Helgen

Veckan gick fort, gjorde inte annat än jobba. Men i helgen så har mina mostrar, mina kusiner och min bror varit på besök i Limköping. Vi har haft det så himla mysigt! Gått på stan, fikat på espresso house, ätit middag på Malt och Humle, gått på Ikea etc. Det är alltid lika kul att umgås med dem, det skrattas oavbrutet, hela tiden. Men nu har de åkt hem och snart ska jag kolla bron med Jonna. Nu är det bara en vecka kvar med jobb, sen drar vi till Singapore! 











Insparksfest

I fredags jobbade jag hela dagen på huvudkontoret med Ludde. Fick typ 20 samtal på hela dagen så det va väldigt lugnt. 

På kvällen var det fest med hela TM. Först var det bowling med hela gänget. Sen middag, vi fick biff på blackrock som man skulle steka själv. Till det fick vi potatis, chipotleaioli och coleslaw. Mycket smarrigt! Sen gick hela gänget vidare till platens. Där tog vi några drinkar och sen gick några av oss till Harrys och dansade hela natten. En riktigt bra kväll helt enkelt. 











Igår tog jag det lugnt hemma bara. Idag ska jag fika med tobbe och sen ska jag jobba.

Pray for Paris





Hemmagjord majonnäs

Oj oj vilken dag! Skittråkigt på jobbet men ändå är jag helt slut nu. Efter jobbet gick beccs och jag på stan, köpte lite alkohol till imorn och så va vi förbi vaccinationskliniken.

Nu har jag ätit mat, idag blev det rödspätta med klyftpotatis, morötter, broccoli och hemmagjord majonnäs. Det blev supergott! Och hemmagjord majo är ju mycket godare än köpt. Såhär gör jag min som räcker till 2 portioner: 

En äggula
En dl matolja
En klutt (matsked) senap (helst dijon)
Salt och peppar
Några droppar citronjuice. 

Först blandar man ihop äggula och senap. Sen droppar man försiktigt i matolja samtidigt som man vispar. Därefter på med salt, peppar och citronjuice efter smak. Klart! 




HK

Idag jobbar jag heldag på huvudkontoret, det ska jag göra imorn också. Händer inte så mycket här idag faktiskt, så det är ju tråkigt.. Men åt sushi till lunch och det är ju supergott! Efter jobbet ska jag handla lite och förhoppningsvis springa runt ån.

Imorgonkväll är det insparksfest med jobbet. Det ska bli så kul! Först ska vi bowla och äta middag, sen mellanfesta i nån lokal, och sen ska vi gå ut💃🏼

Vi syns


Nu håller Länsförsäkringar Östgöta på med en kampanj som heter "vi syns". Så bolaget delar ut reflexer och västar till kunder och folk på stan. Så fick jag också en väst och en reflex! Så kul! Men vi får se hur länge hag behåller västen, jag kanske låter min pappa ärva den eftersom han faktiskt använder väst när han cyklar till jobbet😁



Onsdag

Idag är det jobb 13-21 som gäller och ikväll får jag jobba med beccs! Så himla kul😍 nu väntar en stor frukost👌🏼



Fars dag

Idag är det söndag och jag är för en gångs skull ledig! Men överväger starkt att gå förbi jobbet en sväng och ta en kaffe med de två som jobbar...😁 Igår tog Jonna och jag två glas på stan, kvällen slutade tidigt för oss för vi var trötta. Vi sparar oss till nästa helg när det är insparksfest med jobbet. Kommer bli så kul!

Idag har jag inte gjort annat än sova och äta. Nu kollar jag hockey, karjala cup och match mellan Sverige och Finland. 

Längtar lite sådär extra mycket efter att få komma härifrån och resa runt med mina små troll ett tag. Det är inte långt kvar nu.


Idag är det även fars dag. Så tänker på min lilla pappa som är i Nepal och reser runt just nu❤️

Måndag

Jag sitter på jobbet nu men får strax gå hem. Idag är jag superhappy för nu har jag äntligen kommit med på topplistan för sålda barnförsäkringar. Jag kommer troligtvis att vinna den tävlingen så då får jag åka på en resa tillsammans med mina kollegor som vinner tävlingen för andra sålda försäkringar, samt folk från LF Bergslagen. Jag låg även med på topplistan för bilförsäkringar, så det är ju jättekul!



Idag blev det en pad thai till lunch, så gott!

Söndag första november

Igår var vi på stan en sväng. Massa folk som hade klätt ut sig så det var himla kul att se. Vi var ju tyvärr inte utklädda i år vilket är jättesynd.


Idag har Jonna och jag gjort brunch, kollat på film och tagit en prommis runt ån. Riktigt kusligt väder idag så det himla mysigt att promenera lite. 







RSS 2.0