Helt utan hjärna?

Vid 8 tiden idag så packade jag hemma hos pappa och Tobbe hjälpte mig lite. När det är dags att åka hem till mamma så skjutsar Tobbe mig till gullmars (underbar som han är<3) och drar sedan vidare till sin träning (som tyvärr ställdes in). Men iallafall så står bussen hem till pappa där och blinkar och Tobbe säger: skynda dig så att du inte missar bussen. Så jag springer bort till den och hoppar på. När den har börjat åka inser jag att jag har satt mig på fel buss. Blond?! Jag ska ju till mamma, inte pappa! Där var jag ju nyss... ^^ Så jag hoppar av vid bolidenvägen och går tillbaka till gullmars och sätter mig på rätt buss mot sköndal. Där sumpade man 20 min på det... Typiskt!
När jag är vid ytterdörren så börjar jag gräva efter nycklarna utan att hitta något. Ja visst ja, de ligger ju i fönstret hos pappa...! Vilken dag asså... Kan det bli värre? Ja om min rygg är paj imorn också så vet jag inte var jag ska ta vägen. Jag är ju sjukt taggad för Åland!

ByeBye<3

Dålig dag men ett bra slut.

Ush! Den här dagen började åt helvete. Först och främst så måste jag gå upp typ kvart över 6. När jag vaknar upptäcker jag att ryggen värker som fan och det är inte lätt att röra sig. Men jag kände att det bara var att bita ihop och ta mig till skolan för vi skulle få böckerna från bibblan idag. På väg till bussen så känns allt jätte jobbigt och smärtsamt.
När jag kom till skolan och öppnade skåpdörren så pajade hela skiten och allt blev ännu jobbigare. Svenskan var tråkig och ryggen värkte. Men böcker lånade vi iallafall. Matten var inte så tråkig faktiskt för jag fattade allt men ryggen värkte. Lunchen såg äcklig ut så det blev fil. Sen beslutade jag mig för att gå hem. Jag tänker inte vara paj imorn när vi ska på träningsläger till Åland lksom. Men eftersom Tobbe slutade lite senare än mig så hamnade jag och Gaby på Sandy's ett tag. Det diskuterades lite olika saker. När vi sitter där känner jag att det blir värre och värre i ryggen. Sen blev det kaos för min mobil dog och jag fick för mig att kusin Jennifer var hemma så Gaby eskorterade mig dit. Där var det ingen hemma men vi lyckades bestämma maed Tobbe att han skulle möta mig i slussen. Så jag åkte dit från Mariatorget och Gaby gick tillbaka till skolan. I slussen så vandrade jag omkring ett tag och mådde illa av värkarna. Jag trodde att Tobbe skulle komma med bussen men det gjorde han inte så det tog ett tag innan han hittade mig.
Det blev moppen hem till honom och han tog hand om mig och min rygg. Vi har precis kollat på hans gamla gigantiska samling med tändare... ^^ Vad som händer nu vet jag inte.

ByeBye<3

jobbigt

Nu blev allt helt plötsligt jätte jobbigt och jag blev väldigt olycklig.

Annars så är allt lika dött och tråkigt i skolan. Men det är jätte kul att få träffa Lisa och Tannaz igen förstås.

ByeBye<3

Kärlek...

Det känns alltid lika tungt när du åker ifrån mig. Saknaden är enorm trots att du bara är borta några timmar eller en dag. Gråten är inte långt borta när du försvinner runt hörnet och jag blir alldeles tom. Jag är ingenting utan dig!
Jag älskar dig så otroligt mycket Tobias Sundell! <3


Dagen

Första skoldagen avklarad! Känns ju toppen... Nej men det ska bli helt okej faktiskt att börja igen med schemat. det såg ganska bra ut faktiskt. Fast torsdagar blir jobbiga.
Efter att Krister och Jenny babblat klart idag efter uppropet så blev det Sandy's med Gaby, Patrik och Tobbe. Riktigt trevligt det med ^^. Därefter begav vi oss till en toa och där stötte jag på min lilla kusin Louise. Väldigt chockerande eftersom hon bor i tyresö liksom. Sen så köpte jag och Tobbe block och almanacka och hann precis i tid till min synundersökning. Det gick fort och smärtfritt. Middag vart det hos Tobbe och sen åkte vi hem till mig för att skriva på lite kuvert. Så nu har jag bara 3 listor kvar!
Nej dags att sova tror jag!

ByeBye<3

Förlåt!

Förlåt för att jag har varit borta när du behövt mig som mest... Förlåt för allt det som du tolkat som dissar... Förlåt för alla missade stunder... Förlåt för att jag är en usel vän... Förlåt för allt...
Men snälla du, lämna mig inte!

Nya tag.

Så var det långa sköna lovet slut.. Det känns inte bra alls med tanke på att jag inte kommer få se min älskling lika mycket. Det blir plugga, träna, jobba hela tiden. Men men, inte mycket att göra med det.
Idag börjar jag kl.13. Vi ska väl förmodligen bara vara där i en timma typ. Efter det ska jag träffa Tobbe och köpa lite skolböcker och en almanacka. Viktiga grejer asså. Vid 16-tiden är det dags för synundersökning igen. Jag måste fixa nya linser igen för jag har börjat använda mitt sista par nu. Har jag tur så följer Tobbe med mig hem sen och hjälper mig att skriva klart på alla kuverten. Jag har 7 listor kvar av 28. Jag känner mig fett duktig!



Så vad har hänt den senaste tiden då? Förra veckan sov jag en hel del så det har inte hänt så mycket. Fast i tisdags efter träningen kom tjejerna hit för sushikväll. Det var väldigt trevligt och mumsigt.
I onsdags hade pappa sin årliga grillfest med alla tanter han jobbade med förut. Så jag, Tobbe och Axel var med och åt av det som grillades. Lite cluedo spelade vi också och sen kollade jag och Tobbe på film - Alexander.
I torsdags tog vi det bara lugnt men på kvällen åkte jag och Tobbe till hans landställe. Jag fick träffa lilla morfar och mormor var där också förstås. På fredagen kom Freddie och Aston ut dit för att ha kräftskiva. Vi gjorde mojitos som bara jag tyckte om så de andra drack annat mumsigt. På lördagen åkte Freddie och Aston hem igen och lämnade oss med disken. Jag skrev på mina tråkiga kuvert och Tobbe sprang omkring och städade. Det var meningen att vi också skulle åka hem men vi orkade inte så vi stannade och hade kräftskiva med Tobbes släkt som kom ut. Även det var mumsigt och trevligt. Det har blivit en del räkor och kräftor nu asså.
Igår åkte vi hem ganska tidigt för jag ville fixa i mitt rum och hämta fler listor hos Carro. Möblerna kom på plats och sen åkte Tobbe hem. Jag åkte och mötte Carro men vi satt och snackade i lite mer än en timma innan jag kunde åka hem. Av nån mysig anledning hamnade jag i Björkhagen hos Tobbe - det va inte länge vi kunde hålla oss borta från varandra. Så natten spenderades där och jag fick gå upp extra tidigt för han började mycket tidigare än mig. Jag tog mig hem med en snabbis för bi sköndal och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. En lista har hunnit skriva på morgonen iallafall. Får se om jag hinner med en till...?

ByeBye<3

Hemskt...

Jag kan väl säga såhär att jag har tagit en paus från bloggandet lite. Tiden och orken finns inte men jag ska börja igen när skolan har dragit igång. Jag har börjat måla i mitt rum och när jag inte målar så måste jag skriva namn och adresser på äckligt många kuvert. Carro och jag har sammanlagt 2500 kuvert att skriva på. Vilket skitjobb. Resten av min tid går till Tobbe och kompisar.

Btw så kommer Fredrika hem från Mallorca imorn! Men Gabbsan är fortfarande i England ^^.

ByeBye<3

Wuhu!

Jag har äntligen fått ut allt ur mitt rum! Det är bara möbler och lite kläder kvar och de åker ut när det ska målas! Inte nog med det! Min älskling har landat på arlanda och står och väntar på väskorna. Så snart får jag se honom igen! Jippi yeay!

Igår kväll lyckades även Freddie övertala Aston att vi skulle få vara där ikväll en liten stund. Fast det blir ingen grillning tyvärr.

Det går även rykten om att det är Årstafest imorn kväll. Om det stämmer och vem som har startat det vet jag inte. Mycket skumt iallafall för det finns inget på facebook. Inget som jag har sett iallafall...

Gaby har lagt upp bilderna från igår. Ja det finns både bra och dåliga...








ByeBye<3

Dagen som har gått

Badningen var väldigt lyckad med Fredrika. Vi låg väl kanske lite för nära där folk hoppar i så det stänkte en del men sånt får man ju tåla. Kaffet var med förstås.
Jag kom nyss hem från stan. Först så fikade jag på Café 60 med flickorna Freddie, Johanna, Carro, Gaby och Stina. Riktigt mysigt - och högljutt ^^. När vi inte orkade sitta längre tog vi tuben till Gamla Stan och satte oss sen vi vattnet. Kameran (dock inte min) kom fram och vi fotade galet mycket. Gabbsan har massa crazy bilder att lägga upp nu asså. Kan ju hända att jag snor några och lägger upp här... ^^. När vi flummat ett bra tag så kom Simon och Patrik. De hade festat nånstans vi Karlaplan typ men båda var tydligen överens om att Gaby och Carro var viktigare. Vi hade det riktigt trevligt faktiskt - med ännu fler bilder ^^. Sen blev det dags att åka hem för fötterna värkte och killarna ville inte missa sitt tåg. Tack för en trevlig kväll alla!

Nu är det inte långt kvar innan du är i min famn igen älskling. Jag längtar som fan asså. Inte nog med att du kommer hem utan vi har även 1 månad! Kan du tänka dig att tiden gått så fort? Hur som helst så älskar jag dig Tobias Sundell! <3

ByeBye<3


Godmorgon

Godmorgon världen!
Vädret är fint och jag är på ganska bra humör. Det här är Tobbes sista dag i Grekland, imorn ska han bara ut och flyga och min lilla bitch Carro kommer hem ikväll. Då ska jag ta hand om dig lilla gumman!
Så vad står på schemat idag då? Nu tänkte jag fixa lite i mitt rum. Sen ska jag och Fredrika lägga oss vid nåt vatten och sola och bada. Sen ska jag hem igen, fixa lite till i rummet och efter det ska resten av tiden kretsa kring lilla Carro som behöver oss. Jag får lite dåligt samvete över att jag inte har varit här när hon har haft det som värst. Men jag får väl ta igen det nu. Hon ska få en present från Italien också som jag tror hon kommer gilla ^^.

ByeBye<3

Tiden som har gått...

Ja var ska man börja? Veckan innan jag åkte till Italien kom jag ju hem från mormor. Tiden spenderades mest med älsklingen Tobbe förstås men jag passade även på att träffa mina vänner Gaby och Carro. Fredrika hade då åkt till Gotland och Joahanna var i Århus.
Torsdagen innan jag åkte fikade jag med Gaby och Carro på Sandys förstås ^^. Det blev lite shopping för min del också, 2 linnen, 1 t-shirt och 1 par jeansleggings - svarta. Allt på presentkort och för bra priser. Den kvällen spenderades på donken vid medis med Tobbe, Carro och Gaby. Reymond var där ett tag också men drog vidare ganska snabbt tyvärr.
Vi gick i regnet över skanstullsbron hem igen. Jag skulle ju åka och ville få så mycket tid som möjligt med min älskling och mina bitchar! 
 

Lite blöta efter regn i motvind ^^



Okej vad kan jag säga om Italien då? Vi var 4 familjer som hade hyrt 1 storta hus med pool mitt i Toscana. Kaja var med förstås och lite annat folk. Vi var totalt 16 personer. Jag åkte med pappa och Axel. Vi har väl inte gjort så mycket mer än att spela volleyboll, degat vid poolen, besökt små byar och kyrkor och ätit mat. Det var en mycket trevlig och solig resa med norska vänner och min finaste vän Kaja<3

 
Bästa vännen och jag i Siena.



Väl hemma igen så har jag satt igång med projektet med mitt rum igen. Alla ytor är nu tomma utom golvet och en hylla. Just nu håller jag på med garderoben. Helt ofattbart att man kan ha så mycket saker. Jag blir alldeles snurrig bara av att tänka på vad jag ska göra av allt skräp som jag ändå inte vill kasta. Holy Crap liksom....!
I måndags aå träffade jag Gaby på eftermiddagen. Sandys igen förstås. Men vi gick ner till vattnet också.
Tisdag kom Freddie över på en fika, de blev blåbärspaj och Kaffe. Mums! Sen på kvällen gick jag och Gaby från mig i Enskede ända in till Kungsan och sen till Hötorget. Det var meningen att vi skulle träffa Simon och Patrik men så blev det inte. Vi åkte istället till Fridhemsplan för att gratta vår galna ryss Marat som fyllde 18. Han var på strålande humör och blev lite ledsen när han inte fick ta med oss in på krogen och bjuda på drinkar. Naaw stackarn ^^. Men det blev en promenad iallafall och han babblade på som vanligt. Riktigt trevligt var det. Men sen fick han gå in på krogen igen så jag och Gaby tog tuben hem. Gaby gick av vid slussen som vanligt och vid medis så hoppar en gammaldagis kompis på Anton och hans kompis. Det roliga är att han också känner Marat. Märkligt att man träffar på båda på samma kväll liksom. Han övertalade mig att åka med dem till Enskede Gård pch gå därifrån. De följde mig till stallet. Det var snällt och trevligt tycker jag! När jag kom hem blev det lite Baywatch!
Idag har jag inte gjort nånting. Lekt lite med Hector och jobbat ytterst lite med rummet. Skönt att jag kom ut ikväll och fikade med Fredrika iallafall. Jätte mysigt var det! Puss på dig min vän<3


Gaby och jag efter fikat



imorn ska jag bada och sola med Fredrika. det ska bli skönt och kul. Sen så måste jag nog fortsätta med mitt rum. På kvällen ska jag träffa min bitch Carro som kommer hem från Skåne! Jag har inte sett henne på 2 veckor nu ju! Hon åkte precis när jag kom hem tyvärr!
Och på fredag, då händer det som jag har längtat efter i 2 veckor nu. Min älskade älskling Tobbe kommer hem från Grekland! Herregud vad jag saknar honom! Älskar dig lilla gubben! <3


Älsklingen<3 Skön bild, men ändå ^^

Jag har btw sumpat min kamera :'( Jag är ingeting utan den!

ByeBye<3

Ikväll

Okej, lite senare ikväll ska jag berätta lite om vad jag har gjort den senaste tiden - borta som hemma. Men nu ska jag iväg och träffa lilla Fredrika. Vi ska ha en liten picknick med fika, kanske kaffe?

ByeBye<3

Hemma!

Jag kom precis hem ifrån Italien. Jag tror jag har glömt att nämna att jag skulle dit men inte mycket att göra åt nu. Mer detaljer och kanske bilder kommer senare när jag orkar...

ByeBye<3




RSS 2.0