Inge mer

Jag slutar nog blogga nu, hejdå!



sovasovasova

Godnatt, imorn ska jag vara barnvakt och kolla på brorsans konsert!


nattstad

För typ en månad sen startade jag en blogg på Nattstad.se som jag skrev ett inlägg i! Men gav det ett försök idag igen så får se hur det blir i framtiden. Nattstad är mycket svårare tycker jag! Men det är iallafall lite enklare att tjäna pengar där tydligen. Man behöver inte anstränga sig så mycket och så. Så om nån av er bloggare är sugen på att börja blogga där, klicka bara på länken!

http://www.nattstad.se/blogga?r=687463


lucia

13 december är som vanligt Lucia. Tåget i skolan var jätte fint förmodligen för att Sara och Malin var med. Hade de inte varit med hade det inte varit lika kul.
Fick iallafall massa fika och gott till det och det fanns lussebullar kvar vid lunch så jag har nog stoppat i mig 3 stycken under dagens lopp. Efter den korta dagen i skolan satt några av oss tjejer kvar och babblade om både ont och gott. Men när det började bli segt begav vi oss till centrum för att julhandla lite!










tredje advent

Tiden går fort när man har roligt som jag brukar säga. Tredje advent är snart över och det är inte långt kvar till jul!
Idag har jag varit på kalas hos Tobbes morbror, den fräscha ungomen fyller 39 på tisdag! Ganska stor skillnad mot min familj! Men det var trevligt iallafall! Åt lite pizza och myste. Kollade på kickboxningsuppvisning också lite senare!
Har fixat mitt hår idag också! Tobbe började men det var för jobbigt så Ida fick ta över jobbet och se till att min hårfärg blev bra! Hihi lägger upp bild imorn för det får vara överraskning för Sara och de andra som jag träffar då! Mitt hår kanske är grönt eller lila? Inte lätt att veta...


hemmakväll

Grattis till Jay som vann idol igår, wuhu!
Idag har jag varit i stan med min bror och julhandlat massor! Riktigt skojigt var det! Kom hem med massa påsar. Sen var det att åka till pappa och hjälpa honom med att byta däck på bilen, inget som jag gillar att göra precis men det msåte ju göras om jag ska kunna övningsköra.
Blev massa gott till middag hos Tobbe. Tanken vara att vi byta skulle ut men det blev inte av för mig efter mycket slit och ännu mera skirsnack. Så jag stannar hemma och håller hans brorsa sällskap! Puss och kram 


har fått mina glasögon!

Hihi har haft dem sen i onsdags men har glömt bort det helt! Kvällarna framför tvn är räddade!

Är hemma från farsta nu, jag köpte inget men mamma gjorde. Så åt vi sushi också, hur gott som helst!


farsta c

Godmorgon! Har åkt på en vidirg förklylning så blev ingen idrott för mig imorse! Stannade hemma.
Mamma är också hemma så hon har pysslat om mig, snäll som hon är!
Om en stund ska vi till farsta och julhandla lite smått! Ska bli kul!



17 maj förra året: Jag, lilla Amanda och Gaby!

ska kolla på maria wern

Halloj! Var uppe tidigt imorse och hade pröving. Det var svårt men jag tror det gick bra ändå!
Efter det mötte jag pappa i centrum och eftersom han inte kan köra bil nu med sitt crackade ben så fick jag släpa hem skrivaren som vi köpte! Köpte lite julklappar till alla vår djurvänner också.
Efter att ha myst hemma bar det av till jobbet och nu är jag hemma igen. Ska kolla på Maria Wern med min älskade Tobbe! Hörs imorn!



Förra sommaren!

gott med julbord

Nu är jag hemma igen efter gott julbord! Passar perfekt till en sill-människa som jag! Jag vill ha julmat varje dag!
Eftermiddagen och kvällen bjöds även på både norsk och svensk handboll! De båda vann sina matcher. Blir kul att se när de möts sen!
Tobbe skjutsade hem mig söt som han är efter att ha vilat magarna hemma hos pappsen!



Hihi vad söt min Sara var sommaren 09 ^^

byebye

Dags för skola! Ikväll ska jag på julbord!


morgon

Godmorgon! Jag har ätit frukost och kollat på Rachel Ray. Nu ska jag börja fixa mig . Tänkte försöka vara i skolan om en timme så att jag kan äta med tjejerna!

kvällspyssel

Sitter och kollar på lite skor och festklänningar på nätet. Har ju 2 viktiga kvällar att se fram emot. Kryssningen och nyår! Skorna från nelly måste jag bara ha en av dagarna iallafall! En perfekt julklapp!
Mamma sa också utan att jag ens behövde fråga att hon betalar för flaket! Wuhu en utgift mindre. Nu blir det stort fokus på alla julklappar!





Blivande kandidater? Båda är från Nelly

eftermiddagen så som den var!

Vilken trevlig eftermiddag! Blev först lite kaffe med pappsen och därefter handboll. Efter första halvlek kom mami och hämtade mig och fick se andra halvlek hos henne! Vilken kanonmatch tjejerna gjorde! En riktigt bra start på EM! Bra jobbat, 27-25 mot tyskarna!
Har ätit lite italiensk mat också och kollat på lite hundraser. Tror mamma och Håkan är väldigt sugna på en valp, jag hoppas på en border collie!
Nu sitter jag och äter 7 chokladbitar från min chokladkalender. Har en i varje hus och öppnade nyss den som är här!
Snart blir det desperate housewives!



Hur söt?!


tävla!

Tävla på liindblaads.se om ett presentkort från Nelly värde 250:-



grannen

Nån som såg Beck det tysta skriket i söndags? Grannen hade iallafall som vanligt något kul att säga. Haha fantastiskt!

Grannen  - Vet du Martin, de vet vem som mördade Palme nu.
Beck       - Jaså?
Grannen  - Ja det står på hans gravsten: sköts av kyrokrådet.


jag dööör, snyft

Åh jag dör för de här! Endast 399 på Nelly men de finns bara i 38 och större!!!
Buhu, jag vill ha stora fötter!



jätte gamla mobilbilder!

Super gamla bilder från min förra mobil! Fick den i början av ettan och bytte precis nu innan jag började trean! Enjoy!




nu ska jag gå!



Puss hörs sen!


7 december

1 år och 5 månader idag min älskling! Älskar dig! Du är den bästa!


måndagkvällen som den ska vara

Snart är det dags för Ung och Bortskämd! Undrar vad det blir för skoj idag?
Jag skapde lite extra julkänsla idag genom att koka risgrynsgröt men när vi kom hem till Tobbe helt mätta efteråt fanns det massa god fajitas! Inte bra, man blir ju så sugen. Ska ta lite när Tobbe kommer tillbaka från sin match!


du är bäst!



Min finaste Sara klarde gillinge idag! Du är så duktig!


ledig idag!

Det är återigen måndag. Jag är ledig idag och tar det bara lugnt hemma. Har slagit in lite julklappar och kollat internetbanken. Ajaj såg inte så bra ut! Såg går det när man ränner runt på nättena. Tur att man får lön innan julafton och lite sponsring från mami och papi. Hihi ^^
Får se vad jag hittar på nu!



I lördags

bilder säger det mesta!


andra advent

Mysigt med advent igen! vi har bakat knäck och nån marzipanliknande sak som blev väldigt kladdig (misslyckad!) men god! Herregud alltså.
Igår då. Vi hade iallafall jävligt kul! Blev varken treat eller pure men det är sånt som händer. Blev förkrök på dovas i vanlig ordning. Träffade lite bekanta där också. Sara, jag och Denize möttes upp på tunnelbanan och sen kom Freddie dit. Strax innan vi skulle gå kom Johanna.
Vi promenarade bort till pure men det var så himla lång kö som vi inte orkade med. Så vi hamnade på soft kök och bar. Behövde inte ens visa leg!!!! Det är ren lycka!
Där var det dans och mys och träffade ytterligare lite bekanta som man hade mycket att prata om med. Sara och jag hamnade på toa med nån för oss okänd tjej vilket var kul. Sen var man hemma igen hos älsko vid tre, väldigt lycklig!
Lägger upp bilder när jag kommer hem!

utgång!

Snart dags att dra! Blir dans hela natten lång med älskade Sara och Fredrika! Vi förar på treat och sen blir det pure! Tagga!


kalasdags!

Nu blir det födelsedagskalas hos Tobbes mormor. Blir jätte bra eftersom de bor typ grannar med Tobbe!
Ikväll ska vi försöka ta oss in på Pure, Sara, Gaby, Freddie och jag! Förhoppningsvis fler som jag inte vet om än! Längtar!
Har hunnit vara i farsta också för ovanlighetens skull! Handlat lite julklapp till min gudmor och lillebror. Blev en fika också.


 
Kör på mina kontorsbyxor och kavaj!


hemmakväll!

Älsko och jag har fixat lite chips, snoddas, te och bubbelvatten och satt oss i soffan för idol. Är egentligen inte jätte intresserad men det är väl alltid kul. Haha nu blev det till och med bytt kanal till på spåret! Börjar man bli gammal?! Tur att man har vin iallafall!
Blir kanske en film senare ikväll? Får se.
Imorn blir det iallafall utgång!


julhandla

Ska strax dra till nått köpcentrum och handla lite med Tobbe. Men vi vet inte riktigt var vi ska än! Jobbigt!

det är alldeles snöigt ute



praktik

Halloj! Har haft idrott i skolan, gjort lite situps och spelat innebandy! Kul!
Nu är det praktik och jag ska svara på lite frågor!
Älsko slutar vid tre-tiden! Jag längtar!


nu är jag hemma hos tobbe igen! :D

Hallojsan! Nu är jag hemma igen från jobbet. Var ganska kul faktiskt, fick springa ut i lobbyn, fick kramar, fick vatten sprutat på mig, blivit jagad nerför trappan och fick besök av 2 från klassen som jag bjöd på glass! Tog med mig lite gott hem också!
Nu ska älsko och jag bada (han hämtade mig på jobbet!) och sen ska han få massage. Han är så duktig som bär runt på 200 kg tunga människor på dagarna...
Hörs imorn, godnatt!


en blå dag

Ska strax bege mig till bussen i skolan. Idag har vi allra sista lektionen i svenska B. Så från och med nästa vecka kommer jag att vara ledig på torsdagar! Haha nästan iallafall, jobbar ju fortfarande dessa dagar.

Kör på blått idag! Blå kläder och blå sminkning! Satsar alltid lite extra när jag har tid på hår och smink eftersom jag ska kobba!


hej mitt vinterland


min eftermiddag

Hade en jätte mysig eftermiddag idag igen! Strosade runt för mig själv i farsta centrum och handlade massor med julklappar! Haha tur att man får lite sponsring från mamma och pappa!
Vid 5 kom mamma och vi gick till specsavers. Har fixat glasögon för är så jäkla trött på mina linser på kvällarna när man är trött och vill tvätta bort sminket och fixa för natten men ändå titta på tv eller nått en stund till! I nuläget går inte det för min del men om 2 veckor får jag mina nya brillor. Fick t.o.m två par för priset av en!!! Nice!!


Haha Carro!



Nu har jag varit hemma ett tag och kollat första avsnittet av "Nissene på låven". Ett norskt program som gör parodi på reality TV. Hela grejen är uppgjord från början och sjukt kul. Kanal 5 visade det för några år sedan och kallade det "Tomtarna på loftet". Men jag kollar på norsk tv!


funderar lite

Känner mig lite sugen på att beställa hem de här, men är inte säker!


nu åker jag till skolan!


1 december

Godmorgon! Jag sov hos älsko inatt. Orkade inte åka hem! Men halv 6 gick vi upp, han börjar ju jobba typ då så han skjutsade hem mig. Jag gick och la mig då och sov till typ halv 10.
Nu har jag ätit frukost och ska gå ner och läsa lite. Sen blire nog att fixa sig för skolan! Hörs!
Idag är det första december också! Fick ett paket av älsko imorse och ska öppna min chokladkalender. Det blir man aldrig för liten för!




RSS 2.0