oss till en varm fisksoppa och pannkakor. Jätte smarrigt! Nu ska han ner till gymmet och sen ska vi åka hem till mig och sova.
Jag har fått mina tider när jag ska stå på gymnasiemässan också. Ska bli kul faktiskt, vi får ju en snygg farsta-tröja och biobiljetter!


svinkallt!!!

Ush och fy vad det blåser! Det snöar iallafall inte längre men man blåser bort ändå. Gick ju knappt att gå. Och händerna vågar man ju inte ha utanför jackan, de fryser typ till is då. Snusk!



Så ser det ut utanför oss - mörkt!

kryssning!!!

NU ÄR KRYSSNINGEN BOKAD FÖR MIN OCH ÄLSKOS DEL! WUHU!
Sara springer bort till banken och för över pengar till sitt konto så att hon kan boka för henne och tjejerna. Ja vad kul! Det är silja galaxy, nyårskryssning 29 december som gäller. Tror ganska många i klassen ska åka. Ska bli hur kul som helst. Blir asbra att åka iväg så kan man ligga däckad hela natten innan nyårsafton. Sen är det bara att köra igen. Kan det bli bättre?


bibblan

Det är verkligen snöstorm ute. Hann precis till skolan innan det drog över, det var ju skönt. Har ingen lust alls att gå ut nu iallafall!
Klassen har naturkunskap så jag passar på att göra lite info & layout. Har inte många övningar kvar nu! Har ju prövning på torsdag!
Hoppas det blir god lunch idag men jag vågar inte hoppas för mycket. Besvikelsen blir alltid lika stor.
Idag ska vi boka kryssning!


sängen ser lockande ut!

Nu har jag myst vid tvn, duschat och bäddat rent i sängen! Tänkte lägga mig nu och läsa lite matte och kanske i min engelskabok! Godnatt, dröm sött!

Mallis 09

spöken eller vad?!

Asså den här fläkten vi har hemma är sjukt läskig! När den stängs av låter det ibland som ett andetag, att nån står bakom en och pustar ut. Eller också låter det som om ytterdörren öppnas och man vet att den inte gör för då låter det "dingdong". Undrar om det spökar här eller nått? Blir alltid jätte rädd när jag är ensam hemma.

Nu ska jag skala räkor!

lördag på dovas

Sådär ja! Nu är jag hemma i mitt hus igen. Det är info & layout som gäller och kanske lite matte!













Bjuder på den!



Sötaste Caroline!

ska snart åka hem

Måndagen i skolan börjar lida mot sitt slut. Har skrivit lite mer på projektarbetet idag vilket känns bra!
Snart ska jag åka hem och lägga upp lite bilder från helgen samt plugga. Hoppas på att få i mig lute god middag också. Ibland har man tur!
Just nu är det rast men snart drar det igång med lite fler svenskatal! Tur att jag har haft mitt!
Ikväll är det Ung & bortskämd! Ska bli skoj


så var det söndag igen!

Det är ju för mysigt med söndagar!
Idag har jag varit i Tensta och hjälpt Tobbes farmor och farfar att möblera om och fixa lite. Handlade lite med hans mamma också och lagade mat. Snart blir det te, efterrätt och ensam mamma söker! Hur mysigt som helst.
Igår var jag på dovas med min sötaste Caroline. Blev lite vin och cider för vår del. Sedan mötte vi upp Tobbe och åkte till årstaberg. Där väntade Simon som skjutsade hem oss. Snällt!


vinos

Nu blir det lite vin och mys med de här filurerna! <3


segt

Fortfarande hungrig! Varför tar allt så jävla lång tid? Blir ju hemmagjord pizza idag så det ska bli jäkligt gott!



Tobbes mamma och jag förra fredagen, redo för promenad!

hungrig

Har pluggat lite info & alyout nu. Har pröving på torsdag. Gjorde klart alla uppgifterna så har bara övningarna kvar!
Känns som om det är dags för lunch men klockan är ändå över tre. Jobbigt.



Vilken sötnos som pysslar i köket!

vad händer idag?

Nu sitter jag hemma i mitt rum. Gjorde amerikanska pannkisar hos Tobbe imorse och efter det tog jag en promenad/löpning hem. Känns bra! De skulle på släktkalas i huddinge.
Verkar som om det blir lite övningskörning idag. Men först en dusch och lite plugg!
Upptäckte igår att man kan har riktigt kul med en flaska rödtjut och polly!

sleep

Kom precis tillbaka från en häktisk saco-mässa! Blev ju inte direkt klokare på vad jag ska göra efter gymnasiet liksom! Fick med mig jätte mycket broschyrer och påsar därifrån också.
Jag har ätit lite lunch och tänkte nog somna på soffan en stund. Känns som en bra idé!

skit

Har gjort mitt tal. Är nöjd. Har jobbat. Det var tråkigt. Gick på bio. Den var super bra!
Den här jävla datorn som han har dampar också. Godnatt


torsdag - igen

Rätt så mysig morgon faktiskt. Snön ligger vit utanför, har ätit frukost och pluggat svenska tal. Jag har fixat mig för skolan som jag ska åka till om 2 timmar så resterande tid ska jag få in taket så att det sitter och äta lite lunch. I eftermiddag ska jag jobba och ikväll blir det bio med älsko! Vi ska se Harry Potter!

sweet dreams

Jag kan inte sova! Och älsklingen ligger här bredvid och snarkar. Jag har ingen lust att väcka honom för han behöver all sömn han kan få. Känner att jag inte borde ha sovit så länge tidigare idag. Sweet dreams.


nu börjar det bli kväll

Det är lite kallt här hemma nu tycker jag. Undrar om jag håller på att bli sjuk. Kändes faktiskt som om jag hade feber när jag sov. Drömde sådär konstigt liksom och frös galet mycket.

Snart kommer älsko och då ska vi koka ris och värma på en gryta. Har verkligen saknat honom idag. Mamma är inte hemma heller så det blir bara vi två. MYS!


pics

Tog bilder i skolan igår!

















Snyggingarna Caroline och Sara!!

nyvaken

Har känt mig helt seg och har haft migrän nu i några timmar. Men så loggade jag in på fronter och kollade om min fördjupningsuppgift i internationell ekonomi var rättat. Det var den och jag blev genast på bättre humör! Härligt härligt!
Skrev provet i svenska nationella imorse. Man får liksom 5 timmar på sig men jag och många satt bara i 2 vilket också är mycket i andra sammanhang! jag undrar om jag missförstått hela uppgiften men tyckte ändå att jag fick med det jag ville.
Nu sitter jag och försöker förbereda mig inför mitt tal imorn!

migrän

Jag har haft prov. Nu sover jag.

segt

Ååå jag är så trött idag igen. Orkar inte. Vill sova.

tummen upp för tisdag

Sitter vid mitt skrivbord och ska snart gå bort till bussen. Blev lite sovmorgon idag! ^^



kvällsmys med te

Åkte till älsklingen i en timme, åt lite pasta och busade med Ida. Sedan fick jag skjuts hem av världens bästa pojkvän!
Nu har jag druckit lite te och kollat på ung & bortskämd och hollywoodfruarna är i full gång.
Tänkte göra en Powerpoint nu när jag ändå är igång också.



Längtar till helgen - då kör vi!

lite sådär eftermiddagstrött!

Känner mig helt trött sådär på eftermiddagen. Klockan är liksom snart fem! Fram till åtta blir det finjustera PM och börja på powerpoint! Sen blir det ung & bortskämd!
Har fått in ett skrivbord i mitt rum nu också! Brodern bor ju inte här längre så fick det han hade i sitt rum som vi en gång delade på!



Kände att jag behövde köpa ett par byxor på BikBok och mysiga strumpor från HM också ^^


hungrig

Jag vann inget på Bingolotton igår! Var typ ett nummer från 3D tv och allt möjligt! Herregud vad risigt!
Det är ny vecka iallafall och det är projektarbete nu. Loggade in på facebook lite snabbt och upptäckte lite överraskande nyheter. Jösses...
Om en kvart är det lunch. Jag längtar!


kvällsmys vid tvn

Gott var det med lite mat i magen. Men ostkakan blev lite salt tyvärr. Förstår inte varför i och med att det inte var nått salt i? Skumt.
Nu ska jag plugga in en text till imorn och hoppas på att vara klar till 8 då det blir Bingolotto. Har aldrig spelat det förut så det ska bli kul. Man kanske vinner bara därför? Till det blir det iallafall chokladbollar och lite te!

14 november

Idag är det fars dag och ostkakans dag! Så det firas hemma hos Tobbe med brödbak, hemmagjord ostkaka, potatis och purjolöksoppa och chokladbollar. Haha kommer bli tjock asså, så jäkla mycket smarr ^^


övningskört!

Sådär ja! Har precis varit ute och övningskört, men känner mig inte bättre för det.
Får se vad som händer nu om jag ska plugga eller nått annat.

blir lyxmat!

Snart blir det käk hemma hos mamsen! Blir kalvstek! Håkan hålelr på att baka bröd också så det blir mysigt med lite lyxmiddag! Sen går nog älsko och jag upp till centrum och hyr en film!
Känner mig så himla nöjd efter att ha promenerat både igår och idag. Hoppas på att komma ut imorn också!

mysig morgon

Härligt med lördag! Vaknade vid 10 och lite senare gick Louise och jag ner och bakade scones. Mums! Sedan var det bara att klä på sig och så följde jag med Louise och min moster till Tyresö centrum. Första gången för mig att komma dit och det var ju trevligt. De köpte lite hårfärgningsmedel och fars dag-presenter. Sedan fikade jag och Louise och sen skjutsade dem hem mig till Tobbe.
Nu sitter jag hemma hos Tobbe igen. Grabbarna har kollat hockey och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Borde jag stannat med Louise? Blir kanske en promenad med Tobbes mamma och kanske Ida?

what?

Fick höra att min pojkvän ska ha manligt besök inatt. Bör man vara orolig? Ska sova nu, godnatt!


myser hos louise!

Nu sitter jag hemma hos min kusse. Vi har ätit smaskig tacos och nu kollar vi idol. Sen blir det hyra film. Blir kanske en skräckis och godis?




promenad

Nu ska vi ut och gå. Alla barnen har gått hem. Kanske möter vi Ida på vägen?


veckan är snart slut!

Sitter på pratiken och har precis läst en bok för barnen, Lilla Anna och Långa Farbrorn! Gulligt!
Snart dags för lite kaffe och efter att barnen har gått hem blir det en promenad. Sen är det bara att byta om och åka till Louise!



Snyggo! <3


godnatt!

N ska vi sova, dröm sött!


Snuttan!





Klicka på bilden så kommer ni till snyggingens blogg!


jag längtar tills imorn!

Hemma från jobbet nu! Hade ganska kul men fick ont i ryggen efter ett tag tyvärr. Men det går nog över!
Imorn är det idrott och praktik, sen ska jag åka till kussen Louise, äta hos henne och sova där. Kan det bli bättre? Vi ska ligga och skvallra och snacka skit hela natten precis som man ska göra. Wihu!



Julen 2009: Louise, Axel och jag!


NP

Jag skriver PM och tal! Begåvat gjort måste jag säga eftersom jag är klar och har redovisningen om en vecka. Nu ska jag bara lära mig alltihop. Lycka till!


vardagen är snart slut!

Har haft en ganska mysig morgon, gick ner och åt frukost, satte mig i soffan med kaffekopp i handen och Doris i knät, tog en dusch och fixade mig. Blir skjorta idag och en flät-variant med inspiration från Ida och improvisation á la mig! Känns bra, känns bra!
Efter de 2 timmar jag har i skolan är det jobba som gäller, det är ju torsdag nu igen! Efter det åker jag hem till älsko och sover där. Imorn ska jag få prova mina nya träningsbyxor på idrotten! Jippi! Snart åker jag till skolan men först blir det lite lunch och lite plugg! Ses! <3


Morgon

Godmorgon! Ligger i sängen och myser men ska försöka ta mig upp och äta frukost. Kanske sitta lite i soffan med en kisse?

filmtime!

Kom precis hem från en lite tripp. Åt hemma hos Älsko med honom och Ida-skruttan! Snillet hade lagat mat, duktig är hon! Efter det åkte vi ned till garaget och bytte till vinterdäck på gamla Bettan. Så nu slipper vi halka omkring!
Nu ska vi dricka te och kolla Paranormal activity, hjälp kommer vi kunna sova sen?


onsdagsmys

Kort dag i skolan idag, kom dit till halv 1, gick igen halv 3. Nästan så at man ville stanna kvar bara för att det är så segt att åka hem. Det är så kallt här hemma och alla är så griniga, till och med katterna liksom! Men ska få äta middag hemma hos älsko ikväll, kanske kolla Paranormal Activity också som jag fick hem i brevlådan igår! Men måste sova hemma för jag börjar sent imorn också och orkar inte driva omkring hemma hos älsko imorn bitti.
Åter till pluggandet nu då!

Dags för lite engelska och svenska!


blaskigt

Sitter i bibblan och ska börja skriva på svenskan. Hade matte imorse, det var faktiskt ganska kul, hade mycket att skratta åt ^^ Det typ snöregnar ute, eller nått?!
I eftermiddag ska jag på möte och träffa handledaren för Information och layout. Äntligen får man göra den där jäkla kursen! Skulle egentligen gjort den i tvåan. Lite senare så har småtjejerna träning så jag ska väl dit och gapa på dem. De har ju fått vila en vecka nu ^^


unga & bortskämda

Vilket sjukt program, men det var askul. Trodde inte att det fanns sånna ungdomar haha. Och JP från Paradise Hotel. Sinnes. Ska kolla nästa vecka också!

ny vecka - nya möjligheter?

Vi har fått nytt schema i skolan nu! Massa projektarbete och svenska. När svenska nationella är över är det jäkligt chill i skolan.
Måndag är det idag och jag hade prov engelska imorse. Lovet var så mysigt det kan bli med mycket krogen och lite jobb. Jag är ju typ pank nu, ska ge mamma pengar för min jacka också...

Min sara <3


höstlov

Snart är höstlovet slut och mycket har jag hunnit med. Varit hos mormor och övningskört, eldat och gått på bio. Var på Nype med mina vänner i onsdags och Ida fixade mitt hår igen! Jobbade igår och idag har jag fyllt i min tatuering (smärta!) och hjälpt brorsan med att köpa jacka och skor.
Snart ska vi woka lite och sedan blir det ett glas vin eller två på ett sofistikerat ställe. Underbart!





RSS 2.0