dag efter dag efter dag efter dag

Ytterligare en seg dag avklarad. Snart är lovet slut och jag har inte gjort nåt vettigt alls förutom sminkkursen. Igår var det "farsta-fest" som jag inte orkade gå på. Min festlust var nere på noll och jag kände mig deppig. Dessutom så skulle Tobbe iväg tidigt dagen efter, alltså imorse så jag ville spendera kvällen med honom eftersom jag inte skulle få se honom på ett tag sen. Kändes konstigt att gå på den där "farsta-festen" med tanke på att jag inte rikitgt känns som en i "farsta-gänget" än. Jag har ju alltid varit outsidern från Södra Latin. I och med detta så var inte de vanliga grabbarna bjudna på festen. Det kändes också lite surt, kommer de då bjuda oss nästa gång? Det vet man ju aldrig.
Idag har jag bara degat hemma i några timmar innan jag drog iväg till jobbet. Det var lika "kul" som vanligt och jag fick ringa till Södertälje och Vallentuna. Wuhu! Lyckligtvis fick jag skjuts hem av Pontus. Jag landade i soffan framför en film och efter det här i sängen med datan i knät.
Imorn får jag fan få ta och få nått vettigt gjort. Typ plugga? Vore kul att få motivation till det ju!

fy och blä!

Vill bara krypa in under täcket och gömma mig!



Det är vid sånna här tillfällen, då allt bara känns fel, när orken inte finns och allt känns meningslöst som jag inser att jag saknar min Gaby som mest. Det är nu jag förstår hur mycket hon betyder för mig och att en vän som henne inte går att ersätta. Behöver verkligen dig nu Gabbsan. Blev plötsligt så svårt att inte få träffa dig varje dag...

^^

Hittade lite "söta" bilder på mig och Tobbe ^^


OMG

Förresten så har skolfotot kommit! Ser ut som värsta mongot ju! Gaaah!
Okej kanske inte så illa...?

kvällsaktivitet

Skönt med en måndagkväll utan nån stress. Det är ju lov! Har degat hela dagen framför tvn men aktiverade mig lite till kvällen. Då åkte jag till Johanna för att ha tjejkväll med henne, Freddie och Carro. Haha lilla Tobbe fick vara kvar hemma hos mig och umgicks med min bror och min far. Men verkar som om han överlevde dem. Han fick hämta mig med moppen sen ^^
Nu sitter Tobbe, jag och Axel framför tvn nere i källarn. De kollar på nåt skitprogram om nån snubbe som dricker sitt eget kiss. Jag mår illa bara av tanken... Så det blev datan för mig och en film om ett tag. Stora problemet är ju då vilken man ska se. Alla man har hemma har man ju sett och det gick inte att koppla datorn till tvn heller. Sämst jue! Men vad ska man göra? Får väl bli Gustav eller en av alla Nightmare on elm street filmer?

ByeBye<3

skolan och jobb

Jätte skön och mysig dag idag. Jag slutar om minre än en timme och då ska Carro och jag sitta kvar ett tag, jag tänkte göra lite psykologi. Efter det bär det av till jobbet. Känner mig ovanligt taggad faktiskt men det kanske är för att min älskling hämtar mig där sen. Så snäll han e! Jag ska nämligen sova hos honom, myspys! Och imorn börjar jag 12.40! Så det blir film inatt asså.
Igår slapp jag gå på mötet så efter skolan åkte jag till Freddie ett tag och snackade. Strax efter kl 17 gick jag ut på Årstafältet och kollade på Tobbes rugbymatch. De vann! Superduktiga tycker jag trots att jag inte fattade så mycket. När jag kom dit så var det en kille som blev galet tacklad och skadade sig riktigt illa, ambulansen kom dit! Så där satt man och frös i en halvtimme innan matchen drog igång igen och Tobbe såg inte mig. Han ringde efter matchen och frågade var jag var och jag svarde "andra sidan planen" ^^ Det var mer än vad han hade fattat. Natten spenderades hos honom.

ByeBye<3

sämst

Hej hopp!
Nu sitter vi här i bibblan och chillar. Om typ 20 min börjar geografin som ska hålla på i lite mer än 2 timmar... suck... Men iallafall, sen slutar vi! Då blir det hem och plugga och sen åka till Årstaskolan för att vara med på nåt meningslöst möte.. ^^ Så tråkigt ju! Jag vill hellre åka till Årstafältet och kolla på Tobbes match. Sämsta skiten asså...

ByeBye<3

en tia... eller?

Go'kväll! Klockan börjar närma sig halv 12 och jag har precis gjort en kopp te. Egentligen borde jag sova nu men det orkar jag jag inte. Måste prata lite mer med älsklingen först innan det är dags för det. Och blogga förstås!
Tiden gick jätte fort efter atrt skolan slutade. Och vi fick sluta lite tidigare från mentorn också. Toppen bra ju så det vara bara att åka till Tobbe och slänga sig i hans stor soffa. Och underbar som han är så hade han köpt sushi åt oss och blivit erbjuden ett jobb på köpet på sushibaren. Helg jobb tyvärr så jag hoppas att han inte tar det ^^ .
Träningen gick jag inte på, varken orken eller lusten fanns för det. Extrem ånegst för att gå dit faktiskt. Synd att handbollen blivit så tråkig... Hoppas att Caroline överlevde utan mig!
Just det, hittade ett australiensisk 2 dollar mynt i min ficka idag. Den var fruktansvärt lik våran tia så någon har lurat mig! Haha men det hindrade inte mig och Carro från att försöka lura godisautomaten i farsta på perrongen. Dock så misslyckades vi...! Lite synd ju iallafall.

ByeBye<3


skolaaaan

Jag är så trött och så hungrig! 20 min kvar av dne här tråkiga lektionen som har hållit på i snart 3 timmar. Fy fan.. Och min lilla Tobias hörde av sig för en halvimma sen och sa att han hade slutat, jäkligt orättvist. Jag vill bara åka hem och mysa med honom. Men nej nej, här ska man få sitta i 4 3 och en halvtimma till innan jag får göra det.
Så himla otaggad för det här ju! Men inte mycket att göra med...

ByeBye<3


segt med måndag

Tillbaka till skolan igen är lilla jag. En vecka kvar till lovet bara!
Caroline och jag sitter just nu i biblioteket. Resten av våra männsikor har språk men inte vi. Vi båda skulle ha pratat med syv idag men hon var tyvärr inte där. Så det får bli imorn. Om ungefär 10 min börjar geografin och efter det idrotten. Sen bär det av till sjöstadshallen för att försöka vinna små 11-åringars förtroende och respekt. Lycka till till oss säger jag bara. Tur för dem att vi tycker att det är kul!

ByeBye<3

Nu é de fredagsmys!

Kvällen spenderas hemma hos mig med älsklingen. Efter skolan (och det hemska provet som gick helt okej!) åkte vi hem till mig. Det blev bullar, varm choklad pch "The day after tomorrow". Efter filmen gick vi bort till sockenplan, köpte godis och läsk på konsum och gick sedan bort till thai restaurangen och köpte mat. Mums!
Hemma igen åt vi upp den mumsiga maten och satte oss sen framför tvn och idol. Michael Jackson tema är bra grejer asså tycker jag. Men nu är det "Blades of Glory" som gäller och mer godis!

Och just det, min älskling klarade teoriprovet idag, nu är han inte långt ifrån sitt körkort! Så himla duktig är min Tobias! <3

ByeBye<3

Nu är man sådär seg igen - typiskt!

Det bästa som finns är att få en hel dag hemma med sin älskling. Det som är mindre bra är att båda behöver plugga men man tappar koncentrationen hela tiden. Precis en sån dag var det idag. Jag försökte plugga psykologi medans Tobbe skrev en labbrapport om cellen. Jag somnade vilket inte han märkte så där låg man och lät tiden flyga förbi. Sedan så väckte han mig förstås och ytterligare några timmar gick super fort.
Det mesta fick jag gjort när jag kom hem vid kl 20. Tobbe kanske skulle ha sovit hos mig men det blev inte. Kanske lika bra så jag kan koncentrera mig på plugget imorn innan skolan. Nu orkar jag iallafall inte mer ^^ .

Känner att jag håller på att bli sjuk också. Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag vaknar med hög feber och hosta imorn...

ByeBye<3

Det vackraste

Det är precis såhär jag känner för dig Tobias! <3

 

 


brrr

Jag vill ha sommar och värme igen!

Barnvakten

Nu är man bra trött asså, jag ju liksom upp kvart över 6 imorse. Men än får man inte sova tyvärr. Om ungefär en timma ska jag bege mig in till medis för att vara barnvakt åt min lilla kusin Michelle som är 8 år. Blir chill med lite pengar och hemma hos dem är det lugnt och skönt så man får plugg ro. Det lär ju jag behöva för det stora psykologiprovet är om 2 dagar! Tur att man har fått instuderingsfrågor då ^^
Det blev en dajm och kaffe nu när jag kom hem. Orkade inte ställa mig och göra mackor, det tar så lång tid.
Carolines Simon har även lyckats bryta sin fotled. Stackars lilla Simon får hoppa omkring på kryckor med gips i 6 veckor. Det kan inte vara så kul tror jag.
Nej nu blir det lite plugg innan jag ska dra!

ByeBye

Rosetter

Idag har jag varit i skolan som vanligt, haft engelska och mentorstid.
Mycket flum idag asså om nysande japaner, små/stora utväxter på träd och annat skoj. Till lunch fick vi fjärilspasta med tomatsås och köttbullar. Malin blev jätte glad över att vi fick rosettpasta ^^ Det är väl ändå fjärilar?
Efter skolan var det bara att bege sig hemåt för att plugga psykologi. Precis när jag ska sätta igång kommer men skitunge till lillebror och säger att jag måste dra för att han skulle trumma. Varför måste han alltid göra det när jag är hemma? Man får ju ryck på grabben!

Nu ska älsklingen och jag snart börja göra köttfärssås. Till detta blir det fjärilspasta - igen. Eller var det rosetter...?

ByeBye<3

Fail!

Ojojojojojoj! Hahah stans sämsta bloggare? Hmm uppdaterade sist i typ fredags? Skärpning! ^^ Men iallafall så lever jag livet som vilken tonåring som helst i denna vackra höststad - Stockholm fortfarande!
Okej så vad har jag gjort den senaste tiden? I fredags chillade jag hos Tobbe och innan dess hade jag match i liljeholmen. Det gick som vanligt.
På lördagen satt Tobbe och jag hemma hos honom och skruvade ihop en stor hylla samt små lådor och skåp. ganska mysigt faktiskt. På kvällen tog vi det bara lugnt framför tvn med fotboll och Forrest Gump.
Söndag hann man ju inte göra så mycket innan det var dags att åka till jobbet. Säger bara en sak om det, jag tänker fan inte jobba på söndagar mer asså!
Igår gick jag först i skolan, satt i bibblan på håltimman och pluggade innan det var dags för idrott. Sen bar det av till sjöstadshallen för att träna våra små söta hysteriska 98:or. Hälften av dem jagade mig, kittlade mig, drog m ig i håret så att jag spillde pucko och försökte dra ner mina brallor. Sen började småsyskonen också jaga mig! Det var veckans konditionspass asså ^^

ByeBye<3

Ny dag

Jisses asså, jag har sovit i typ 10 timmar och vill bara gå och lägga mig igen. Märkligt att jag är så trött ^^. Men det ska bli kul att gå till skolan faktiskt, jag har ju bara 2 lektioner, sen slutar jag!
Nu när jag gick upp märkte jag att det inte fanns nåt gott bröd hemma! Bara en massa torra saker tyvärr så jag fick ta yoghurt. Hoppas man överlever på det då. Nej nu är det dags för en dusch.

ByeBye<3

sliten

Nu är man trött asså efter några timmar på jobbet långt bort i bromma. Fast det är skönt att vara hemma igen och känns bra att man har jobbat och tjänat lite pengar ^^.
Det regantr när nu så jag ligger och lyssnar på när regnet smattrar mot fönstret. Men jag messar ju såklart med min älskling också!
Snart är det nog dags för lilla mig att sova om jag ska orka med dagen imorn. Jag börjar visserligen ganska sent, men ändå!

ByeBye<3

3 månader!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 3 månader! Känns som om tiden gått så otroligt fort med dig Tobbe. Men det är helt klart de 3 bästa månaderna i mitt liv! Jag älskar dig så otroligt mycket så det går inte att beskriva. Varje liten stund med dig är alltid lika underbar även om jag inte alltid visar det.
Du betyder allt för mig och jag älskar dig av hela mitt hjärta, det ska du veta!
<3<3<3




<3<3<3

segt som...

Gud jag är så trött och uttråkad! Har in princip inte gjort nånting idag. Bara degat hos Tobbe och sen tränat småtjejerna. Idag var de väldigt många och skrikiga, och de mobbade mig. Jossan, Carros lillasyster är nog värst asså ^^
Nu blir det nog en kopp te och kanske en macka. Får se om jag orkar läsa nåt i vår mystiska engelskabok.

ByeBye<3

Kul med webcamen

Så här går det om man inte har något att göra. Tobbe är asseg! Han borde vara här nu tycker jag men istället så får man sitta och ta egobilder. Hahaha ^^ nej men de e trevligt det också. Med lite skön musik som Jackson 5 och Toto så går allt bra!











Sony Ericsson någon?

Imorse när vi vaknade var jag faktiskt ganska pigg för en gångs skull. Men det var inte Tobbe men han kom snabbt igång. Vid 11 åkte jag till gullmars och sen till Vendelsö för det var dags för min sminkkurs igen. När jag kommer dit och irnger på så står då hon som leder kursen i pyjamas och ser nyvaken ut. Så vi hade helt missförstått varandra med vilken dag vi skulle ses. Men det gik bra ändå att jag kom och gjorde min festsminkning.
Det hela tog ungefär en timma och jag blev faktiskt nöjd med mitt resultat ^^. Nästa gång ska jag ha med mig lite kompisar också.
Efter det så var det bara att sätta sig på bussen till slussen för att träffa ingen mindre än min Gabbs! Haha vi satt på Sandy's sådär länge som vi alltid brukar göra. Mycket trevligt att se henne igen. Men iallafall, när vi sitter där så kommer det in en halvskabbig tant och frågar om nån av oss har en sony ericsson. Båda säger nej fast Gaby har faktiskt det ^^. Hon behövde iallafall nån som kunde visa henne hur man fick bort T9 när man smsar. Så då fixade vi (Gaby) det. Jag tror hon fattade sen iallafall. Mycket märklig tant för hon köpte inget sen utan gick därifrån med sin mobil.
Nu är jag hemma igen och väntar på maten. Jag har hunnit städa toaletterna och lite i lill huset där alla mina saker står. Om ett tag kommer min älskling också som ska sova här. Det blir mys, kanske bada?

ByeBye<3

Best friends

Nu börjar helgen lida mot sitt slut, det som är kvar nu är en mysig söndagskväll. Jag tycker det gick galet fort iallafall, fast det brukar ju helger göra.
I fredags var jag, Carro, Stina och Denise hos Freddie. Vi snackade lite skit, drack lättcider och planerade den kommande tiden. Vid 11 kom min packade pojkvän Tobbe innan det var dags för oss att åka hem. Natten spenderades i björkhagen hos Tobbe.
På lördagen fick man ju då sova ut lite utan att stressa upp sig över en massa saker. Vi hade en tid att passa och det var att befinna oss hos min moster i tyresö kl 17 för släktkalas. Så på dagen chillade vi hemma bara och åkte förbi mig en snabbis för jag ville byta kläder och fixa frillan. Så hade vi lite tur också för mamma och Håkan tänkte ta bilen till tyresö så vi slapp åka buss.
Vi var hela 20 stycken den här gången. Normalt brukar vi vara 16 men vi hade 2 pojkvänner med oss och min kusins halvbror som jag då inte är släkt med var där med sin flickvän. Vi "barn" hade riktigt kul tillsammans den här gången. Vi brukar faktiskt tröttna efter ett tag och bara kolla på film men vi snackade en hel del nu faktiskt. tobbe blev bästis med min 4 åriga kusin Inez, hon kan nu stava till "Tobias". Otroligt duktigt av henne tycker jag. Vi kollade på film också, "Säg att du älskar mig" som jag då har sett förut men den är faktiskt ganska bra.
När det var dags att åka hem fick vi skjuts till gullmars av Anders och Carin. Stackars Jennifer fick ha Viktor i knät hela den långa resan ^^. Väl framme plockade nästa bil upp oss som då var Tobbes mamma och syster Ida. De var ändå på väg till donken så lite tjockis mat hann vi med också.
Hemma hos Tobbe igen snackade vi lite med Ida innan hon åkte till Max och sen var det dags för oss att sova.

ByeBye

Kvällens skojigheter

Nu sitter jag hemma hos Carro och väntar på att hon ska bli klar. Tobbe och jag tog en promenad till Årstaberg för han skulle till nåt ställe vid södra station, så han tar pendeln dit.
Vi små 17-åringar ska iallafall hem till Fredrika istället för att fika på nåt café. Det blir snacka lite skit och annat trevligt ^^
Sen vid 11 ska jag möta Tobbe igen och sova hos honom.

ByeBye<3

JIPPI!

Villle bara säga att jag har slutat och har helg! Hoppas min älskling slutar snart så vi kan ha sällskap hem ^^ <3


En vän!!!



Gaby bitch jag saknar dig! <3


Snart så

Nu sitter jag i skolan! Halva tiden av psykologin har gått och snart är det helg.
Efter skolan så ska jag mötha min älskling, vi ska hem till mig och chilla innan maten är klar. Eftersom det är höst så ska pappa bjuda på fårikål som då Tobbe måste smaka. Alltid kul med den norska nationalrätten.
Sen ikväll ska Tobbe på krogen och eftersom jag är en lite 17.åring så blir det fika med Caroline. Får se var min packade pojkvän tar vägen sen och jag antar att jag ska följa med honom hem.
Nej nu kanske jag ska koncentrera mig till 100 % på lektionen ^^

ByeBye<3

Helg inom räckhåll!

Godmorgon!
Snart dags för mig att gå till skolan. 2 timmar psykologi, sen har jag helg! Jag hör av mig på lektionen ^^

ByeBye<3

Dags för refrängen

Så då var man hemma i sin säng igen. Mycket skönt att bara få koppla av lite med en kopp te och telefonsamtal med sin pojke. Matchen gick väl sådär 21-18 till lagunda. Jag tycker handboll börjar bli tråkigt faktiskt. Jag vet inte varförr och jag hoppas det här går över snart så att man kommer in i rätt bana.
För mig är det inget plugg nu, bara chilla innan det är dags att sova. Men jag tror jag ska gå ner och borsta tänderna strax, så har man det gjort liksom. Men godnatt då alla!

ByeBye<3

Klart!

Psykologin är nu inlämnad! Skolfotot är taget och jag är redo att åka till sjöstadshallen. Magen kurrar mycket nu så jag vill ha pastasallad! Men Caroline är inte riktigt klar än men snart så!

ByeBye<3

En bästa vän <3

Freddie och jag redo för 18 års fest i våras! Jag tycker vi ser ganska små ut ^^




Eh vaa?

Okej jag ger upp! Jag pallar inte längre, vill inte och tänker inte. Jag vill heller inte sitta och skylla allt på dig men nu blev det så. Och alla mystiska påhopp du kommer med orkar jag inte med. Jag ger upp nu!

Men nu ska jag inte klaga mer över det här. Det är ju snart helg! Mycket trevligt faktiskt. Bara en kväll och en dag kvar nu.
Ikväll är det handboll som gäller. Match mot Lagunda i just Lagunda! Med andra ord långt åt helvete. Innan dess ska vi samlas i sjöstadshallen och äta pastasallad. Mums! Jag får hoppas att jag taggar till inför matchen för just nu känns det inte bra. För mycket att tänka på.

ByeBye<3

Mycket att göra idag!

Idag är det fullt schema, Först och främst skola med skolfoto och massa lektioner, efter så blir det att direkt åka till handbollsmatchen och senare hem och försöka sova lite. Längtar till helgen! :D




RSS 2.0