Kandidatmiddag

Igår var det kandidatmiddag på Sangria. Det var himlakul och nästan hela klassen var med. Det bjöds på gyckel från nya Jur6 och skönsång från alla klassens "kolmårdstroll". Vi körde mellanfest hos Ingrid innan vi gick ner till NH för mera festligheter. 
















Volleyboll

Uppsatsen är inlämnad! Så skönt! Så vi firade lite med volleyboll och grillning igår. Ikväll är det kandidatmiddag och utgång. 
Vi flummande lite i min säng igår också. Så himla underbart👌🏼🎈



Nadja sov kvar hos mig, så jag gjorde finfrukost imorse till henne 😄



Måndag i bilder






Fredag💃🏼🍻🎉

Ojoj vilken fredag! Planen var att vi skulle ha myskväll, men så satt vi i baljan och hade fikat, och då drog fredagspuben igång så vi blev sugna på öl. Så fortsatte kvällen med förfest i Tannefors, öl på pitchers och sedan tillbaks till Tannefors för efterfest. Riktigt konstig och fantastisk kväll! 

Ikväll blir det dock lugnare, jag och damerna ska kolla eurovision hos Jonna! Så det blir mysigt. 










Kvällens middag: indisk kyckling👌🏼



Snart helg!

Igår fixade vi det sista på opponeringen, sen blev det en tur på stan med Jonna. Hon skulle fixa en klänning till kandidatmiddagen som är nästa vecka. 
Idag har vi haft opponering/korrekturseminarium hela dagen och sen fixade vi lite på uppsatsen. Hann även med en snabb kaffe med min söta vän Marcus. Så nu är jag helt slut. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och kolla eurovision song contest. Heja Måns! 






Mysdag inne

Igår hade Nadja och jag myskväll/pluggkväll. Vi gjorde mat, fikade, kollade lite film och läste uppsatser. 
Idag sitter vi också och läser uppsatser. Lite småtråkigt i längden men ändå ganska chill. 
Imorse gick jag upp tidigt för hade tid på kvinnohälsan för gynekologisk cellprovstagning. Spännande upplevelse. När jag ändå va ute och åkte så passade jag på att hämta mitt pass! Blev ändå helt okej men jag ser extremt trött ut på bilden...




Ösregn

Fy satan vilket ösregn! Var ju helt dyngsur innan vi ens hade kommit fram till djurgådsbron! Men det var kul ändå. 
Vi tog en fika på Skansen uppe vid Solliden, men sen åkte vi hem. Vanligtvis brukar vi ha picknick med oss och sen kolla lite på djuren. Men i år regnade det för mycket. 
Resten av dagen tog vi det lugnt. Jag myste med Hector och kollade hockey. Sen åt vi middag på en indisk restaurang precis i närheten. Så det var toppen! 








17:e maj!

Hade födelsedagsmiddag för mig och bror igår! Det var mysigt! 


Idag är det 17:e maj och det ska firas. Just nu är jag i stuvsta och har ätit frukost hos några vänner. Snart ska trotsa regnet och gå i tåg från stan till Skansen. Hipp hipp hurra!




SOF15

Årets kallaste natt alltså, att jobba torsdag. Frös hela tiden 22-04, tack och lov fick vi gå hem en timme tidigare. Men det var ändå kul! Jobbade lite som vakt och stod även i köket serverade bacon. 

Igårkväll var det också kallt men då fick jag ju i alla fall dricka så det gick ju bra! En väldigt spontan och galen eftermiddag och kväll med massa bus, beer pong och flip the cup. Riktigt grym SOF, så jag är supernöjd. 

Nu sitter jag hemma i Stockholm. Imorn ska vi upp tidigt för att fira 17:e maj! 
















Jobbbbbb

Det blev ingen tacos hos Hannes! Så jag åt lax och sallad istället. Innan hockeyn började så gjorde jag en liten hallonpaj. Men bytte ut sockret mot sirap och honung. Den blev god! Kände att jag behövde nått gott om jag ska klara av den här natten. Snart dags för jobb!






Kristihimmelsfärd


Dagens lunch: lite soppa och en ruccolasallad👌🏼 
Nu blir det att slökolla hockey och plugga lite. Ska försöka hinna med en powernap också. Sen ikväll blir det lite tacos hos Hannes och Linnea för min del. Därefter väntar mera hockey och sen ikväll ska jag ju jobba på SOF. Passet är 22-05! Kommer vara så trött efteråt. Men det blir nog kul. Kommer vara vakt och stå i baren bland annat. 

Thai

Igår var vi på taste of thai och åt lite gott. Idag blir det plugg och info-möte för SOF. Jag ska jobba där inatt, kommer stå i baren och lite annat, så det blir ju kul! 






Onsdag, långledigt!

Uppsatsen är inlämnad! Dags för kristhimmelsfärd och långhelg👌🏼 
Började dagen med att läsa igenom uppsatsen en sista gång. Sedan blev det brunch och en pw i skogen. 
Ikväll ska jag in till stan och fira in ledigheten lite med middag på taste of thai med mina damer😍

Dessutom fyller min gulliga bror år idag! 

Han är i Peru ett tag till men kommer hem på fredag! På lördag åker jag hem till Stockholm så då får jag träffa honom😍🙏🏼


Snap i baljan







Carbonara, typ


Igårdagens middag: carbonara! Men fick bli med penne för vi hade ingen spaghetti. 
Idag blev vi så gott som klara på uppsatsen! Så hann sola lite nu på eftermiddagen, men strax väntar jobb👌🏼

Gudafesten

Lördag innebar fest såklart... En kväll på NH med min fina Ingrid. Vi hade svinkul! Tog tyvärr inte en enda bild, lite synd.
Nu är jag hos Nadja, heldag med uppsats och matlagning.

Tog ju inga bilder igår så får bli en gammal bild på mig och lillkusinen Inez från min student.

Kalas!

Hade ett mysigt födelsedagskalas igår! Tyvärr va alla lite sega och mina söta kusiner mådde dåligt. Så det blev en lugn kväll och när alla hade gått så kollade vi på mulan. Tog tyvärr typ inga bilder!
Finsk avokadopasta



Blev en pizza idag med Nadja, så gott!😍

Kravall

Bra kväll trots att det var lite folk! Nu taggar jag för min födelsedags-fest som är ikväll☺️ mina söta små kusiner har kommit ner till mig idag, så kul! Vi har handlat lite mat och snart ska vi fixa tårtan😍









Torsdag 7 maj

Idag skriver vi hemma hos mig, sen ska vi båda jobba. Efter jobbet är det kravall! Så kul! Vi ska vara funkisar på studentorkesterfestivalen som är nästa vecka. Så idag är det fest för alla funkisar🎉 kommer bli superkul! 

Dagens lunch: svamp-, lök- och fetaostomelett👌🏼


Hockey 🇸🇪🇨🇦

Hockeyhäng och middag hos Nadja igår😍 Matchen gick ju tyvärr dåligt! Men men, nästa gång så blir det vinst.
Kycklingpasta👌🏼
Popcorn och jordgubbar✨







September💪

I september ska moster och jag springa tjejmilen och halvmaran. Så nu har jag påbörjat träningen ordentligt för att orka. Får ta det liiiite lugnare med alkoholen i sommar om det här ska gå vägen utan problem. Jag tycker att det är kul att springa egentligen men det har blivit dåligt med det på sista tiden. Har ju spenderat mycket mer tid på krogen än ute i spåret de senaste 9 månaderna. 
Men nu ska det bli ändring! Så lika bra att sätta upp lite mål också som går att uppnå. Jag vill klara tjejmilen på under en timme och halvmaran på högst två och en halv timme. 

Jag har sprungit vårruset ett par gånger, Midnattsloppet en gång och Kungsholmen runt en gång. Sånt där är ju himlakul. Nån gång ska jag ge mig på Sthlm marathon och Vasaloppet också. 


Så himla fint i rydsskogen nu med alla vitsippor! 
Midnattsloppet 2012 med kusin och moster
Vårruset 2011 med mamma, moster och tokiga Sara. De två i mitten som också kollar in i kameran vet jag inte vilka det är😂



Ibiza 🎉🎈✈️🍹🏊☀️😎




Biobiljett och bananer

Igår var det säljtävling på jobbet. Om man sålde fick man ta ett kuvert och hoppas att det skulle ligga en biobiljett i. Och det gjorde det för mig! Känns som om jag har lite flyt nu faktiskt. Vinner smågrejer hela tiden☺️ 
Innan jobbet hängde jag i skolan med mina brudar. Becca åt en gigantisk banan så vi hade kul med att mobba henne för det😂👌










Ny vecka

Idag står det på schemat att jag ska skriva uppsats, färga håret och gå ut och springa (om det slutar regna). Fick ett trevligt mess om att jag har vunnit 160kr på postkodlotteriet också. Så det va ju kul👌 


Dagens frukost✨

Söndag 3 maj

Hade svinkul med min fina vän igår på stan! Spontana kvällar är alltid de bästa. Kul folk, massa dricka och skönt snack.
Idag blir det att bara chilla hemma. Lagade lite pad thai till lunch också, det blir alltid så gott👌




Staaaaan👌

Det blir en vända på stan med Ingrid för min del! Så kul!😍 solade förut och har hunnit färga håret. Kör lite lady in red också, bara för att det är kul 😄
Körde en pasta carbonara till middag👌




Lördag 2 maj

Skönt med lördagsmorgon och jag är inte bakis. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ätit lite frukost i alla fall och skrivit lite på analysen. Kanske blir en prommis senare till solariet. Det hade ju varit nice. Städa borde jag också göra. 
Ikväll ska Ingrid och jag leka lite, men det är lite oklart vad vi ska göra. Om vi ska gå ut måste jag åka till systemet och handla lite. Kanske lika bra att göra det ändå även om vi inte går ut idag, så har man till nästa helg. 
 
Tänk att snart är det sommar! Om exakt en månad har jag sista seminariet på Affärsjuridiska kandidatprogrammet  och 3 dagar senare hänger jag på beachen på Ibiza. Kan inte säga annat än FAB! Här kommer lite blandade bilder från de senaste fyra somrarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valborg

Jösses vilken dag/kväll/natt! Började med grillning och beer-pong i trädgårdsföreningen. Därefter mera beer-pong hos Ingrid. Vi gjorde även lite mat hos henne och chillade. Sen var det full moon party på NH och en liten snabb visit på 55:an😄 Riktigt bra jävla Valborg! Det funkar alltså att kröka i 14 timmar i streck😂👌

















RSS 2.0