julafton

Då var självaste julafton snart slut och ett gäng med hysteriska små kusiner springer omkring och skriker här.
Jag sitter hos min lilla söta kusin Louise med resten av familjen och har varit med dem nästan hela dagen. Jag hoppas på att få avsluta kvällen med min älskling men det kommer aldrig att hända tyvärr. Men imorn får jag äntligen träffa honom igen!

God jul!


Same procedure as every year

 

Grevinnan och betjäneten, även kallad Dinner for one.

Detta må nog vara något av det skojsigaste med julen och det nya året förstås.

I Sverige så kollar man på detta på nyårsafton vilket är helt idiotiskt med tanke på att det bara är pensionärer som kollar tv då. Norrmännen däremot visar detta på lilla julafton vilket är idag (igår) som då alla kan kolla på eftersom man oftast inte har nått bättre för sig.


God Jul!

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!

Själv ska man då fira julens glada afton med alla mostrar och kusiner i Tyresö!

stans säms....

Kära kära nån! Har inte bloggat på 5 dagar nu ju! Men jag ska försöka bättra mig. Jag har haft för mycket i skolan nu den här veckan och än är det inte slut! Men men, får försöka blogga igen imorn.
Snön faller från himlen! Gud så underbart!

Hejsvejs

Smärtor!

Min dag idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Imorse när vi låg och sov lyckades jag sträcka mig i nacken så jag har svenne ont nu. Så det blev en dag ensam hemma hos Tobbe idag. Och så har han en så snäll syster som lånade ut sin data till mig. Tack Ida!
Men iallafall tänkte kolla lite på sjunde himlen nu och efter det blir det kanske tillbaka till eden! Får se helt enkelt. Jag måste nog äta nåt också och göra en kopp te. Och framemot eftermiddagen får jag nog försöka plugga lite. Men återkommer om hur det blir med det...
Jag tycker faktiskt synd om mig själv, kan knappt röra mig utan att det gör ont! Aj! Men man får iallafall stanna hemma från skolan...

Hejsvejs!

Dagen imorgon

Imorgon är den dag som jag kallar för låtsas-lucia. Med det menar jag att det är lucia i skolan. Lucia-tåget ska typ gå runt i alla klassrum och så imorn super tidigt. Jag får se om jag orkar kolla på det.
Nu är det dags att sova!

Hejsvejs!

Jag vill ha lov... NU!!!

Hahah fail på mig! Sämst på att uppdatera men det händer verkligen inget i mitt tråkiga liv ^^ Har ju massa plugg kvar nu sista veckan. 2 prov och 1 uppsats-skrivning! Usch vill bara gå och lägga mig.
Sitter i skolan ju iallafall och försöker hitta lite info om jordbävningen i Pakistan 2005. Men hittar inte mycket alls! Vill verkligen inte göra det här... Och när jag kommer hem, så ska det pluggas psykologi. Åh vad kul!!!

Hejsvejs

Wiiiiiiiiiiii

Goddagens alla! SItter på svenskan och tråkar. Har skrivit en analys på en novell och har nu inget att göra. Vill bara åka till ett garage långt inne på söder där min älskling borrar hål i trappsteg. Älsk! Men icke! Det blir engelska om ett tag och sedan lunch.
Efter skolan är det träning och lite plugg som gäller! Sen ska jag sova hos min älskling!

Förresten firade Tobbe och jag 5 månader igår. Tiden går fort när man har roligt. Hahah! Men älskar iallafall min lilla sötnos <3 Det blev sushi till middag igår för att fira detta vilket smakade hur gott som helst! Efter det var det paradise hotel som gällde.

Hejsvejs!

Depp

Seriöst den värsta helgen på länge. Det är lördagkväll och jag är ensam. Har inte ens Tobbe hos mig. Kan ju faktiskt inte bli värre nu och om några timmar är det söndag. Idag har jag inte gjort ett skit heller, bara legat i sängen och väntat på att han ska bli klar. Han som jag alltid väntar på.
Förresten ligger jag och kollar på en dålig film med Sandra Bullock i huvudrollen. Fast nu är det nyheter. Fett segt.

Skit med lördag

Usch så deppig man blev nu! Det är ju för fan lördag och jag har inget att göra ikväll! Alla åker iväg och lämnar mig ensam kvar. Känns inte kul alls...





RSS 2.0