Thursday is McDonald's day

Lovet är inte lång borta nu! 2 skoldagar kvar, praktik och ett jobbpass. Jag har 2 uppgifter som ska lämnas in på fronter också, den ena är så gott som klar men den andra behöver justeras lite.

Jag sov hos älsklingen inatt. Hade inte sett honom sen i måndags vilket är ganska ovanligt för oss. Haha de värsta dagarna i mitt liv. Jag ligger kvar i hans säng och myser, ligger och lyssnar på allt som händer utanför dörren. Dammusgaren är igång och nån är sugen på att rita. Jag ska gå upp strax.

just nu känns allt hopplöst

Alla är så himla svåra och respekten för varandra som människor känns väldigt långt borta.


Nu drar jag till centrum! Ska kolla på jac...

foto0186 (MMS)

Nu drar jag till centrum! Ska kolla på jacka som lär behövas i vinter. Brrr! Sen går jag nog bort till skolan och lunchar med tjejerna, länge sen man såg dem typ :S


Jag glömde min data hos pappa! Jätte jobbi...

foto0185 (MMS)

Jag glömde min data hos pappa! Jätte jobbigt! Var typ ledig idag också så har legat hemma framför tvn hela dagen. Så tråkigt och ensamt. Sen ville inte min älskling komma till mig och laga mat med mig så jag fick va ensam hela kvällen också :( får man tycka synd om sig själv?!


måndag-morgon-igen

Ny vecka igen! Måndagmorgnar med engelska är alltid lika givande. Blev precis klar med min uppsats! I eftermiddag görs det avgörande provet för mitt betyg i religion. Jag har nog aldrig mått så här sjukt innan ett prov!
Freddie försöker sälja lite kläder till mig nu så jag får väl köpa en sport-bh av henne från newbody. Hihi gulle!

Inez sötis

Lillkusinen Inez och jag på Tjörn i somras

det är en grå dag idag

Och återigen var det söndag. Det regnar typ och hela världen känns helt seg. Jag skulle allra helst göra lite varm choklad och lägga mig framför tvn och bara smälta. Men det finns tyvärr inte alls på världskartan idag. Sista slutspurten med plugg är det som gäller. Imorn börjar sista veckan innan höstlovet och jag ska köra järnet! Sista provet i religion är imorn, sen slutar kursen! Jätte läskigt!

Igår bowlade vi i enskedehallen. Jätte kul var det för jag vann första serien vilket inte var oväntat förstås ^^ Men min största konkurrent Fredrika vann nästa serie och hela skiten så grattis till henne.
Efter bowlingen drog vi till Hellströms, jag tog en cider och vi satt där i en timme typ. Malin och Johanna kom också dit så det var kul att träffa dem innan de tog med sig Fredrika till Lobby. Min älskling och jag åkte hem och kollade på film. Jag var alldeles för trött för att orka nått mer.

vad gör vi?

Igår hade jag det mysigt uppe i mitt rum med chips, cola och godis. Tobbe var med mig också och kollade på idol medan jag pluggade. Somnade typ vid 12 sen.

Idag gick jag upp tidigt och städade källaren, efter det åt jag frukost och sedan bar det av in tiil stan med Sara. Vi köpte lite örhängen och piercingar. Toppen! Sedan åkte vi till mig och har pluggat hela eftermiddagen. Caroline kom efter ett tag också. Sara åkte hem för en stund sedan och vi ska dra strax. Carro ska hem och jag ska med Tobbe och hans familj till Bamboo Garden och äta lite kinakäk. Smask!
Ikväll ska vi bowla med massa glada typer och efter det drar vi vidare till Hellströms, Softbar, Festen eller nått liknande. Beslutet övervägs när vi ses. PUSS!



Snö var det igår!



Carro pluggar!

det är fredag!

Det är fredag för fasen! Härligt härligt! Jag är på praktiken nu och ska börja med frågorna. Dricka lite te också måste jag hinna med. Om en timme tänkte jag nog fixa en taco för då är jag nog hungrig igen. Hihi lasagnen i skolan håller inte länge!

Imorse hade vi svenska och idrott, fick spela volleyboll som jag är fruktansvärt dålig på. Tur att Camilla såg lika rädd ut som jag gjorde, hihi ^^ Jag har kommit fram till att vår idrottslärare Henke ser lite ut som Sickan i Jönssonligan. Särskilt när Henke har visselpipan i munnen, precis som Sickan har en pipa. väldigt intressant upptäckt må jag säga.

Snön som föll imorse börjar smälta bort för att solen har tittat fram. Ser ganska fint ut eftersom löven på träden fortfarande är gröna. Jag fotade ovädret imorse men kan inte lägga upp dem nu för Tobbes data är så koko. Dessutom funkar inte mitt minneskort till den här datan. Sämst!

sov sött vakna blött!

Nu ska vi sova! Fast kramas lite först kanske man kan göra. Hade faktiskt kul på jobbet, Malin ville ha med mig på erotik-mässan i november så att hon kan köpa lite roliga saker och kolla på strippor. Haha låter ju hur kul som helst! Puss!


snart åka

Nu är det 2 timmar kvar i skolan! Sen ska jag jobba. Undra vad Malin hittar på för knasigt idag då? :)


Min tatuering!

I tisdags var Carro och jag i Årsta i 4 timmar för att tatuera oss! Haha det tog så jäkla lång tid för Carro som började och man såg verkligen hur ont hon hade det. Men jag som inte visste hur det kändes stod där och sa åt henne att andas lugnt, vilket uppenbarligen inte hjälpte. Sen när det var min tur så fick ju så att säga en bättre uppfattning om smärtan - svin ont!



onsdag i skolan

Goddagens! Dags för lite film om Kina på en fyra timmar lång lektion! Jätte tråkigt men tyvärr viktigt! Ikväll ska jag äta middag med Tobbe och hans syskon hos deras morbror i barkarby. Toppen!
Innan skolan var jag Ida, hon skulle till tandregleringen eller vad det heter. Sen gick vi bort till skanstull från medis och hon köpte lite grejer.


buse

Jag ligger i sängen nu! Godnattpuss <3

tisdag!

Idag är det tisdag! En jätte häftig tisdag! Om några timmar gäller det!
GAAAH så taggad!!!




Några mattetal senare

Nu ska jag sova. Imorn är det en stor dag för mig så jag behöver min sömn! Godnatt sötnosar!

pics från fredag

Grattis Gabbsan, nu har du äntligen fyllt 18 och blivit invigd på krogen!


jippi yeay!

Ny design everybody! Me like very much




Dags att plugga lite innan det är dags att äta middag, nu kommer min bror och stör mig! Skojsigt.

vad tråkigt vi har!



Vem vill ha internationell ekonomi?
Inte jag!


time for english

Engelska är det bästa på måndagmorgnar! Kan ju inte bli mycket bättre! Borde skriva på min uppsats men ska bara leka lite till, bara lite till...

söndagsmys

Igår var det kalas med min släkt och idag var det med Tobbes. Super mysigt! När det var klart åkte jag till farsta och mötte Sara som piercade tungan! Jätte skojsigt och super läskigt! Jag filmade också och ska lägga upp filmen på face om några dagar. Efter piercningen gick vi och solade, är jätte bruna och fina nu.

Nu har vi kollat ensam mamma söker och badat, nu ska det mysas med film i sängen.
Puss och hej! <3

lördag

Jag sitter hemma hos min moster på söder. Har haft lite släktkalas men ska snart åka hem och mysa. Igår var jag med alla tjejerna på Festen och firade Gabys 18 årsdag! Det var hur mysigt som helst, fick dansa lte med dem. Sen kom min älskling dit så man fick sällskap hem. Busigt!

Vi har oreinterat på farstanäset. Skit svå...

foto0166 (MMS)

Vi har oreinterat på farstanäset. Skit svårt ju! Kallt var det också men o så vackert.


religion

Nu sitter jag i skolan med lilla Sara. Vi har religion utan lärare och har kollat på film, nu ska vi göra lite instuderingsfrågor om Islam. Sen är det lunch, ser inte direkt fram emot det eftersom det luktar kål/kött i hela skolan. Blir lite lätt snurrig av lukten, yuck!

På väg till skolan nu! Ska jobba i efter...

På väg till skolan nu! Ska jobba i eftermiddag och det ska bli ganska kul faktiskt! Mitt internet funkar idag men jag hann inte blogga hemma ^^


Mitt internet hemma funkar inte! Jävla ski...

Mitt internet hemma funkar inte! Jävla skit! Godnatt.


dra snart

Snart dags att dra! Ska bara ät lite nudlar innen det så man orkar med 3 timmar internationell ekenomi. Har kollat på OC nu på morgonen och myst! Puss!

ny dag

Godmorgon! Jag börjar halv 1 idag, jätte skönt! Efter skolan ska Saramuppen och jag sola lite och ikväll ska jag flytta till pappsen. Mys att träffa honom, brorsan och kissekatterna!

autumn pics


tisdag

Jag sitter i skolan. Min klass har natur och jag tänkte plugga lite matte. Halv 5 har 98:orna träning och efter det spelar och förädramöte. Efter det ska jag hem till sötnosen Tobias och sova hos honom! Pöss!

sweet dreams

Var lite halvt okoncentrerad när vi kollade Paradise Hotel idag. Ida höll ju på med mitt hår. Får nog kolla på det igen med älsklingen som var och tränade när det gick. Imorn är det upp tidigt som gäller. Matten börjar kl 8. Godnatt!

Sista tiden som blondin!


Nyslingad!


Blev förresten ingen solning idag. Hann inte! Sara skulle iväg på teorilektion. Det får bli på onsdag! Nu ska jag nog sova. Fick en jätte äcklig muffin av mamma som har legat vacum-förpackad i en hemköpkartong. Ingen höjdare! Den var alldeles mjuk...

ny friss

Herregud! Satt ock skrev prov mellan halv 2 och kavrt i 5! Jag är så trött i min hand nu.
Om en stund ska jag hem till älsklingen, ska kolla Paradise hotel och Ida ska fixa mitt hår. KUL!


11/10-10

Godmorgon! Snart dags att gå till bussen. Dagens program:

  • Engelska: skriva uppsats
  • Internationell ekonomi: läxförhör
  • Religion: prov!!
  • Sola med Sara efter skolan

Ha en bra måndag!

sista insatsen

Okej plugga gärnet nu fram till kl 20. Då får det räcka, tänkte nog se den där första Indiana Jones filmen på 5:an då! Blir skojsens med lite kaffe och bullar. Får kanske sällskap inatt av en liten sötnos som snart ska gå och träna? Hoppas!

hallå?!

Wtf Gnosticism? Vad tusan är det för nått? Nån som vet?


broder

Är bara tvungen att sno den här bilden på min söta lillebror från hans kompis på facebook! Värsta snyggingen liksom!


Idag har jag..

Jag har städat, duschat och ÖVNINGSKÖRT! Mamma tyckte att jag var jätte duktig. Haha begåvat ^^ Men nu till något helt annat, religion, så tråkigt. Känns som om det är jätte mycket som man ska kunna! Imorn gäller det!



Nu är det bara du och jag fördömda religionsbok...

snyft

Jag sitter och snyftar till P.S I love you, man mår ju riktigt dåligt av att se så här sorgliga filmer! Den får mig att sakna min älskling som tusan asså. Jag tycker att han kan komma hem nu!

satans frågor

Det går verkligen segt med de här jäkla frågorna. De är så många och alla svar blir jättelånga! Jag har gjort 2 stycken nu hittils och skrivit typ 3 A4. Hel knas!

lördagsmys

Det slutade med att jag stannade hemma med Tobbe igår, kollade idol och myste. Han fick ju va hemma själv förra fredagen och hade ont när jag var ute och dansade. Kanske blir ett glas vin på ett sofistikerat ställe? Vem vet?

Idag har Tobbe och jag iallafall varit på en "chop-chop" butik som mamma säger och köpt lite sesamolja och soya. Det är en såndär kina-affär på söder, mycket trevligt. Vi har även varit på ica och köpt kyckling och annat smarr! Vi ska äta kall spagetti ikväll á la min moster. Smarrigt!
Nu sitter jag i Tobbes kökssoffa och ska försöka plugga lite, har några frågor kvar på instuderingsfrågorna till provet på måndag! Läskigt! Ida sitter på en stol med en slinghätta, hennes kompis ska färga hennes hår, Ida ska bli blondie igen! Tobbe är på gymmet.


vi ska dansa natten lång!

Det blir Dovas och Privilege ikväll! Asbra! Jag tar nog min nya klänning ikväll, hann ju knappt ha den i lördags hos Sara. De närmaste timmarna är det tagga till som gäller!

vart ska vi?

Godmorgon. Jag tänkte gå upp 9 idagoch plugga lite innan praktiken men jag vaknade efter 11 så det sket sig. Så får se om jag kan ägna lite tid åt kristendomen?
Ikväll ska vi nog ut, det enda jag vet är att jag ska vara med Sara men om vi följer med Malin eller Tobbe eller nått eget ställe vet jag inte. Vi får se helt enkelt.

en vecka sen?

Snart ska jag dra! Kör på svart skjorta och jeansleggings idag! Fast jag ska ju ha mina donkenkläder hälften av dagen. Jag insåg just att det redan är torsdag, det var ju måndag morgon nyss! Känns som om jag jobbade senast igår typ men det är redan en vecka sen. Tiden bara springer iväg!

torsdag - ledig

Godmorgon, jag har ätit frukost och ätit kaffe. Den kommande timmen kommer jag att försöka plugga, typ svara på lite instuderingsfrågor. Vid 2 ska jag träffa Carro och gå till tatueraren i årsta och kolla läget lite, typ boka tid! As nice! Kl 4 är det jobba som gäller.

Idag är det 7 oktober så Tobbe och jag har varit tillsammans i 15 månader. Älskar min Tobias! <3

sleepy time

Som sagt så åkte jag till skolan, Sara också för hon var friskare idag från sin halsfluss. Stackars lilla Sara. Anyway, hon delar dataskåp med nån liten etta och den personen tar hennes data hela tiden. Så Sara hade skrivit sitt namn på sin data och så i hopp om att personen skulle fatta att den tar fel men istället fick Sara ett "hatbrev" med uttryck som "sno inte min facking data" osv. Mystisk person. Så Sara ska typ få ett eget skåp nu med sin data så att hon slipper dela med mysko-ettan. Helt sjukt iallafall!
Efter skolan åkte jag hem och lagade mat med älsklingen. Sedan åkte vi hem till honom och kollade på film och åt godis. Ida har färgat deras pappas hår 3 gånger ikväll i alla möjliga hysteriska färger. Men den sista och fjärde färgningen fixade jag i hopp om att det blir bra. Vi får se imorn. Godnatt!

till skolan -.-

Jävla skit också! Vår lärare är inte sjuk idag så det är skola från halv 1 till kvart över 4 som gäller. Jag som ville plugga och mysa hemma. Det här var ju typ det tråkigaste som kunde hända.
Jag vill ha en kram av min varma mysiga kille. Saknar honom så mycket!


3 timmar senare??

Hemma från handledarkursen nu! 3 timmar gick egentligen ganska fort men det kändes ändå lite långtråkigt då och då. Ungefär som när man jobbar ^^ Besöket i kyrkan är inte så värt att kommentera, höll på att somna några gånger.
Jag har ingen som helst aning om hur dagen blir imorn, kan antingen börja halv 1 eller aldrig, vi får se. Det enda jag vet är att jag ska följa med Carro på ett hemligt uppdrag, och sedan dra förbi årsta för att boka tid hos tatueraren. Tänkte fråga dem lite om vilken tatuering jag ska göra och var den ska sitta. Spännande!

John Blund

Jag sitter i bibblan och försöker plugga religion, men det går inte så bra. John Blund är här i närheten och smyger sig på hela tiden med sitt förbaskade pulver. Med andra ord så är jag helt enkelt trött och ögonen dimmar igen.
Min klass har naturkunskap och senare ska vi till medis för att hälsa på katolska kyrkan. Min långa dag avslutas på Dalens trafikskola för jag ska gå handledarkursen med min familj. Jätte skoj!

tisdag

Godmorgon! Idag ska vi till katolska kyrkan med klassen och efter det ska jag gå på handledarkurs för körkort med min familj. KUL!

Festen

Lite bilder från i fredags på Festen, eller Catelin som det också heter. Jag tog några bilder i lördags också men ingen av dem var speciellt bra!



















det är kanelbullens dag idag!

Någon som ska baka? Det gjorde jag i fredags hemma hos Tobbe! Jag har kommit på ett vinnande koncept, nämligen att ha äggula i vaniljfyllningen. Mums! Jag har lite bullar i frysen hemma hos mamma som jag ska äta ikväll, längtar!
Kim fyllde 15 i fredags så det var därför jag bakade och ikväll kommer det lite släkt hem till dem för att fika. Får se om jag följer med på det eller om jag frossar hemma med mina egna bullar...?

Camilla, Carro och jag sitter i bibblan nu och ska försöka plugga lite. Vår ekonomilärare är sjuk så vi har håltimma. Skönt!

men åhh det funkar inte!

Det här var verkligen tråkigt. Vi ska skriva en "argumentative essay" och jag vet inte vad jag ska skriva. Funderade lite på aborter och så men kommer inte på nått bra. Jag har försökt börja men det fungerar inte. Om 40 min är lektionen slut och jag längtar. Religion är mycket skönare är engelska.

monday morning

Himmel och pannkaka, det är redan måndag igen och jag har inte skrivit sen i torsdags. Not good at all. Det händer alltid något när det närmar sig helg tyvärr. Förhoppningsvis kommer det ske en förbättring.
Jag tänker iallafall försöka lägg upp lite bilder från helgens skojigheter lite senare idag, men jag vågar inte lova något.
Just nu har jag engelska men fick en lite rast så ska nog gå ner och kolla om Sara och de andra rast från sin lektion.




RSS 2.0