skolan

Natten var magisk igår! Jag berättar mer sen ikväll. Jag sitter nämligen i skolan nu och vi fick precis tillbaka våra novellanalyser som vi skrev i våras! Efter skolan är det jobba som gäller. Astråkigt men inte mycket att göra åt. Hoppas tunnelbanan går in till hötorget bara, har typ varit lite kaos idag. Efter jobbet ska jag lägga mig i ett bad och sedan kolla sista avsnittet på OC säsong 2! Wihu!

hejdå

Nu drar jag till skolan. Kör på skjorta och leggings. Ikväll ska Sara invigas på krogen! Hon fyllde 18 i måndags!


mina nya saker!

Jag shoppade lite i måndags, det blev en klänning från scala, 2 par skor från skopunkten, proffs volympulver och ögonskugga från Isadora.









seg proppe

Jag är jätte seg idag. Skulle egentligen åkt till halen vid 5 och tränat småtjejerna, men det fanns inte med på orka göra listn. Så jag har legat i sängen och kollat på OC sen dess, hunnit med 3 avsnitt. Jag har bara en disk kvar på säsong 2!
Vi tog skolfoto idag iallafall. Hoppas det blev bra annars blir jag inte glad!

Hade högklackat också!


vi ska ta foto idag!

Jag slingade faktiskt håret i söndags! Är faktiskt väldigt nöjd nu efter att ha studerat det ett tag. Passade bra med en liten förändring lagom till skolfotot som vi ska ha idag! Jag kör på kavaj, kjol och högklackat också så det är prima. Min klass har naturkunskap nu och den kursen läste jag i ettan. Detta betyder att jag lämnas åt ensamheten igen. 
Jag var och shoppade både i lördags och igår så tänkte lägga upp lite bilder när jag kommer hem ikväll. Självklart blir det en bild på mitt nya hår också. 98:orna har träning ikväll så jag ska springa med dem men det blir bloggning när jag kommer hem. Ciao!

måndag

Jag får skriva ett längre inlägg imorn om vad som gjorts idag! Jag var ledig iallafall och imorn ska vi ta skolfoto!

söndag

Det är något fel på Tobbes data. Jag kan inte lägga upp bilder härifrån och det suger ju... Om en stund kommer Ida hem och då ska hon färga och klippa mitt hår. Toppenbra!
Lite senare ska jag åka in till stan med mina småkusiener Louise och Jennifer. Jag ska köpa skor och kanske några örhängen. Efter det ska jag åka till sös för pappa får komma hem idag! Skönt för honom!
Igår hade vi jätte trevligt hos min moster. Vi åkte hem vid typ halv 11 och la oss framför tvn och kollade på OC. Skoj!

lördag

Jag gillar verkligen lördagar! Man hinner med så mycket och alla bekymmer håller man på avstånd. Så idag har jag och brorsan städat hela huset. Pappa kommer ju hem imorn från sjukan! När vi var klara kom Tobbe som ahde haft städdag med sitt lag och vi åkte till sickla för att handla mat och skor. Jag tänkte köpa 3 från skopunkten men de skorna jag helst ville ha fanns inte i 37 så jag får ta det i stan imorn! Jag köpte 2 linnen och hårfärgningsmedel i stället. Sen var det bara att åka hem för att äta lite och byta om. Vi ska till min moster ikväll som fyller 45. Superkul!
Nu är vi hos Tobbe, jag är klar för att åka men han ska bara duscha och fixa sig. Hörs sen!




idol + kaffe + kaka

Nu är det idol och kaffe med mandelkaka som gäller. Skit mysigt! Sen ska jag ta med mig Tobbe hem och byta om. Då är det privilege som gäller och vi ska dansa hela natten. Jag tror att Malin och Johanna ska dit också så det blir toppen!
Jag köpte en mobil till pappa idag och lämnade den hos honom. Så då har han lite och pyssla med imorn. Jag fick se lite röntgen bilder också på hans ben både före och efter operationen. Spännande! Nu ska jag ägna min tid åt tvn!

på söder

Nu sitter jag hemma hos min moster. Vi ska kolla på Idol och äta kall spagetti. Mums! Hörs sen.

skönt med fredag

Godmorgon! Klockan är typ 11 och jag ska snart bege mig till farsta centrum! Jag ska försöka hitta praktik idag, kanske köpa något och köpa en mobil till pappa! Blir nog kul. Hoppas jag hittar nån praktik också.
Lite senare ska jag åka till pappa och ta hand om honom lite. Efter det ska jag ta en promenad bort till Mariatorget där min moster bor. Tobbe, bror och jag ska äta middag där ikväll. Ska bli jätte mysigt. Ikväll har Privilege premiär på Mango Bar så jag ska nog dit med Malin och de andra. Hörs sen!


en helt ovanlig torsdag

Ännu en torsdag har sprungit förbi. Jag jobbade inte idag utan hälsade på lilla pappa på sjukan. Han slapp gips iallafall så det var ju skönt men han har typ spikar i hela benet. Läskigt. Efter skolan åkte jag hem till Ida och kollade på OC och drack kaffe. Jätte skönt! Imorn ska jag köpa en mobil till pappa, lämna den till honom och sen äta middag hos min moster. Mysigt med fredag! Lönen kommer imorn också! Jippi!

det här gick ju inte bra

Jag hade köpt blommor och choklad, åkt hem och hämtat dagens tidning och när vi satt i bilen på väg till sös så ringer pappa och säger att han skulle opereras då. Så det var bara för oss att vända. Vilket skit asså! Assegt, så jag blev ledsen igen. Jag trodde att han hade opererats under dagen, men icke.
Jag trodde att jag skulle sluta 11 idag. Så blev det inte heller för jag kom ifrån skolan vid 16. Gud vilken seg dag! Allting gick dåligt, jag håller på att bli sjuk också.
Nu på kvällen har jag pluggat lite och kollat idol. Ska nog se det där välkommen åter också. Blir nog kul. Sen ska jag sova, vilket jag längtar till.

sös sen

Vi har satt igång med att skriva loggbok nu! Riktigt begåvat tycker jag! Fast det är inte speciellt kul men det måste ju göras. Vi slutar nog snart och då ska jag åka hem en stund och plugga lite. Sen ska jag åka till Sös och hälsa på pappa. Han bröt lårbenet igår, det var därför jag var ledsen. Idag ska han opereras och gipsas så jag får dra dit och se hur det har gått. Jag ska ha med mig choklad, blommor och Svd. Då blir han glad! Tobias ska följa med också. Hörs!

Nu har vi ätit lunch, fil och grönsaker fö...

foto0136 (MMS)

Nu har vi ätit lunch, fil och grönsaker för den riktiga maten var äcklig. Så nu har vi jagat datateknikern för camilla behöver hjälp med sin data, men vi har misslyckats. Vi har försökt hitta vår mentor också men det gick inte heller bra. Så nu sitter vi ute i solen. Puss


skolan

Nu sitter jag i skolan och har projektarbete! Snart ska vi börja skriva, men först leka lite. Puss!

Sovande Sophia

Sophia somnade med datorn i knät, så jag kände mig tvungen att skriva åt henne. Hon ligger där så söt så. Godnatt!
/TS

ledsen

Jag är ledsen. Så älsklingen kommer hit och myser med mig inatt. Pussar och kramar på mig. För jag är ledsen.

nästa sjöstadshallen

Nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå. Johanna var hos mig nyss och vi pluggade lite och drack kaffe. Mysigt! Halv 5 ska jag vara i sjöstadshallen och träna småtjejerna vilket jag får göra själv idag. Så vi får se hur det går och om jag orkar springa ute med dem. Det är ju så kallt och regnigt idag! Jag får skjuts dit ner iallafall men jag får åka tvärbana hem. När jag kommer hem så ska jag äta korvstroganoff och plugga lite till. Kolla idol måste jag göra också. Vi hörs!

Matte är riktigt skoj tycker vi! Haha nej ...

foto0134 (MMS)

Matte är riktigt skoj tycker vi! Haha nej inte riktigt kanske... ^^ Det här är enda lektionen så jag åker hem efter det här och lagar lite lunch! Mums!


Godmorgon! Jag väntar på bussen. Första le...

foto0132 (MMS)

Godmorgon! Jag väntar på bussen. Första lektionen är matte. Kan hända att det är enda lektionen också! Det vore ju fantastiskt! Puss.


myst framför tvn

Kvällarna går väldigt fort måste jag säga vilket jag tycker är synd för det är skönt att bara koppla av hemma. Jag kan tänka mig att många håller med mig...? Jag har tittat på superstars iallafall, det var ganska kul faktiskt. Men jag har inte bestämt mig för vilket lag som borde vinna men det lutar nog åt Team Widberg. Skojsens!
Nån som ska kolla Svenska New York Fruar nu då? Inte jag iallafall, det räcker nu med såna program. Ska det va så ska det vara Hollywood-fruarna, mycket bättre! Jag ägnar min tid åt Judendom istället (prov på torsdag)! Tills vidare säger jag godnatt!

dagen som den var

Broarna gick bra faktiskt! Det var sjukt jobbigt men helt klart värt besväret. Kanske dags att börja träna på allvar? Jag tror nog det.
Jag skulle kunna kommentera valet igår men har ingen lust för jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Kvällen ser ut som så att jag ska plugga lite och sedan kolla på halv 8 hos mig och superstars. Blir säkert kul! Förresten så har min skjorta från hm kommit! Wiihuu, den ska jag ha på onsdag!




Måndagen har börjat bra med engelska och r...

foto0126 (MMS)

Måndagen har börjat bra med engelska och religion. I eftermiddag är det broarna runt och jag tänkte springa runt. Skoj! Vi åt lunch nyss, lite kyckling typ. Men jag lägger mest energi på oliverna. Min stora passion är oliver och med oliver kommer kärlek! Min tobias liksom <3 men vi hörs efter loppet!


en historisk dag

Godkväll! Idag har jag röstat! Dagen började lite problematsikt eftersom mitt röstkort var borta. Men det löste sig ändå utan det. Jag följde med Tobbe och röstade också och efter det åkte vi till hans farmor och farfar och fikade. Mycket mysigt!
Middag åt vi hemma hos min mamma, skitstark lax med citronsmak. Inte direkt min grej men det var ätbart! Vi har följt valvakan lite halvt och ätit bullar. Smask! Om en stund ska vi sova! Jätte skönt! Och imorn vet vi efter ett historiskt val vem som är statsminister. KUL!

Puma Media - Gör reklam för din blogg, GRATIS!

Hallå alla bloggare! Vill ni göra reklam för era bloggar? Allt du behöver göra är att maila Puma Media och berätta lite om din blogg, vad du brukar skriva om och sådär. Så lägger dem upp det, helt gratis! Lycka till!

[email protected]

tv kväll - skoj?

Jag vet inte vad vi ska kolla på! Vi sitter i min säng och det har jag bara skogs tv. Inte för att jag känner för att kolla på Notting Hill eller 300 som går på trean och femman. Men ändå. Så vi orkar inte gå ner till den bra tvn. Så det får bli statsminister-grejen på fyran. Jag känner mig som en gumma.
Det blev ingen vinkväll på krogen tyvärr. Jag är för trött vilket är synd. Det blev 2 hemmakvällar den här helgen men så är det ibland. Nästa helg är det lönehelg så då är det krogdags!

Caroline och jag i våras på Dovas


mycket folk i staden

Nu är jag hemma från stan! Hade mysigt med min moder och broder! Axel köpte lite saker men jag köpte inget. Det var sjukt mycket folk inne i stan idag och det var en massa jobbiga politiker överallt, antar att de kör hårt nu dagen innan valet.
Efter att jag kom hem så har jag hunnit göra rent kattoan - snusk, och gett båda katterna avmaskningsmedel.
Vi ska äta revbensspjäll till middag! Super smaskigt! Längtar till mat.

11:36

Godmorgon! Jag har förstås suttit vid tvn hela morgonen och kollat på OC. Oväntat? Förmodligen inte...
Tobbe drog till sin SM-match i gubbängen för en stund sen. Han är sjuk så han ska bara kolla, tror jag?! Jag sitter bredvid Ida och dricker te och hon skalar missbildade ägg. En ny upplevelse för mig kan jag säga. Det där ägget var riktigt fult. Men eftersom jag inte inte äter ägg så behöver jag inte oroa mig för sådana scenarion.
Men om en stund ska jag åka in till stan med min bror och hjälpa honom att köpa block och kalender. Sen ska vi möta upp mamma och fika med henne. Super mysigt! Lite familjetid är alltid bra.

ensam i en stor soffa

Alla har gått och lagt sig. Det är bara jag uppe, fast Ida är på fest och Tobbes mamma är på tjejträff. Kvinnorna är aktiva och männen är sega och tråkiga. Jag har iallafall hunnit se en film och nu ska jag kolla lite OC. Har verkligen ingen lust att sova nu. Kvällen har ju bara börjat...

Hemmakväll

Halloj! Jag har inte gjort nått som helst idag, vilket jag tänker fortsätta med! Kollat lite OC och handlat mat. Det blev rostbiff till middag! Smask! De flesta av mina tjejer ska nog ut ikväll men det orkar inte jag. Hoppas nån kanske vill ut imorn? Ta ett glas vin och snacka lite skit. Men vi får se.
Nu sitter jag och kollar på idol. Chips, läsk och choklad är självklart framme och kvällen kommer bara bli ännu bättre. Det blir mer OC och sedan lite Jurasic Park om det inte går nått bättre på tv. Men Tobbe har inte sett nån Jurasic Park film så det är dags tycker jag eftersom det har boxen hemma.



skatteåterbäring???

Nu är jag hemma igen! Efter jobbet åkte jag till Tobbe en stund, den lilla stackarn är sjuk! Så vi kollade lite idol och sen somnade jag i hans soffa. Blev sedan väckt av att det var dags att åka hem. Utanför min dörr möttes jag av en sprallig Hector som rullade sig över mina fötter. Jag vet faktiskt inte vad han ville, hade hoppats på att att han ville följa med mig upp och mysa. Men icke! Så han fick gå ut igen. Jag har fått brec från skatteverket också men jag fattar verkligen ingenting utav. Verkar som om jag ska få antingen 135 eller 50 kr. Jag får låta nån kolla på det imorn och tyda det. Vore ju toppen om man kunde få lite pengar!
Nu ska jag sova, imorn är det halv 8 som gäller. Godnatt!

skolan

Vi har haft religion i 2 timmar nu och det återstår 2 timmar svenska. Sen ska jag åka direkt till jobbet. Ciao


jag vill också vara sjuk

Hihi ännu mer OC, fast jag hinner inte se hela för jag måste gå om en halvtimme! Gud så tråkigt, jag vill inte gå till skolan idag!

OC

Godmorgon! Idag börjar jag halv 11 men jag har varit uppe sen 6 och kollat på OC. Tobbe går ju upp tidigt så jag hade ingen lust att ligga kvar. Mysigare att ta med täcket till soffan och kolla på tv. Kim och Ida har joinat mig också så morgonen har varit fantasitisk. Och det är över en timme kvar tills jag ska gå! MYS!

Idag ser jag ut såhär. Bilden blev lite ...

foto0116 (MMS)

Idag ser jag ut såhär. Bilden blev lite suddig men jag tyckte om den ändå :)


vi fick våra datorer igår

Idag fyller Malin på jobbet år! Jag sak sjunga för henne imorn när jag jobbar! ^^ Stort grattis till henne!

Vi sitter i bibblan, Malin (en annan Malin), Sara och Johanna försöker få igång sina datorer men det går inte så bra. Bara jag som fått igång min, jobbigt! Innan hade vi prov och det gick ganska bra så nu väntar vi på att lektionen ska börja! Det är om en timme, assegt...


sovmorgon

Jag känner mig lite skyldig när jag har sovmorgon, som om det är mitt fel och att jag missar nått. Hmm jag trivs nog bättre med att börja tidigt. Jag börjar liksom 12.30 idag och då har jag prov vilket är det enda som ska göras. Sen få jag åka hem igen. Trist!
Min lilla katt skulle kastreras igår, mitt under operationen så ser vetrinärerna att hon redan är kastrerad. Stackars lilla gumman! Så nu har hon sår på magen och tratt runt huvudet. Vi kunde ju inte veta att hon rdean var kastrerad eftersom att hon är hittekatt. Åh lilla gumman då!

Vad söt hon är med sin tratt! Lilla Doris!

Och Hector sover under täcket, tulle!


Nu har vi matte. Malin och jag har jätte ...

foto0115 (MMS)

Nu har vi matte. Malin och jag har jätte skoj. Malin sjunger 11 50sjå. Hihihi ^^ vi hoppas på att få våra datorer idag!


JIPPI!

Jag är klar med min religion och jag är ganska nöjd! Maten blev hur god som helst och avslutades med en bananasplit/marrängswiss! Super gott. Imorn är det upp 6 som gäller min innan jag ska sova ska jag kolla ett avsnitt 2 and 1/2 men. Skojsens!

besök från landet i väst

Om en liten stund kommer pappa hem och han har farmor och farfar med sig! De stannar till fredag för de bor liksom i Norge. Det kommer bli kul hoppas jag. Jag ska laga mat med min bror och min pojkvän till dem, vi ska göra en wok på lövbiff. Ska bli hur gott som helst. Jag måste egentligen plugga nu men har ingen lust, jag vill bara börja laga mat för jag är sååå himla hungrig!

jag va ute igår

Och återigen var det söndagkväll. Ska nog kolla på den där filmen eastern promises som går ikväll kl 9 på fyran. Har ju ändå inget bättre för mig. Idag sov vi länge, vi kom hem sent igår. Vi gjorde scones till frukost, stekte och kokade lite ägg. Det var riktigt gott. Sen har vi bara chillat hemma, ätit och pluggat. Väldigt skönt.
Igår drog vi till sommar med Tobbes kompisar men det var så vidrigt mycket folk och vinet smakde illa så vi drog vidare till Lobby som är nya Grodan. Där var Carro, Camilla, Lexie och Fia också. De stod lite längre bak i kön så jag ställde mig med dem. Det var trevligt men även smart eftersom att vi kom in gratis! Det gjorde inte Tobbe och de andra. Dyrt var det därinne också, tyvärr. Jag hade iallafall riktigt kul med Carro och Camilla, vi dansade natten lång! Jag bjuder på lite bilder!

 

Vilken kväll!

11 september

Jag kom på att det är 11 september idag. Det är 9 år sedan flyplanen krascahde i tvillingtornen i world trade center 11 septmeber 2001. Jag tycker så synd om alla de människor som drabbades av attacken.

älskade lördag

Hejsan hallå! Det är så skönt med helg, man kan liksom bara koppla av ett tag innan man börjar tänka på skola och läxor igen. Idag åkte Tobbe och jag hem till honom, myste lite med Ida och sydde in lite byxor och shorts. Sen åkte vi till sickla och kollade runt lite. Tobbe köpte en mugg som han kan ha i bilen när han dricker kaffe och Ida köpte en hur mysig filt som helst. Sånna ska vi köpa hem hit när pappa kommer hem. Efter det åkte vi hem till mig igen och lagade mat med min bror, fläskfilé med pommes och beasås! Fast killarna gjorde fetaostsås! Inget för mig...

Ikväll ska jag följa med Tobbe och hans kompisar till Sommar som har öppet sista kvällen ikväll. Vi ska dansa hela natten. Jag ska försöka få Carro och Camilla att åka dit också! Jag har köpt en svart skjorta från HM katalogen som inte har kommit än så jag har fått låna en skjorta av Ida som är väldigt lik som jag ska ha ikväll. Jag kör på helt svart idag med en liten brun detalj till skärp. Det blir en liten bild sen!

Det dröjer innan jag ska fixa mig så jag har satt mig framför tvn och kollar på Sandor/Ida. Jag har läst boken men kommer inte ihåg om jag har sett filmen så det kanske är dags? Jag vet inte, det var ju så länge sen jag läste boken. Tobbe underhåller sig iallafall med att lära sig spela lite trummor med min gulliga bror som lärare. Låter helt förskräckligt högt just nu men bra så jag tror nog inte att det är Tobbe som spelar... Söt!

nu ska det mysas framför tvn

Nu har jag pluggat, bakat handlat, gjort tacos och ätit. Jätte mysig eftermiddag också. Tobias och jag bestämde att vi skulle kolla klart på den nya Robin Hood filmen som vi började se förra helgen. Det är typ 40 min kvar eller nått. Efter det när idol börjar blir det kaffe och kaka, cola, chips, godis och dip! Smarrig kväll! Hoppas det går nån bra film på tv sen efter idol!

fredagsmys

Jag gillar fredagar. Vi kommer att ha praktik nästan hela dagen och nu i början när man inte har fått praktikplats så kan man gå hem och chilla. fast det blir inte direkt chill för mig, jag ska plugga religion och ekonomi. Om typ en timme så ska jag kirra lite kaffe och annat mys. Hörs!

100909

Hjälp jag ska ju snart gå! Det är så synd att vi inte har fått några datorer ännu i skolan, hade vi haft det hade livet varit lite enklare så att lilla jag kan blogga! Ikväll ska jag jobba också, trist! Hörs sen

7 september

Jag insåg nyss att jag är hemma hos pappa. Och i och med detta så funkar inte internet. Så vi som bor här får slåss om det mobila bredbandet. Lite jobbigt tycker jag! Internet har varit paj i typ 2 veckor nu. Anyway, sen helgen har det inte hänt så mycket. Igår la vi ner vårt handbollslag efter mycket om och men, trots detta ska jag och Carro fortsätta träna 98:orna iallafall. Och idag var vi på valdebatt med skolan. Det var kul men väldigt påfrestande. Det slutade med huvudvärk för min del efter en fruktansvärt högljudd debatt. Alla från skolan bara skrek och skrek.

Men till något roligare, Tobbe och jag har varit tillsammans i 14 månader idag! Så himla mysigt. Så vi har spenderat kvällen framför tvn och kollat på Sandra Bullock som miss secret agent. Den är hur kul som helst! Men nu ska jag sova, Tobias sover redan. Älskar honom så mycket! Godnatt!



sorry

Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag ska försöka bättra mig. Skriver ett lite längre inlägg imorn men nu ska jag sova. Upp kl 6 som gäller. Tobias har redan somnat, så söt! Puss

Såhär knäpp är sara idag! Hon och jag har ...

foto0098 (MMS)

Såhär knäpp är sara idag! Hon och jag har jätte kul i skolan med alla lektioner och gamla lärare! Vi ska titta på lokal idag för vår studentskiva sen! Puss


Nu sitter jag ute på tobbes land, det är...

Nu sitter jag ute på tobbes land, det är kräftskiva på g och vi har redan börjat smaska på godis och annat gott! Igår hade vi riktigt trevligt men när det var dags att dra in mot stan åkte jag hem. Jag har ju spelat dm idag och varit uppe sen 7 + att jag fortfarande är sjuk. Men vi hörs senare när jag kommer hem härifrån. Puss och kram!


snart så

Nu sitter jag hemma hos Camilla och kollar på när hon lockar Malins hår, supersött! Snart kommer alla gäster! Spännande!

partaj

Nu är jag klar för avfärd! Så här ser jag ut ikväll:


Glassmaskinens vardagliga strejk

Nu är jag hemma från stan! Jag hittade mina kära väninnor sittandes på min donken för det ville ha glass. Jag hade tänkt försöka få min kollegor att ge Camilla en gratisglass men som jag anade så var glassmaskinen paj. Väldigt synd. Malin var där iallafall, stod lika glad och flummig som igår vid pommesfritesen. Haha söt!
Anyway, när Camilla hade åkt hem så köpte andra Malin, jag och Johanna present till henne. Jag tror hon blir nöjd!
Nu ska jag hoppa in i duschen för om typ en och en halv timme så är det dags att bege sig till Camilla och kalaset!
Hörs om en stund!

fikasugen

Halloj! Jag kom hem lite snabbt nu efter skolan för att lämna lite grejer och hämta pengar. Idag ska det köpas pluskort! Men innan jag kom hem gick jag runt lite i farsta centrum med Malin, Johanna och Mimmi och vi köpte present till Camilla. Men jag förstås inte tala om vad det var utifall att hon läser detta. Så om en stund ska jag iväg igen men först ska jag dricka en kopp te och äta lite chokladbollar!


Jag sitter och kollar på min klass som ha...

Jag sitter och kollar på min klass som har spelat innebandy och nu ska de lira nån slaga freesbeematch. Spännande! Men roligast är nog vår lärare som hoppar omkring och gör en massa tokiga gester! Haha knas!!!


3 september

Godmorgon! Känner mig som en gam eller nått för rösten är inte alls som den ska. Nu ska jag till skolan och ha idrott men jag ska nog inte vara med, och efter det ska jag försöka hitta praktikplats!
Camilla fyller 18 idag! Grattis snuttan! Så vi ska köpa present till henne också!
Hörs senare!

vad söt han är när han sover <3

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling! Så söt! Godnatt! <3

Hemma igen! Haha jag hade riktigt kul idag...

foto0081 (MMS)

Hemma igen! Haha jag hade riktigt kul idag med Malin och Linda! Malin är så koko. Nu gör jag mitt första inlägg från mobilen btw! Puss!


hemma och mumsar

Vi fick sluta lite tidigare idag vilket var toppen för då kunde jag åka hem och äta lite innan det är dags att åka och jobba. Så nu sitter jag här och smaskar på kyckling i jordnötssås! Mumma! Hörs senare

2 september

Goodmorning all sleepy people. Jag hoppas på en frisk dag utan hosta eller nått sånt skit, men det börjar dåligt. Jag ska till skolan iallafall och ha lite svenska och religion, ska bli ganska kul faktiskt! Igår upptäckte jag att jag slutar skolan en kvart innan jag börjar jobba idag, så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kommer hinna i tid. Lite synd tycker jag eftersom det innebär mindre pengar...
Nu måste jag nog dricka upp kaffet och börja fixa mig.
So long..

natten smyger sig på

Nu ska jag sova gott folk. Det har jag typ sett fram emot hela dagen men varit för pigg då.
Asså det är nån jävel som kör moppe eller nått här utanför och eftersom jag har öppet fönster låter det sådär högt och jobbigt så att jag får rysningar genom hela kroppen! Sjukt irriterande! Anyway godnatt <3

jag va borta en stund..

Efter att Tobias hade slutat jobbet så kom han och hämtade mig (söt som han är!!!). Så vi åkte hem till honom och gjorde mat med Ida och Kim. Ida och jag lyckades väldigt bra med vårt potatismos tycker jag. Mitt i alltihop gjorde vi "lite" chokladbollar också.
Efter middagen la vi oss i soffan och kollade på OC till typ kl 8. Lite senare så tycket jag att det var dags att åka hem, känns inte bra att vara där för länge eftersom att jag har varit sjuk idag och allt. Men nu är jag hemma igen och går nog och lägger mig om en timme.. Hörs då!

september

Jag upptäckte just att det är första september idag. Många datum att se fram emot med start idag!

  • 1 september - Denise 18 år, Grattis!
  • 3 spetmeber - Camilla 18 år, Party föfan!
  • 5 september - Kaja 18 år, saknar bästavän!
  • 7 september - 14 månader med världens bästa Tobias <3
  • 19 september - Val till riksdagen, vad ska jag rösta på?!
  • 24 september - Moster Jennie fyller år så det blir släktfekke!
  • 25 september - LÖN!
  • 27 september - SARA ÄLSKLING 18 ÅR! Vi är lediga i skolan också vilket betyder party!
Det blir en bra månad med många födelsedagar...

-.-

Så här ser en sjuk "proppe" ut...


trist

Vad tråkigt det är att bara sitta hemma. Finns inget skoj på tv heller och jag har ingen bra box eller film att kolla på heller. Så tråkigt!

Jag saknar sommaren och Rhodos!


sjukling

Godmorgon! Jag ligger hemma med feber idag så jag gissar på att dagen kommer att bli ganska ointressant... Jag tänkte ta mig upp nu och göra lite te och macka, men vi hörs sen!




RSS 2.0