sömn

Nu ska jag sova! Godnatt!

sakta

Tiden går så långsamt i skolan...


ny dag med nya saker att göra

Sitter i skolan nu. Hade engelska nationella imorse och om nån timme är det redovisning i franska om Paris! Fast först lite seg ekonomi.
Efter skolan ska jag kolla på Tobbes rugbymatch i Bromma! Hoppas de vinner, heja Värtan! Jag hoppas på att få sola lite sen ikväll också, om jag orkar...
jag ska försöka lägga upp lite bilder från skivan igår också. Men det går tyvärr inte nu!

Hare bra tills vidare!

Helvete!

ÅHHH! ALLT FÖRSVANN!
Allt som jag har jobbat med idag på lektionerna försvann och det är inte kul att göra om det. HAr ju redovisning imorn ju och ska på skiva ikväll. Vet inte vad jag ska ha på mig heller! Nej nu går jag och lägger mig!
!!!!!!!!!!!!!

Good times

Godmorgon! Vilken underbar dag! Jag har vaknat med ett strålande humör, förstår dock inte varför. Jag fick sms imorse om att dansen var inställd för vår lärare var sjuk. Så då fick man sova lite längre. Snart är det dags för mig att åka till skolan. Jag är sminkad och klar så det är bara att ge sig iväg när tiden är inne.

Pussar och kramar <3

snabb update

Ojoj hinner ju knappt blogga nu dessa dagar. Har ganska mycket i skolan och det händer så mycket annat runt omkring mig också. Men jag ska göra mitt bästa. Jag solade igår faktiskt. Älsklingen och jag lyckades bli övertalade att slösa lite pengar av hans syster så nu är man ju lite brunare! Annars så hände det väl inte så mycket mer igår. Vi fick sluta tidigare och jag slapp träna 98:orna. Åh de små sötnosarna hade köpt present till mig för att jag fyllt år. Mycket gulligt! Tack så mycket!

Idag har vi bara strövat omkring i skolan och väntat på att få göra det nationella provet i B-språk. Jag går ju då franska steg 4 med massa små steg 3:or vilket gör att jag inte direkt får rätt studiematerial. Med andra ord så gick inte provet så bra. När det var klart var det bara att bege sig hemåt och hämta träningskläder och pappa för att åka till hallen. Fast jag hann ta en kopp kaffe med Tobbe först ^^. Duktig som jag är gymmade jag i typ 40 min innan träningen vilket var mycket begåvat gjort.

Nu sitter jag hemma i min säng och ska strax ta tag i lite pluggande inte det är dags att krypa till kojs. Imorn är det upp tidigt som gäller. Första lektionen är dans och det börjar 8.00. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Godnatt alla små sötsiar! <3

Off to school

Nu är jag sminkad och klar. Ska strax bege mig till skolan!

Ännu en helg...

Godmorgon! Jag är nu officiellt 18 år. Hurra för mig!

Under helgen har jag hunnit med massor. I fredags chillade jag och älsklingen hos mig, orkade inte gör nått eftresom vil skulle upp så tidigt dagen efter. Så vid halv 9 gick vi upp sen för att jag skulle stå och ha loppis med laget på Årsta torg. Carro och jag var nog de enda som stod där i 6 timmar...
Sen på kvällen var det party som gällde. Det var väl ganska kul. Jag fick presenter och träffade mina vänner från den gamla tiden. Skojsens!
Igår fyllde jag som sagt år. vaknade hos mamma, åt frukost och åkte sedan till globen med Tobbs och lillebror. Hemma hos pappa sen grillade vi och åt tårta!

Måndagmorgnar är sällan roliga. Jag fick gå upp mycket tidigare än vad jag egentligen måste. Men vad gör man ine för sin älskling som måste till skolan tidigt? Hihi har iallafall mycket tid nu...

JA MÅ JAG LEVA!

Idag fyller jag 18 år! Hurra för mig!

Berättar om min helg imorgon! <3


En Grönare Värld

Min lillebror har gjort en film med sina kompisar och de går i nian i Enskede skola. Min bror spelar huvudrollen (den glada typen man ser först)


Ambassadörsakademins studentskiva

Lite bilder från skivan!









































Det var många men inte alla!

Sitter i sängen

Jag har varit hemma nu i några timmar. Busat med älsklingen och skrattat mycket har jag hunnit under den tiden. Huset är nu tomt förutom mig oh Hector så jag ska strax ta tag i lite städning och plugg. Får spendera ytterligare en natt med älsklingen också! Börjar dock 8.00 imorn men om jag har tur så får jag skjuts hela vägen. Snäll han är min Tobias <3

Företgasekonomi

Nu börjar dubbeltimme med det ovanstående tråkiga ämnet. Vår lärare är så virrig tycker jag... och de flesta förmodar jag. Igår var vi på ett pappersbruk långt åt helvete. I Hallstavik ligger det liksom, inget man har hört talas om innan... Vi va borta hela dagen och när vi skulle åka hem missade vi bussen så vi fick sitta där i en timme och vänta. Vi var hemma igen vid tekniska högskolan halv 6. Då var det bara att åka vidare för att gå på Årsta AIKs årsmöte i Årtsta Folkets hus. Det började halv 7 ochj slutade vid 8. Sen fick man äntligen komma hem och vila. Fast jag fick dock åka hem och hämta lite saker innan jag åkte till Tobbe för att sova. Jag hjälpte Ida med en engelska uppgift också. Helt klart roligare än organisation och ledarskap.

Marja och hennes j*vla rapport!!!


snabbis

Hade en lång och hektisk dag igår som jag kan berätta om när jag har mer tid. Men nu är det franska som gäller!

Synonymlek

"Man ska inte spola ner använda regnrockar i toaletten"

Citat av Caroline Wicklund och Camilla Ekman


.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mitt utvecklingssamtal ska börja. Men det är en stund kvar så man har ju lite tid över för att blogga. Bakis är jag också så känner mig inte särskilt pigg eller fräsch.
Igårkväll var älsklingens skiva. Och jag kom in på mitt egna legg utan att få ett kryss på handen som alla andra minderåriga fick. Score! Jag blev asglad ju och kände mig stor!
Kvällen som helhet var magisk. Allt var så perfekt och jag tror nog Tobbe tyckte det var toppen också. Kvällen bjöd på många överraskningar och andra trevligheter. Kameran var med såklart så när jag kommer hem lägger jag nog upp lite bilder.

Hejsvejs!

lektion

Nu sitter lilla jag i skolan och har engelska. Galet chill lektion eftersom vår lärare har muntligt nationella med några nu. Så jag ska egentligen börja på en uppgift som vi har fått men jag tror den få vänta lite.

Ikväll är älsklingens studentskiva. Ska bli sjukt kul ju!


Längtar

Sexiga sate!

Vadå inte funkar?

Idag har jag hunnit med massor tycker jag. Imorse så städade jag lite på nedervåningen med Tobbe och lillebror, och mitt rum. Sedan så bar det av till Tobbe för att fixa hans trappor och äta lite lunch. På eftermiddagen åkte vil till Forum Nacka för att hitta kläder till mig som jag ska ha imorn då Tobbe har sin skiva. Temat är "så har du aldrig sett mig förut" så Tobbe och jag tänkte försöka likna Danny och Sandy ur Grease. Hoppas att det blir bra! Fast viktigare är att lilla jag inte behöver gå hem klockan 22! Ush hoppas verkligen inte det, det är ju trots allt bara 6 dagar kvar tills jag fyller 18... Men iallafall, hittade nog en bra outfit! Just det, presentkorten som gäller i hela Forum Nacka funkar inte på Gina Tricot! Det var det löjligaste på länge iallafall. Inte kul! Så då orkade jag inte köpa nått där. Blir svårt att köpa upp hela presentkortet utan att gå in där.
När vi var klara åkte vi hem till mig, matade Hector och hämtade en skinnjacka som Tobbe ska låna av pappa. Såg att pappa hade köpt ett par svarta och ett par vita converse också till sig själv. Jag undrar om han har slagit sig hårt i huvudet...

Nu hemma hos mamma har vi ätit grillat kött, älsklingen åkte på träningen och bror och jag har diskat. Nu chillar jag bara vid datan och ska snart ta tag i lite "organisation och ledarskap", har prov på tisdag. Så sjukt tråkigt...

Hejsvejs!

Åhléns 300 kr



Vero Moda 200 kr

Kalaset!


Kvällen igår

Åh hade så himla mysigt igår med släkten. Stämningen var så fin, maten var god, tårtan var himmelsk och morfar var så söt. Inez lärde sig stava till TOBEE men det var svårare att stava till TOBIAS. S är en mycket svår bokstav har jag märkt... Jag fick presenter och blommor också!
Strax efter 22 åkte Tobbe och jag hem och lämnade lite saker, sedan åkte vi vidare till Johanna där hon, Sara och Camilla chillade med några för mig okända killar, dock mycket trevliga. Fast vi stannade inte så länge där tyvärr utan åkte hem och la oss.

Ny dag

Godmorgon, eller egentligen god eftermiddag, klockan är liksom halv 1...
Men men, idag är det kalasdags! Ska bli kul faktiskt och jag hoppas att tårtorna blir goda. Än så länge har jag inte gjort nått idag men snart ska jag duscha och fixa mig för att åka in till Carin. Vet dock inte vad jag ska ha på mig... Men det löser sig väl?! Snart kommer min Tobias hem också. Blir underbart att få se honom.
Ha en bra dag!

Hemma

Sådär då va man hemma igen. Blev ingen träning för mig, orkade inte pga allt snorande. Men jag tränade 98:orna tillsammans med Carro iallafall. Vilket gapigt gäng de är!
Franska provet gick nog ganska bra tror jag, missade lite grejer men sånt får man leva med! Snart ska jag äta lite enchiladas och sen ska det bakas tårtor. Mumsigt!

Längtar eftr sommaren! Och dig! <3

FREDAG!

Goddagens!
Det är fredag idag kära vänner och jag ska spendera eftermiddagen i sjöstadshallen då småflickor ska tränas och kroppen trimmas. Men först ska jag ha franskaprov. Har inte pluggat så jätte mycket men jag tror att det går bra ändå...!
Ikväll ska jag ta det lugnt hemma och baka tårtor till imorn då min släkt ska fira mig, Louise, Carin och morfar. Wuhu! Älsklingen är på träningsläger på Rindö ikväll och imorn så det dröjer innan jag få se honom igen. Men inte gråter jag...

Adjöss!

Livet i bilder

Detta har jag gjort den senaste tiden! :D

 

Tannaz 18 år 23 januari!

 

Älsklingen 19 år 22 februari!





Sportlovet spenderades i Tobbes stuga i norrland med Frderika, Tobbe, Jonas och Mattias





Skidresa till bydalen med Tobbes familj!



Resa till Berlin med laget





Påsklovet spenderades med pappa, Axel och Tobbe på Åsly. Farfars 80-årsdag firades också




Catch up!!!

Hmmm...
Kan hända att suget för att blogga börjar komma tillbaka. Men jag vet inte riktigt än. Det händer ju inte särskilt mycket i mitt liv just nu tyvärr. Har varit sjuk konstant i massor av veckor. Jag tror att jag har haft allt man kan få, lunginflammation, förkylning, ont i halsen, feber, ögoninflammation, munsår osv...
Just nu snorar jag bara iallafall och det är ganska lite tycker jag. Frisk är något som låter väldigt avlägset och långt borta för mig.
Jag fyller ju snart år också! Yeay! Och på måndag är älsklingens studentskiva. Vet dock inte vad jag ska ha på mig och inte heller om jag får stanna hela kvällen. Det återstår att se!


Hejsvejs!




RSS 2.0