OMG!

HOLY MOTHER OF COW!
Precis så brukar Gabbsan säga när det är nåt som hänt. Jag skulle kunna stå och skrika det i flera timmar nu. Mitt hår ser förjävligt ut. Var bara meningen att det skulle bli lite blondare, fixa utväxten typ. Men nej nej, så blev det inte. Jag ser ut som en misslyckad fjortis. Det är platina blont högst upp och så är färgen ojämn. Det kan ju inte precis bli värre. Och det är ju valborg så jag stöter nog på en del folk också. Men jag få väl ha på mig en mössa hela kvällen. Och Gaby, jag varnar dig nu, gör inte samma misstag som jag och låt en lillebror fixa håret på dig!
Men det blir nog nice ikväll ändå. Först grillning hos Aston och så drar nog jag och Carro vidare till Anton. Men jag ska vinna på chokladhjulet innan vi åker till Anton iallafall. Nåt bra måste ju dagen föra med sig!

Hoppas alla vår en trevlig och inte allt för supande valborg!

ByeBye<3

Onsdag 29

Jag vill att det ska regna. Hela kvällen tack! Det vore jätte bra för då slipper vi regn imorn kväll då det är Valborg och på lördag är det absolut förbjudet att regna. Nej då ska det vara jätte varmt och strålande solsken.

Hursomhelst. Imorn är sista dagen i skolan för den här veckan. Det ska bli så nice asså att få va ledig på fredag. Då ska det solas och planeras och jag ska inte festa för jag behöver all energi jag kan få till lördagen. Vi kommer få sitta i skift och passa grillen så att ingen tar den! Men det är det helt klart värt!
Och imorn kväll är det ju som sagt Valborg. Vad kul det ska bli. Förmodligen ska vi grilla och förkröka hos Aston, gå till brasan i Enskede och vinna på chokladhjulet och sedan gå tillbaka till Aston och kröka ännu mer. Det blir as nice...
Plugget för den här veckan är också över. Jag ska bara läsa en text på engelska men det är inte så speciellt ansträngande eftersom jag redan vet vad den handlar om. Och så är det Grey's Anatomy ikväll, det får inte missas.

Nej nu ska jag inte sitta här och babbla!

ByeBye<3

En snabbis

Tänkte bara bidra med ett snabbt inlägg innan jag återgår till genetiken och pluggandet på det.
Dagen var förvånadsvärt behaglig trots att vår lilla påskkärring till historia lärare gav oss en lika skum uppgift som den hon gav oss precis innan lovet. Istället för att lära oss något om första världskriget så vill hon att vi ska kolla upp lite olika för och nackdelar om de olika länderna som var med i kriget. Hon har delat in oss i grupper och vi har fått ett varsitt land, jag hamnade i Storbritannien. Den 8 maj ska vi låtsas att det är 1920 typ och ha små möten där en representant från varje "land" ska mötas och diskutera. Denna uppgift är minst lika skruvad som den innan lovet då vi skulle sitta i möten fast då var vi folk som hade att göra med det amerikanska inbördeskriget och slaveriet. Herregud, den kvinnan kan få en galen!
På matten hade vi en liten häxa som vikarie men hon fick dubbel lektionen att gå mycket fortare än vad Klingberg brukar göra. En obehaglig liten tant det där men imorn slipper vi henne för då kommer sköna Freddy! Det blir nog kul. Hahha och Lisa var så rolig på matten. Hon svalde sitt tuggummi av misstag och blev riktigt orolig att nåt hemskt skulle hända med henne. "Tänk om den fastnar i matstrupen på mig så att den täpper till". Lilla Lisa, du är ju för rolig asså. Mer orolig blev hon när jag berättade om min gamla slöjdlärare som stod och föreläste en gång om faran med att tugga tuggummi. Jag tror nog de flesta var väldigt uttråkade den lektionen, inte så kul att lyssna på den lilla tanten och hennes skumma idéer.
Nej nu är det nog dags att plugga! Godnatt också!

ByeBye<3

Det värsta...

Åhnej! Jag tror fan inte det är sant asså! Tänk om det som hände dig håller på att hända mig också. Det orkar jag verkligen inte. Som om jag inte hade nog med saker att stressa upp mig över. För att inte tala om debatten imorn, provet på onsdag och skrivningen på torsdag! Jag vet inte ens varför jag bryr mig. För mig betyder det ju ingenting alls, eller...? Det var ju inte meningen att det skulle bli såhär komplicerat, det skulle bara va en lek som kunde tas upp igen lite då och då. Inte nåt som bara hände en gång, något som fick dig glad för stunden. För det skulle bara bli helt fel. Så vill inte jag ha det iallafall, för i så fall så får det vara! Fan också, säg inte att jag också har blivit utnyttjad...

Men shit nu får de fan ta och ge sig!

Asså pallar inte mer! Inte nog med att dagen varit seg och man bara vill sova eller sitta framför tvn så måste man ha inbrott också! Jesus Christ asså, helt jävla sjukt. Och det hände liksom på dagen också, när pappa var ute och gick. De pajade ett fönster och säkert en massa andra saker och så tog de mina pengar som jag fick igår. Hur jävla lågt får man sjunka egentligen? Helt stört att man vill sabba för andra på det sättet. Nej asså jag orkar verkligen inte mer problem, vill bara få slut på dem!


Riktigt jävla segt...

Äh fyfan vilken jobbig kväll/natt. Har varit långt ut åt helvete utan en möjlighet att ta sog hem. Det var ju meningen att vi skulle ha kul. Inte vandra omkring utan att veta riktigt var vi skulle ta vägen. Och sen när det till slut dyker upp något kul att göra så är det helt omöjligt att ta sig dit! Extremt misslyckat måste jag få säga. Och det tror jag ni andra också tycker. Vi satt i 3 timmar och gjorde ingenting i väntan på att bussen skulle komma och då var det liksom morgon igen... Fast jag får faktiskt erkänna att det var roligt de första två timmarna, men sen så...
Aja, det är bara att ta nya tag och hoppas på att det blir bättre nästa helg, det är ju valborg också men jag vette fan om jag pallar mer. Man mår inte precis bättre av att ha det såhär och då blir man väl inte gladare heller...

My Day!

Jag fyller år idag! Så gratta mig tack! Men det gör även min kära bitch Fredrika och min vän från de tidigare åren Thea. Dagen har varit så här långt väldigt mysig med massa sol! Först brunch hos pappa och sen fika hos mamma med bästa vänner och moster Carin, Jennifer och Inez. Väldigt mysigt och för en gångs skull så hade vi inte en tårta från chokladfabriken. Mina mostrar har fått för sig att det bara är chokladfabriken som kan göra goda tårtor men där hade de fel! Mamma hittade en svin god på Thelins som vi hade idag.
Ikväll så dissar Fredrika mig så jag och Carro hänger med Lexie och Fia ut till Mange i nacka och festar loss. Det blir nog as bra! Får inte bli för packad bara, kanske inte det lättaste att at sig hem från nacka.
Nej nu ska jag gå och va lite social med mamma och Håkis. Så seeya!

ByeBye<3

Många tankar

Ojda, har inte skrivit sen i måndags och det har faktiskt hänt en del sen dess...

Tisdag: Det var nu dasg för deltävling 2 i läroverksfejden vilket var en debatt på kungsholmen med KG Bergström. Eftersom Södra är så förbannat bra så gick vi förstås till final där vi mötte Östra Real. Märkligt nog tyckte KG att Östra var bättre så de vann, tyvärr... Detta gör bara att Marat kommer känna sig jätte bra och bättre än mig, hoppas han har glömt det imorn när vi ses. Men det som är bättre är att vi fick poäng för vår andraplats så om vi vinner en deltävling till så vinner vi hela skiten! Heja Röda Södra!
På kvällen var jag barnvakt åt Michelle och jag sov kvar. Det blev en datorfri kväll fast med mycket tv tittande istället.
Onsdag: Började 8 denna dag och slutade 4, efter det skulle vi gå på skolbio. Vad är det för idé? Att gå på skolbio efter skoltid. Får vi inte kompledigt för det så blir jag fan irriterad. Vi måste även betala 20 kronor själva för den jävla filmen. Men men, den var faktiskt bra och intressant.
Torsdag: På morgonen mådde inte jag så bra så jag stannade hemma. När skolan slutade vid halv 12 åkte jag in för jag skulle shoppa med mina flickor. Frida var tvungen att åka hem och plugga men Tannaz och Lisa åkte hem ganska fort sorgligt nog. Så då var det bara jag och Gabbsan kvar och vi hade det jätte mysigt. Kamerorna var med som vanligt och vi tog en massa bilder när i provade alla galna kläder. Vi hittade fan världens bästa outfit och det måste köpas in när det kommer på rea! Vi satte oss på Sandy's och tog en latte. Gaby berättade att hon egentligen inte ville gå in där för att när vi stod utanför på gatan hade killen i kassan stirrat as mycket. Fast det sa hon när vi satt ner och hade en varsinn latte i handen. Men vad gör det om han stirrar lite, det är ju bara trevligt!
Efter det gick vi ner till kajen där alla båtarna går vid slussen. Och solen sken så det var riktigt mysigt ända tills paret bredvid kände för att mata duvor och måsar så det blev invasion av läskiga fåglar. De bara tjöt och sket när de flög omkring över oss men vi blev aldrig träffade som tur var.
När det var dags att åka hem så skulle jag till Fredrika för att göra inbjudan till vår fest. Så den är nu klar och ni som fått den, bara att acceptera!

Nu idag, fredag så har jag, precis som alla andra ettor i Sverige haft det första nationella provet i engelska i form av uppsatsen. Får hoppas det gick bra men det var ett skönt ämne att skriva om iallafall.
Ikväll ska jag, Carro och förhoppningsvis Johanna spela fotboll med samma killar som förra veckan. Det ska bli riktigt kul fast det är nog varmare och ljusare idag. Men innan dess ska jag träffa Mathias. Får se vada vi hittar på för något...

Nej nu är provtiden slut och jag blev klar tidigare så det börjar bli dags att leta upp de andra flickorna.
Ha en bra dag! Bilder som tas ikväll och igårdagen kommer också!

ByeBye<3


Måndag 20

Idag började jag kl 13 vilket var väldigt skönt. Efter att ha haft naturkunskap så var det då dags för det fruktade nationella provet i franska! Jag var väl inte precis nervös innan utan jag hade bara ingen ork för att sitta och lyssna på franska under hörförståelsen och så läsa sen och så skriva uppsats. Men det gick väl helt okej ändå. Det blir bog G men man får ju hoppas på VG. Uppsats-delen var nog det som kändes bäst utav allt, konstigt nog.
Imorn är det debatt på kungsholmen i läroverksfejden och det ska bli riktigt roligt. Det bästa är nog att jag får träffa gamla kompisar från de andra skolorna men det är ju alltid kul att få se KG Bergström live i en debatt. Rödklädda och glada kommer vi vara imorn och så ska kameran med förstås. HEJA RÖDA SÖDRA!
Nej nu ska jag gå och kolla det absolut första avsnittet av desperate housewives och kanske förbereda mig lite för engelskaredovisningen som ska vara på onsdag.

ByeBye<3

Lips and Dance

Tjocka släkten var här hos oss idag för att fira mig och Carin. Jag, Louise och Jennifer var nere och sjöng lips (sing star på xbox) större delen av tiden. Det var riktigt roligt för vi la även in låtar från min iPod att sjunga dock utan text att följa. Men det var kul ändå får vi la ju in låtar som vi junde utantill, nästan iallafall ^^. Är sjukt stolt över vår lilla Michelle som är 8 år men är med ändå och sjunger och lyckas faktist vinna över våra tröga mostrar. Mycket dans och show off blev det även för oss och jag har väldigt många filmer på kameran som jag måste kolla. Det blir nog kul!
Kan ju konstatera att detta var en alkoholfri helg för min del och jag hoppas att det var det för Carro med. Men nästa helg då sätter vi igång igen...
Nu när gästerna har gått så blev det väldigt tråkigt. Kanske borde poppa popcorn och kolla en film. Pallar inte sova än men jag kan ju inte vara alltför trött imorn när jag ska träffa Mathias... Jag måste ju gå upp i skaplig tid för att åka till pappa sen.
Nej, godnatt gott folk, hoppas alla har haft en trevlig lördagkväll!

ByeBye<3

Fredagkväll 17

Tänka sig! Jag och Caroline har spenderat en fredagkväll tillsammans utan att festa loss och supa. Är fan sjukt stolt över oss! Men nog om våra roliga men dåliga vanor. Ikväll så spelade vi fotboll med Fredrika, Aston, Sebbe, Reye och Mathias. Jag kan ju bara säga att jag, Reye, Freddie och Sebbe ägde de andra. Haha kanske inte men kul var det iallafall. Och så sprang jag och Carro runt med bollen medans Aston försökte få tag på den vilket han total misslyckades med. Stort grattis till mig och Carro!
Så när vi var väldigt varma så började folk frysa och då var det tydligen dags att börja ta sig hemåt. Det var väl inte jag och Caroline helt nöjda med så vi hängde på Reye och Mathias i Mathias lilla bil för att åka till donken. Törstiga var vi så det blev vatten för fattiga typer som jag och Carro medans killarna tryckte i sig en varsin glass. Efter det åkte vi omkring lite överallt i bilen och lyssnade på musik. Sedan bar det hemåt.
Haha herregud vad vi har skrattat ikväll. Freddie var fan värst, hon kunde ju inte ens stå upp! Haha men kvällens höjdpunkt var ändå när Mathias spräckte brallorna. Haha kan förstå att han frös då, haha!

Nej godnatt gott folk, imorn fyller min moster år och det är en vecka kvar tills jag och Freddie fyller år! Grattis!


Och just det, ska hälsa från Jorge att han tycker att Carro är snygg och att han vill ha henne hos sig just nu! Och det är sanningen!

ByeBye<3

Bara en bråkdel...




Bara några få bilder från Påsken skojigheter. Kaja min vän du får komma tillbaka snart! <3

Röda Södra!

YEAY! Södra Latin tar hem första deltävlingsvinsten i läroverksfejden! Sjukt stolt över vår insats i jeopardyn. Vi fick nästan dubbelt så många poäng som Kungsholmen. Fast jag blev nog mer imponerad av Lisa som kunde svaret på final frågan. På tisdag ska vi till Kungsholmen för debatt, får inte missa detta!
Innan detta hade jag 2 lektioner i skolan och sen så åkte jag hem för att träffa Mathias. Trevligt och mysigt var det.
Sedan bar det ju då av mot Norra Real och jeopardyn där varken Sara Nygren, Marcus eller Marat var vilket va lite synd. Hade ju varit kul att träffa dem. Men Sara Rosenberg var där iallafall och hejade på Norra Real, riktigt besviken var hon nog på deras insats^^. Haha!
Och nu sitter jag hemma i Enskede och ska snart ta tag i historia boken. Nej Ulrika och hennes märkliga sätt att lära ut historia (vilket hon knappast lyckas med) kan dra åt helvete! Men jag ska nog klara av det ändå, får plugga lite imorn innan skolan också^^.
Godkväll gott folk!

ByeBye <3

Onsdag 15

Asså herregud! Redan halvvägs genom april, tiden går galet fort. Och om 10 dagar så fyller jag och Freddie 17. Och snart är det skolavslutning också. Längtar jätte mycket dit.  Men innan dess så åker jag till Grekland och så kommer min kära Kaja tillbaka till Stockholm. Längtar! Btw så hade vi galet kul när hon var här. Tror inte nån av oss har nån lever kvar ^^.
Dagen var väldigt behaglig. Fast jag började klockan 8 med franska men efter det så hade vi en extremt lång håltimma. Så jag, Lisa och Tani tog en promenad ner till Tanto, satt där i en timma och så åkte vi till Wrap World som ligger vid hötorget för att hälsa på min käre bror som praoar där. Han var lika otrevlig som vanligt. Efter det så åkte vi till Åkeshov med tuben och sen tillbaka till Slussen och skolan bara för att få tiden att gå. Sen var det matte och naturkunskap och sen så slutade jag. Eftermiddagen spenderades på soffan framför historiaboken, datan och tvn.

Och idag kom vår kära Gabbsan hem från Spanien! Så det blir nice att träffa henne imorn och berätta om lovets tokiga festligheter och så kan hon få skryta lite om sin solbränna, men bara lite...

Dagens rolighet: På naturkunskapen så sa Krister (vår lärare) att föräldrar som har samlag ofta förmodligen får en massa söner eftersom Y-kromosomerna är snabba men lever inte så länge. Detta betyder då att om föräldrar inte har samlag så ofta får de döttrar för att X-kromosomerna överlever längre än vad Y-kromosomerna gör. Alltid bra att veta vad man ska satsa på! Tani sa att hon slulle satsa på en dotter men om det skulle komma en son så skulle hon älska ungen lika mycket. Det tyckte jag var bra sagt! Det som var mindre bra var att både och Lisa och Tani kom överens om att jag då förmodligen skulle få en massa söner ^^. Inte lika kul eftersom det där passar bättre in på Carro! ^^

Nej godnatt gott folk!

ByeBye <3


Just fuck'em all

Kvällen spenderades i Bromma. Caroline och jag skulle festa med Fia och Lexie. Blev väl inte helt som jag hade tänkt mig men dricka hade vi iallafall.
Jag börjar få nog av allt festande och supande. Skolan och allt som hör till det gör bara att jag tänker på en massa hemska saker vilket gör festandet tråkigt....
Jag kommer med mer inägg om Kajas besök i sthlm men just nu tänker ja sova.
Godnatt och Glad Påsk!


ByeBye <3

Krokus och Snödroppar

Idag är det då torsdag 2 april och min kära farfar fyller 79 år. Stort grattis till dig!
Precis som dagen igår var det väldígt slappt för mig. Hade dock 2 lektioner imorse men det var inte så jobbigt, förutom att man inte fattade nåt på matten, som vanligt...
Efteråt så gick jag och Lisa till Gamla Stan, jag skulle fixa presenter till Lager och Timon. Jag hittade perfekta presenter till dem, nu gäller det bara att se till att få pengar av brudarna! Vi hittade också super roliga kort, däremot kunde jag inte bestämma mig för vilka som jag skulle köpa. Så det blev några stycken så får brudarna bestämma det.
När jag kom var pappa och Hector ute. Så jag tog en runda i trädgården med Hector svansande runt benen och hittade både krokus och snödroppar. Något som kommer bli tulpaner och påskliljor fanns också att se. Måste se till att inte rådjuren käkar upp tulpanerna också! I år tänker jag inte odla några grönsaker, jag orkar verkligen inte och jag kommer heller inte ha tid. Men vi har haft en chili växt inne under vintern som har växt till sig så det blir nog nice när den kommer ut.
I eftermiddags vart jag väldigt sugen på något sött så jag bakade en kladdkaka. Jag och Axel ahr käkat upp halva så då har jag lite imorn innan vi drar iväg på party! Och imorn kommer Kaja också! Längtar så galet mycket asså! Det blir nog en perfekt kväll asså, festa med mina 3 svenska bitches och min norska bitch! Älskar alla er 4 otroligt mycket! <3
Nej nu ska jag återgå til tvn, får hoppas jag hittar nåt kul att kolla på!

ByeBye <3

Onsdag, 1

Va glad man blev när man upptäckte att solen sken när man vaknade. Fast eftersom det är första april är det säkert bara ett skämt så att det börjar snöa imorm.
Var helt ledig från skolan idag så jag blev väckt av pappa och en katt tjugo i tolv. Jag fick sova i nästan elva timmar men var ändå väldigt trött.
Vid tre skulle jag träffa Freddie i farsta centrum för lite shopping. Jag skulle handla skor och lite annat  inför fredagens fest. Vid halv fem kom även Carro. Johanna skulle också ha kommit men hon var på begravning. Må hennes farmor vila i frid.
Vi var väldigt duktiga att spendera våra pengar, Carro och jag hittade svin tjusiga skor och Fredrika hittade lite spontant så där en jätte fin jeansjacka. förutom detta köptes det lite smink, hår prylar och smycken. Allt är nu inköpt för fredag så vi är redo att äga stället!
I söndags satt jag på sjukan med min lillebror, han hade fått en spricka i nyckelbenet. Vi åkte först till sös men han var för liten för att tas emot där så det var bara att åka vidare till Astrid Lindgren. Båda sjukhusvistelsena tog ca tre timmar. Detta gjorde att vi missade wipeout men jag har nu sett det på kanal 5:s webb-tv. Svensken vann!
I tisdags hade matteprov. Jag brukar säga att det går dåligt på dem men den här gången gick det verkligen åt helvete! gäller att plugga myckte nu enför nationella. Förstår inte hur jag ska klara matte C nästa år om jag inte ens klarar av matte B nu!
Imorn börjar jag 8.20 och slutar 10.10. Väldigt skönt faktiskt. Ska höra med tjejerna om de vill hänga med in till stan sen. Vi hann aldrig fixa födelsedagspresenter till Lager och Timon. Vi har några riktigt bra idéer och jag har fått i uppdrag att fixa en av dem. Gaby brukar vara taggad för shopping men hon har kriminologi-prov lite senare imorn så man får ju hoppas att hon har pluggat idag!
Nej nu börjar det bli dags att sova, godnatt!

ByeBye <3




RSS 2.0