What?

Asså vad sjutton hände egentligen? Lite skolbyten och skumma föräldrar gör att allting blev skit? Och vadå ska vi aldrig mer ses bara för att det blev som det blev? Känns dumt att förlora en vän på grund av dina föräldrar...?


Bävern och Vesslan

Jag saknar sommaren och allt härligt med den!

Min kamera är ju som sagt paj men om pappa hittar nån form av garanti på den så får jag en ny! Hoppas hoppas hoppas....!

Blää!

Jag tänkte ge mig själv en kort paus i mitt pluggande nu för att blogga lite. Så sjukt segt med psykologi. Och jag stressar upp mig galet mycket för att det ska vara klart imorn och jag har knappt börjat. Ja jag kommer inte bli klar idag iallafall om jag ska åka och träna också. Är inte alls på humör för det heller... Huvudet värker och jag känner att jag håller på att bli sjuk. Det vill jag verkligen inte bli nu!
Idag började jag kl 8 med dans. Riktigt kul faktiskt och skönt att göra nåt aktivt på morgonen. Jag valde nog rätt när jag bytte från matte c. Efter det hade vi psykologi och fick ännu fler frågor att svara på... suck! Efter den korta lektionen gick jag och satte mig för att plugga och de andra hade historia. Fast innan de blev klara så gick jag till biblioteket för att kolla om mitt ID var klart. Men det var det ju såklart inte. Läromedelsförrådet där man lånar böcker var inte öppet idag heller så jag fick kopiera en massa sidor u Carros psykologibok. Utöver det hade jag ont i huvudet så jag orkade inte mer och jag hem. Så nu sitter jag här och försöker plugga. Om 2 timmar ska jag äta och sen blir det mer plugg och sen träning. Om jag har tur sover min älskling hos mig men hans bror fyller år imorn så vi får se hur det blir med det...

ByeBye<3

!!!

Fy fan vilken obehaglig sanning! Jag kommer inte få se min Tobias förrän på fredag! Jag måste lyckas klämma in honom nånstans imorn asså. Annars blir jag väl galen?!

Trött och seg

Nu blev jag helt plötsligt galet trött. Och så ska man hålla sig uppe en timme till innan desperate housewives börjar på riktigt. Nu går det bara nån repris!
Det gick bra på träningen iallafall. Fast det var ganska tråkigt men skönt var det att gymma iallafall. Jag var där senast i slutet av mars... Så länge sen kan det väl inte ha varit?!
Jag saknar min pojke jätte mycket. Jag kunde ha sovit hos honom men jag behöevr sova känner jag. Jag börjar liksom kl 8 imorn och han 13 ^^. Så jag ska låta honom sova också!
Nej nu blir det facebook ett tag till innan det är dags för te!

ByeBye<3

Sommar

Kaja och jag i Italien. Saknar dig vännen!<3

Gymma och Träna

Så var man hemma igen efter en dag i skolan. På eftermiddagen kollade vi på teater i aulan. Det var riktigt kul faktiskt. Sen åkte jag till gullmars och mötte pojken min, vi drog tillsammans hem till mig och åt.
Snart ska jag och Carro till sjöstadshallen för att gymma och sen träna handboll.

ByeBye<3

Skolan

Så då sitter man i skolan och har engelska. Eller ja, man har ju haft det ett tag nu men jag har faktiskt gjort det jag skulle innan. Vi fick svara på frågor om boken vi läser.
Jag och Caroline är ju så himla roliga. Vi sitter och töntar oss framför happy aquarium på facebook. Jag lyckades ju inte få med Tobbe i det där så det gick ut över Carro ^^.
Nu ska jag äta lunch!

ByeBye<3

Höst på riktigt?

Jag undrar om det inte var frost inatt. Gräset såg iallafall fruset ut hemma hos oss fast det regnade ju lite igårkväll. Så det kanske var därför? Jag vet inte..
Idag fick jag gå upp tidigt igen för Tobbe sov hos mig och han börjar ju så jäkla tidigt hela tiden. Men det är mysigt ändå. Igår badadevi, drack te och hade det allmänt mysigt bara.
Idag har jag engelska i 2 timmar. Sen skulle vi på nån teater eller vad det nu var. Jag ska försöka fixa lite på det som inte har fixats. Men ID kort har jag nu tagit. Så den är nog klar imorn! Jippi!
Och just det, det förra inlägget skrev min fantasifulle pojkvän, det var en udda beskriving på vad vi gjorde igår ^^.

ByeBye<3

Vintergatan 89 B

Nu börjar kvällen nalkas med små myrsteg, eftermiddagen har spenderats med en riktig inovationsbenägen kvinna. Vi fick i oss vår föda i form av friterad potatis och torsk med ett mycket kompackt hölje av ägg och ströbröd. Efter mycket fint kommuniserande från bådas sida, bestämmde vi oss för att börja tänka på refrängen. Ögenlocken kändes oförklarigt tung och benen var osryrbara precis som om jag hade svävat runt i rymden i ett antal timmar.

PS: Vi tjuvmjölkade kosmos och överlevde.

/Josh Groban                                                                                                                 Översatt av: Lena Endre

Almost time

Herregud vilken seg dag. Jag gör ju ingenting! Jag har plugg som jag inte kan göra för att jag inte har boken. Sista gången jag byter skola när termine har startat asså...
Men man får inte klaga ändå. Jag har ju bara en lektion idag. Fast det börjar bli tröttsamt att bara stirra på en dataskärm med farmville! Om ungefär en och en halv timma är det dags för mig att gå till skolan. Då ska jag fixa ID och allt det där, sen är det dags för idrott med vår vimsige lärare. Henrik tror jag att han heter om jag inte minns fel ^^. Efter det så kommer nog Pontus och hämtar mig och Caroline så att vi snabbt kan ta oss till sjöstadshallen för att träna småtjejerna. Hoppas jag kommer på nån bra övning för dem att göra tills dess...

ByeBye<3

Tröttsamt

Godmorgon!
Igår fick jag typ inget plugg gjort. Carro och Simon kom aldrig så jag kunde inte plugga heller. Så när Tobbe satt vid datan och pluggade gjorde jag lunch och bakade en kaka. Senare gjorde vi wok till middag och åkte efter det hem till Tobbe. Där kolalde vi på playa del sol och parlamentet. Sen var det bara att sova.
Nu är jag hemma i sköndal igen. Tobbe började kvart i 9 och jag börjar halv 4 så jag har massa tid nu innan jag börjar. Fast jag hade inte tänkt spendera all tid framför datorn utan flytta hem till pappa istället. Så han får komma och hämta mig. Sen vid 2 åker jag nog till skolan för att fixa med alla saker som måste fixa helt enkelt. ID kort och lite sånt.

ByeBye<3

Segt med söndag?

Godmorgon! Hoppas alla har en lika trevlig morgon som jag.
Till frukost blev det pannkakor som min älskling och jag gjorde. Min käre bror som redan hade ätit frukost kom och tog mina pannkakor och var allmänt störig. Efter det åkte Tobbe hem för att plugga. Det var då meningen att jag skulle städa, tömma diskmaskinen och lite sånt. Så det gjorde jag. Av nån märklig anledning hamnade jag vid datorn sen...
Hemma hos Tobbe är det kaos för Ida gör som sagt om i rummet. Så min älskling orkade inte vara där så han kommer till mig. Dessutom så är hans data paj så han får låna min. Tanken var att jag skulle åka till Carro och plugga psykologi med henne. Men eftersom Tobbe kommer hit så får hon också komma hit. Simon sov hos henne och han har in get bättre för sig än att följa med till mig han också. Jag undrar starkt hur mycket plugg vi kommer få gjort...?

ByeBye<3


Handboll

Då var man hemma igen då efter en "dag" i gubbängen. Tobbe och hans lag kom trea i sm, bra jobbat!
Efter sista matchen åkte vi hem till honom för att hämta lite grejer. Det låg massa saker i hallen från Tobbe och Idas rum som hon och Max hade städat ur. De håller på att göra om och det blir spännade att se hur det blir.
Nu är vi hemma hos mig i sköndal. Vi är osäkra på om vi hinner äta middag med min familj innan vi måste dra vidare. Vi ska åka till brännkyrka hallen för att kolla på Freddie och Jojjan när de spelar sm. Det blir spännade att se hur de går för dem. Vi är ju ett par stycken som ska kolla ^^.

ByeBye<3

Lacrosse

Godmorgon alla!
Jag kom precis hem från Tobbe. Idag var det upp tidigt som gällde för Tobbe ska spela Lacrosse kl 11. Tyvärr så dissade alla mig så jag skulle ha suttit där själv (matchen är ju jätte lång) men så bestämdes det att Tobbes familj skulle komma också. Iallafall hans mamma.
Så när Tobbe åkte till samlingen i gubbängen så åkte jag hem för att fixa mig lite och blogga ^^. Om en timma ungefär ska jag till gubbängen då för att kolla. Ska bli riktigt spännande faktiskt. Inte varje dag man får kolla på lacrosse, särskilt inte sin älskling!



ByeBye<3

The woman...

Satan vilken seg dag. Det blev inget plugg med Carro, ingen av oss orkade. Så jag har suttit i sängen och läst i "The woman who walked inton doors" av Roddy Doyle. Den ska vi läsa i engelskan nu den kommande tiden. Den är faktiskt ganska bra hittils, det trodde jag inte med tanke på att den ser ganska tråkig ut. Men språket är ju galet lätt. Man fattar ju allt och det är ofta det händer. Aldrig att vi hade fått läsa nåt så här behagligt på södra...



ByeBye<3

Ledig

Så jävla skönt att vara ledig!
Tanken var att jag och Carro skulle göra psykologin idag men ingen av oss oskar så vi gör den på söndag istället. Så jag sitter hemma och läser min engelskabok och chillar vid datorn. Vid 16 tiden ska jag in till stan och möta min älskling, vi ska shoppa skor till oss båda och jag tänkte även försöka hitta en mysig halsduk. Efter det åker vi hem till honom och äter tacos med hela familjen. På kvällen sen ska jag möta Carro, vi ska fika och planera en framtida fest... Tobbe får följa med om han vill ^^.

ByeBye<3

Helt slut

Ojojoj vilken dag! Man är ju helt slut nu asså.
Inatt sov jag hos älskling. Innan vi somnade kollade vi på Slumdog Millionaire. Den var väl bra fast vi orkade inte se klart den. På morgonen sen så vaknar med bra humör men det sjönk ganska fort. Jag kände mig stressad fast vi hade tid, inget batteri på mobilen, min sminkning blev helt fel och håret var förjävligt. Tobbe sa att han tyckte jag va söt, vilket då inte alls stämde så då blev jag irriterad över det också. Stackars min lilla älskling, kan inte va lätt att hantera sånt.
När jag kommer till skolan så ska jag hämta ut datorn på nåt sätt. Det finns 2 datarum som man behöevr ID kort för att komma in i. Jag har det rummet som ingen i min klass har så eftersom jag inte har nåt kort och de andras funkar inte så får jag inte ut datan. Men vi sprang dit lite då och då och till slut så var dörren öppen. Så jag fick min data och jag kunde logga in! Jippi! Men jag har inte fotat mig än för ID kortet än tyvärr. Sen är det massa annat som ska fixas också. Men det får jag göra på måndag för imorn är jag ledig! Wuhu!
Efter skolan fick jag och Carro springa in på hemköp och fixa lite käk. Vi skulle ju till jobbet. Otur som vi har kommer vi försent till jobbet. Det tar ju verkligen super lång tid att åka från farsta till alvik. Och bussen man ska ta sen är sjukt seg i början med alla bilar och köer. Typiskt...
Väl hemma igen typ 5 timmar senare så var det bara att ringa Tobbe och lägga mig i sängen. Jag har ju varit utan mobil hela dagen! Inte bra att inte ha nån kontakt med min älskling på hela dagen. Men han blev iallafall glad när jag ringde och det blev lilla jag med ^^.

ByeBye<3





Träning

Alldeles strax ska jag äta raggmunk med fläsk. Jag har minne av att det är gott men det låter ju lite lantligt. Men det blir säkert bra. Efter det är det dags att träna i kärrtorp. När träningen är slut så kommer älskling och möter mig och så går vi hem till honom. Där ska jag få spendera natten. Super mysigt! Får hoppas Ida och Max har lyckats med bullarna då ^^.

ByeBye<3

I'm doing it for the thrill

Den här är ganska bra faktiskt ^^

 


Bulligt

Hej hopp!
Super skön dag idag tycker jag. Jag började halv 11 och slutade halv 12. Skulle egentligen haft matte C imorse men jag bestämde mig för att börja på dans istället. Jag tar matten nästa år. Så en lektion var sjukt nice och det var psykologi. Det kan nog bli en kul kurs och vår lärare verkar både bra och snäll.
Det känns faktiskt sjukt bra med farsta nu. Synd att jag inte har Gaby med mig som det var tänkt men inte mycket att göra med det nu. Jag fick ett skåp idag också. Överskåp till och med. Det hade jag inte på södra!
Efter skolan var det tänkt att jag skulle fixat med skol ID, bytt till dansen och pratat med nån Helena om min företagsekonomi som jag måste läsa upp. Men Helena var inte där och expeditionen var på lunch fram till halv 1. Jag hade ju ingen lust att sitta där i en timme och vänta liksom. Så jag åkte till Tobbe som planerat. Vi åt lunch och kollade på Spy Kids 3. Vi skippade att kolla på den i 3D, jag orkade inte. Det var nog en utav de sämsta filmerna jag sett nånsin. Den hade kanske varit bra för 7 år sen ^^. Efter ett tag kom Tobbes syster Ida och hennes pojkvän Max. Ida färgade håret på Max, första gången blev det för ljust där fram tydligen och andra gången blev det för mörkt. Men jag tror de blev ganska nöjda ändå.
Lite senare bestämde jag och Tobbe att det var dags att sätta bulldegen. Men tyvärr hann vi inte göra resten så det fick Ida och Max göra. Fast det är ju det som är det roliga! Tobbe åkte till sin träning och jag åkte hem.
Så nu sitter jag här hemma, helt besatt av alla fjolliga facebook spel. Snart dags att göra engelskan... snart...

ByeBye<3

En kändis

Goddagens, härliga tider - trevliga tider!
Började dagen kl 10.20 med engelska. När vi börjar så är det en blond människa som presenterar sig och det visar sig vara Pia Johansson. Fast det visste inte jag och Carro då utan vi kände bara igen henne från Parlamentet och Hälsoresan. Så vi började kolla runt lite på wikipedia för att ta reda på vad hon hette. Hon har ju tydligen gjort massor med saker som vi inte hade en aning om. Men trevligt var det iallafall. Så har man pratat med en kändis också ^^.
Jag fick min dator idag också. Den var mycket finare än de andras tycker jag. Malin såg nog lite avundsjuk ut asså ^^. Hihi wups! Nu ska man bara fixa med ID-kort och skåp också innan man är helt på fötter. Förhoppningsvis har jag det fixat imorn.





Imorn är det upp tidigt som gäller. Kl 6 ska klockan ringa och 8 börjar matten. Sen är det psykologi och sen slutar jag! Då ska jag hem till Tobbe och baka bullar! Mums..

ByeBye<3

Today

Kvart över 7 vaknade jag imorse av att Tobbe sprayar på sig sin deo. Jag trodde han höll på med hårspray ^^. Men iallafall, han hade varit upp i en halvtimme då. Väckarklockan hade ringt typ 100 gånger men det hade inte jag märkt. Nej jag är glad att jag har min hysteriska väckning när jag och Carro härmar valar och andra djur. Det är inte särskilt behagligt att lyssna på - med andra ord perfket väckning!
Efter frukost var det dags för Tobbe att åka till skolan. Då åkte jag hem och sov. Vaknade inte igen förrän halv 2, då det var dags att gå upp. Idag började jag nämligen halv 4. Och slutade halv 5. En lektion - idrott. Vi spelade volleyboll och hade nån konditionsgrej. Känns bra än så länge i min nya klass faktiskt.
Efter skolan var det bara att skynda sig in till medis för att ta min lilla kusin Michelle till simskolan. Jag behövdes som barnvakt ikväll. Allt gick jätte bra och när min moster kom hem satt vi och snackade tills Tobbe kom och hämtade mig. Jag har världens finaste pojkvän. Finns ingen snällare. Men vi åkte iallafall hem till honom och fikade med hela familjen + hans syster Idas pojkvän Max. När det var dags för mkg att åka hem blev allt jätte jobbigt. Jag hatar verkligen att lämna honom. Det är det värsta jag vet. Fast det blir ju helt underbart när jag får se honom igen.
Väl hemma fick det bli en kopp te för att lugna min nerver. Men nu är det snart dags att sova.

ByeBye<3

Kärlek

Du är mitt liv, mitt hopp, mitt ljus och min kärlek. Jag älskar dig mest av allt<3


Min helg

Halloj!
Förstår inte vad det är med mig och helger. Det blir dåligt med uppdatering asså men jag får bättra mig. Kan nog bero på att Tobbe tar upp all min lediga tid.
Så vad har hänt då sen sist? Jag var ju som sagt ledig i fredags och mötte Tobbe vid gullmars runt kl 19. Vi åkte till mig, gjorde tacos och kollade på film. Det fick bli en Persbrandt film som heter Maria Larssons eviga ögonblick. Ganska bra faktiskt om man inte har nåt bättre för sig. Fast jag tror den passar lite äldre folk bättre.
På lördagen åkte jag och älskling till farsta för lite shopping. Det blev lite sushi också, bara för att det är gott ^^. På kvällen sen hängde vi med Carro, Stina, Freddie och alla stuvsta-grabbar till en fest i nacka. Efter att det spårat ut totalt med en massa olika anledningar tog vi bussen tillbaka till slussen. De andra gick till donken men eftersom Tobbe och jag va så trötta åkte vi hem. Natten spenderades hos honom.
På söndagen var det bara att gå upp, chilla lite och sen åka till jobbet. Jag fick ringa till Eskilstuna, Strängnäs och Örebro denna gång. En Strängnäs gubbe blev as sur för att jag ringde. Sorry inte mitt fel att du tror att jag säljer nåt! Gubbjävel... Men men, eftersom det var så tråkigt att jobba just denna kväll (galet otaggad) var det en befrielse att få komma och sova hos Tobbe sen. Men innan vi sov kollade vi på Män som hatar kvinnor. Sinnes bra film fast lite obehaglig ibland. Den kan man rekomendera, även för lite känsligare typer! ^^

ByeBye<3

Time to go

Snart är dags för mig att åka och möta älskling i gullmars. Han går av båten typ nu så det är inte långt kvar tills jag får se honom nu! Så här ser jag ut idag.

Nu ska jag ringa Caroline!

ByeBye<3

En sista gång

Så har jag åkt tuben till slussen, vandrat uppför götgatan till Södra Latins gymnasium för sista gången som deras elev...
Japp det stämmer bra det för jag har nämligen bytt skola. Nu går jag inte längre i SP2D på Södra Latin utan i E08 på Farsta Gymnasium. Det känns lite konstigt faktiskt men det här blir nog bra tror jag. Jag beklagar återigen Lisa och Tannaz för att ni fick reda på det genom Gabys blogg. Det var verkligen inte meningen och jag hoppas ni förstår det och inte hatar mig ^^. Älskar er båda jätte mycket och jag lovar att jag dyker upp på götgatan lite då och då för att träffa er.
Om nån timma ska jag åka till mamma för att äta tacos med henne, Tobbe och Håkan. Tobbe kommer ju hem från kryssningen med massa mumsigt till mig (man kan ju alltid hoppas). Vad som händer ikväll vet jag inte än men jag hoppas på chillkväll hos nån. Pallar inte festa idag..

ByeBye<3

Sovdags

Snart dags för mig att sova. Men innan jag gör det tänkte jag berätta om min kväll.
På väg till jobbet köpte jag och Caroline sushi som vi tänkte äta i rasten. Det gjorde vi också och den var mycket god. Idag ringde jag runt till folk i Bromma och Spånga. Tyvärr var min bordsgranne lite trött och tråkig och jag satt längst ut och längst bort från alla roliga typer och Carro ^^. Men jag överlevde.
När jag kom hem igen satt pappa och farfar och kollade på nån skräckdokumentär eller nåt. Så jag tog lite lasagne och slog mig ner.
Tobbe är borta på kryssning under kvällen och natten så jag har ganska så tråkigt. Men jag hoppas att han har roligt iallafall med tanke på att han är 18 och kan ha kul på en båt. Jag har lite sms-kontakt med honom och han klagar på mottagningen. Men jag tycker den funkar bra så han är nog bara packad ^^
Nu ska jag sova, godnatt!

ByeBye<3

Hihi

Älskar dig mest av allt Sophia!

/ <3

Mums

Nu har jag ätit massor med kräftor! Riktigt gott var det faktiskt men även trevligt. Pappa tyckte att vi skulle ha hattar på oss så jag fick ha den norska supporter hatten på mig som vi köpte när det var typ handbolls EM i Stockholm. Då vann ju Norge förstås!
Nej nu ska jag återgå till facebook-chatten och Tobbe. Godnatt!

ByeBye<3

Världens sötaste söta.

Igår så ville Tobbe bevisa att han faktiskt kan bli bra på bild. Så länge han vill va med på bilden blir den bra. Så vad tycks? Blev han bra? ^^

Hahah ja egobilder är ju alltid kul ^^

 

ByeBye<3


Besøk fra Norge

Igår var jag så hiimla glad och köpte bullar och allt möjligt mumsigt. Men sen idag så gick humöret helt neråt på grund av lite olika jobbiga saker. Fast det är bättre nu dock. Min medecin för att bli glad igen är ju förstås Tobbe ^^
Farmor och farfar är på besök i Stockholm. De bor liksom i Norge utanför Oslo i ett område som heter Bærum. De stannar till fredag.




Litet foto från i somras på Mallis. Jag lyckades få dem att göra "pimp-posen" ^^

ByeBye<3

Gabbs bilderna?!

Då var det bestämt att vi ska sova hos mig, Tobbe kommer om ca en halvtimma. Men det blir mys det med. Jag antar att vi hamnar framför tvn med godis och en film. Jag orkar inte med datorn och FarmVille asså. Seriöst tråkigaste spelet men ändå så fastnar man...
Och Gaby är otroligt seg på att lägga upp bilderna tycker jag! Kom igen lilla gumman logga in nu! ^^

Fick bli lite egobilder nu när man väntar..


Helgen

Tjollahopp gott folk!
I fredags var jag i ösmo och festade med mina kära kamrater. Mycket starkt av Fredrika att supa ner sig och sedan åka iväg för att träna dagen efter vid 10. Vi hade iallafall en trevlig kväll med lite onödigheter. Jag och Tobbe tvingades dela säng med Gaby och Eric. Eric låg bara och klagade över hur packad han var och hur iskall Gaby var (vilket hon faktiskt var också)! Några bilder kommer senare när Gaby lagt upp dem!
Igår chillade jag och Tobbe hemma hos mig i Sköndal. Vi var ensamma så vi passade på att basta och bada vilket inte vi gör så ofta när min päron är hemma. Runt midnatt låg vi och kollade på Sunes jul och då somnade Tobbe. Så vi kände att det var dags att sova.
Morgonen efter vaknade vi båda typ halv 10. Fast vi gick inte upp förrän vid 11 och då blev det lite stressigt. Tobbe skulle åka halv 12 till sin farmor och farfar men han behövde ju frukost. Men vi hann med det ändå! Lite senare tog jag bussen bort till Vendelsö för att gå på sminkkurs med Gaby, Caroline och Carin. Tjejen vi var hos hette Tia och hon jobbade för märket Mary Kay. Mycket trevligt och mysogt var det. Man blev helt förälskad i mascaran så den ska nog köpas in när jag får min första lön ^^. Nästa gång jag ska dit är 4 oktober. Då ska jag få lära mig lägga en fest eller vardagssminkning. Men jag ska ha med mig 4 kompisar som ska få göra det jag gjorde idag. Fredrika och Johanna får följa med men jag har 2 platser över. Någon som vill följa med?

Ikväll ska jag förstås umgås med min älskling. Fast vi vet inte var vi ska sova än dock. Det blir nog hos honom, eller det är vad jag hoppas på ^^.

ByeBye

!!!

Nya planer för kvällen! Det blir villafest istället med krök, bastu och annat mys. Men jag säger in vart...



ByeBye<3

11 september

För 8 år sen idag hände något fruktansvärt, något obegripligt för många familjer. Idag tycker jag vi ska tänka på alla de som dog i 9/11 och deras anhöriga som fått utstå så mycket.



Men den här dagen är mycket bra också för min Tobias kommer hem! Jag möter dig i slussen kl 16 älskling. Ikväll ska vi förhoppningsvis träffa Aston och Fredrika.

ByeBye<3

"Mitt i huddinge"

"Ja hejsan mitt namn är Sophia och jag ringer på uppdrag av din lokaltidning "mitt i huddinge". Har du fått din tidning den här veckan?"
Så har jag sagt nu i 4 timmar till en massa folk i huddinge. Sånt får jag göra på mitt nya jobb men jag är helt överlycklig ändå! Man tjänar ju pengar liksom och det är helt klart bättre än att skriva kuvert. Det blir helt säkert tråkigt efter ett tag men det är ingen fara.
Jag kom hem nån gång innan 22 och är otroligt trött nu. Och jag har en känsla av att min dag imorn inte blir särskilt kul heller. Men runt kl 16 så kommer min älskade älskling Tobbe hem iallafall så då kan han få ta hand om mig och mina problem.

Mycket trött är lilla jag -.-

 

ByeBye<3




Klart!

Sådärja! Då var det fixat. Jag är själv ganska nöjd faktiskt med min design.
Fotbollen gick ju bra och det var ju kul men jag tycker ändå att Sverige var riktigt dåliga, Men men jag var väl inte inne i matchen precis. Kollade mer på mina matteböcker ^^.
Efter fotbollen var det ju idol. Asså 2 grabbar var så jäkla roliga. Men man blev lite rädd först.

 

Det var dagens roliga det. Klockrena kllar! ^^

 

ByeBye<3


Onsdag

Wuhu nu är det inte långt kvar tills Tobbe kommer hem!



Dagen var till en början fruktansvärt seg och jag har varit klumpig till 100 %. Imorse var jag den sista som gick hemifrån och då ska larmet igång. När vi larmar så ska dörren vara stängd. Så jag låser upp dörren, slår koden och försöker öppna dörren men det går inte. Det visar sig vara så att min klantiga lillebror har låst överlåset men det tar lite tid för mig att inse det. Så när jag får upp dörren går larmet ^^. Bra start på dagen asså men jag lyckades få ordning på det hela iallafall.
Efter skolan så gick jag och Gaby till Sandy's. Ovanligt va? Det blev latte och en cookie för min del. Den här gången satt vi inte kvar utan drar till gullmars för att träffa Micke och Carro. De skulle fixa en present till Mickes flickvän och vi behövde prata lite med Carro. Men iallafall, på tuben dit inser jag att jag har glömt min påse på Sandy's... Mycket klantigt faktiskt. Så när vi har mött upp Micke och Carro var det bara att åka tillbaka in. Gaby följde med mig men de andra åkte vidare till centralen. Varken jag eller Gaby hade nån lust att åka hem så vi åkte till Micke och Carro som satt på ett café. Innan vi gick in till dem höll jag nästan på att fälla en människa som bar på en unge... Otroligt smidigt det med ^^. På caféet satt vi jätte länge och snackade om allt och inget. Planerade vissa saker och så.
Runt halv 5 så måste Micke träffa Marat för att hämta en sak. Micke hade försökt få tag på honom enda sedan 12 typ. Så efter mycket messande så åker vi till gullmars för att träffa honom där. Då åkte Gaby hem. I gullmars står vi och väntar ganska länge på denna sega typ. Men till slut så dyker han upp, trött men glad. Vi står och snackar ett tag men sen så var det dags att åka hem igen.

Nu är det fotboll på tv och Sverige spelar sämst. Jag kollade lite under första halvlek medans jag gjorde lite matte. Jag ligger efter jätte mycket. Tror jag ska se slutet på matchen och göra lite engelska sen. Efter det är det telefon-time med Tobbe och te.

ByeBye<3

Vesslan och Bävern i Oslo<3

Ny banner

Jag har förresten lyckats skapa en banner på egen hand idag. Känner mig väldigt stolt faktiskt. Meningen var att bild-geniet Gaby skulle göra en åt mig men om det händer vet man ju aldrig... Men vad tycks? Det svåra är att få dit den sen på ett snyggt sätt ^^.


ByeBye<3

Te och telefon

Hej hopp! Snart dags för te och förhoppningsvis så ringer jag min älskling. Beror helt på om han har tid att prata där ute i skogen ^^.
Imorn är det skola som gäller.

ByeBye<3

2 månader <3

Just det glömde det viktigaste med den här dagen, 7 september. Tobbe och jag har varit tillsammans i 2 månader idag. Och han har stuckit! Men men jag fick några mysiga timmar med honom imorse.
Älskar dig tokigt mycket Tobias Sundell<3<3


ByeBye<3

Saknad

Min älskling har åkt ut i skogen nu och kommer inte hem förrän på fredag! Detta blir tungt asså men jag ska nog klara det. Saknar dig Tobias men du får ha det så bra!

Men iallafall, idag så var jag i skolan (måndag liksom) och det var otroligt meningslöst. Det är både jag och Gabbs överens om ^^.  Vi att och viskade hela geografin. Sen uträttade vi några ärenden och vi åkte hem. Jag packade ihop min saker hos pappa och åkte till mamma med dem. Hann prata lite med Håkan tills det var dags att åka till 98:ornas träning i Sjöstad. De börjar bli duktiga asså men lite dåliga på att göra som man säger. Fast vad ska man begära? de är ju 11 år liksom.
Nu ska jag fixa lite te oc tagga inför imorn. Hat dock inte gjort matteläxan men det löser sig nog ^^. Godnatt världen!

Mig och älskling på flaten i somras <3

Älskar

Så hiiimla söt, mycke fiiiin jaa!

Hihi jag älskar dig så mycket Tobias<3

 


Home

Sådärja. Då var man hemma i sitt hus i Enskede igen. Det blev ingen film, ingen av oss var särskilt taggade men det kanske blir att vi ser den imorn. Men iallafall, vi satt framför datan hela kvällen och lekte med farmville (besatt?) och jag och Tobbes syster Ida fixade med våra bloggar. Jag hjälpte henne så gott jag kunde med mina små erfarenheter ^^. Godis fanns också förstås och jag och min älskling hann med litte kittelkrig också där jag stod som vinnare... Nej kanske inte men vadå, jag är ju svagare liksom ^^.

Imorn då? Upp vid 8 iallafall för att spela match kl. 10.15. Får se om Tobbe och Simon (Carros grabb) dyker upp till den andra matchen sen. Fick höra av pappa också att om vi går vidare, alltså vinner våra 2 matcher så ska vi spela imorn kväll typ och resten på söndag om vi går vidare därifrån. Spännande spännande...

Känner att jag håller på att bli sjuk också! Inte bra! Tobias Sundell har du smittat mig nu iallafall? ^^ Hihi älskar dig ändå! <3
Godnatt

ByeBye<3

inget rosa idag inte

Hej hopp idag har jag varit hos Tannaz! Det var jätte kul faktiskt tycker jag och det gör Lisa också. Du bor jätte fint och mysigt Tani!

Nu sitter jag hos Tobbe (börjar bli en vana nu) dock iförd mina egna kläder. Vi ska bara chilla, äta godis och kolla på Män som hatar kvinnor. Sen vid 23 ska jag hem och sova för jag har tidig match imorn. Vi har fått nya matchkläder också så man är ju extra taggad på att spela! Det blir mycket bra.

ByeBye<3

Bild från Åland

Bävern och Vesslan <3


Tannaz är en fågel ^^

Återigen dålig uppdatering! Typ en vecka sen nu. Men men, inte mycket att göra med det...
Det var iallafall ganska kul på Åland. Mobbade filmer finns på facebook när jag och Carro spelar minigolf och härmar djurläten... Så kul hade vi! På söndagen spelade vi mixturnering också och det gick åt helvete ^^.

Den här veckan har jag inte gjort mycket. Sovit med Tobbe, gått till skolan och fikat på Sandy's är en kortfattad beskrivning iallafall.
Idag har jag då gått min längsta dag i skolan. 8.20-16.10. Men jag fick sluta lite tidigare iallafall. Gaby var sjuk och vi fick potatisbullar till lunch. De var väl lite halvt mögliga. Vi skulle fått Hotch Potch soppa med lammkött men den hade inte kommit när vi hade lunch. Dålig leverans! Men iallafall så hittade jag lite dun i Tannaz hår. Lilla Tani har blivit en fågel.

Jag är förresten nästan klar i mitt rum. Jag har hållit på i 2 veckor övertid nu. Men pappa har fixat en soda stream apparat typ nu. Så det är jätte bra! ^^

Nu sitter jag hemma hos Tobbe iförd min Hard Rock Café t-shirt från Dublin och Tobbes rosa Björn Borg kallingar. Mycke bla! Han vill kolla sitt schema nu så godnatt!

ByeBye<3





RSS 2.0