Trött liten apa

Humöret är lite bättre nu när det är dags att sova. Men känns fortfarande lite jobbigt! Och imorn börjar jag tidigt vilket inte gör saken bättre. Men godnatt iallafall!
Hejsvjes!

<3

Finns bara en som jag kan lita på!


Idioter

Godmorgon alla glada. Själv är jag inte alls glad för jag upptäckte nyss att jag inte har några kompisar. Iallafall inga som beter sig som kompisar ska.
Ha en bra dag!

Hejsvejs

Första advent

Idag är det första advent! Julen närmar sig med stora steg. Dags att börja köpa julklappar kanske? Men iallafall, dagen spenderas i köket med bak och mys. Vi har gjort pepparkaksdeg som ska stå några dagar och en lussebulledeg. Den är egentligen klar för att bakas ut men jag väntar på att alla ska komma hem. Jag sitter nämligen själv hemma hos Tobbe. Skulle kanske ha följt med till mekonomen men det orkade jag inte. Tråkigt ju!
Ikväll borde jag egentligen försöka plugga lite. Har rätt så mycket att göra innan onsdag! Men jag har blivit medbjuden på restaurang och vet inte om jag borde följa med! Tobbes föräldrar har varit tillsammans i 25 år idag så det ska firas. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Pappa vill säkert att jag kommer hem och äter middag med honom. Har ju knappt sett gubben på hela veckan... Men men, får se hur jag gör!

Hejsvejs!

Tröötish

Åh jag är så trött! Och Tobbe spelar gittar och försöker sjunga. Ja det låter ju allt annat än bra! ^^



Hejsvejs!

Pepparkaka!

Hahah vilket skämt! Har ju inte bloggat på hela veckan ju! Det ska vi ändra på.
Min vecka var otroligt ointressant så det finns inget att berätta om den. Igår däreomt så satt jag i ett garage i 2 timmar och väntade på Tobbe som bytte bildäck och tvättade bilden! Duktig han är och jag fick en bulle. Till middag blev det sushi för mig och pizza för Tobbe och hans pappa. Sen på kvällen gick vi och såg New Moon. Den var faktiskt riktigt bra och den följer böckerna bra också.
Idag så var vi hos min lilla moster Carin och bakade pepparkakor. Alla kusinerna var med utom min käre bror och Jennifer. Men de 2 "ersattes" av Tobbe och Louises kompis Nathalie. Vi gjorde stora hjärtan som vi ska sätta upp i fönstren! Det blir nog fint. Men vi gjorde små pepparkakor också som vi ska mumsa på sen!
Nu sitter jag i en mysig soffa och en viss person med lockigt hår gnäller på mig att jag är tråkig! Får väl hitta på nåt med honom då. Tjejerna ska typ festa ikväll så känner mig lite dissad. Men det är bara att sätta på en film istället. Det blir nog Flickan som lekte med elden. Och imorn ska jag förhoppningsvis träffa Gabbs!

Hejsvejs!

Whups!

Mitt internet har varit dött hela helgen! Men nu är jag tillbaka och har haft en mysig helg! Jobbade som servitris på ett bröllop i lördags med Carro. I söndags coachade jag småtjejerna och åkte sen på ett kalas. Idag var jag ledig så jag stannade hemma med Tobbe hela dagen. Mys!

Hejsvejs!

Seg morgon!

Fett seg morgon! Jag sov hos Tobbe inatt och fick gå upp super tidigt för att han skulle till mässan. Han egentligen tänkt följa med honom dit men jag orkade inte. Skönare att ligga hemma och dega så han fick köra hem mig ^^
Så nu har jag suttit här i en timma och inte gjort nåt vettigt. Och jag har en timma kvar här också innan jag ska börja röra mig mot skolan. Börjar halv 12 idag och har 2 lektoner. Ikväll är det match som gäller ute på ekerö!

P.S. kolla in http://www.katrinsgoodiebag.se där man kan vinna lite kul priser. Både jag Tobbe och massa vänner till oss har redan vunnit en varsinn goodie bag! D.S

Hejsvejs!

tröttsate

Jag är så trött att jag somnar snart... Godnatt!




åhhh!

Jag sitter i skolan och kollar när Malin och Johánna spelar schack. Vi har så himla kul på våra raster. Men snart är det dags för lite geografi så Carro och jag måste bli klara med vårt grupparbete! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, allt blev så komplicerat helt plötsligt!

Hejsvejs!

nu

Jag är hemma från hallen nu. Har hunnit äta ännu mer pasta och lekt lite med datan också. Mitt internet dampar verkligen, det gör även facebookchatten och msn. Det är mer än vad jag orkar med. Jag har inte ens dit att sitta vid datan. Jag har franska att plugga och jag ska skriva klart min engelska historia! Jag blir galen! Och nu vill Tobbe prata i telefon också.

Hejsvejs!

^^



<3

Snällt!

Idag har vart en väldigt jobbigt dag eller iallafall förmiddagen, jag hade tänkt att gå upp hyfsat tidigt för att hinna plugga lite innan skolan men så bra gick det inte, vaknade till när Tobbe skulle ut och flytta bilen vid 07.30 men vi somnade om lika snabbt han kom tillbaka. Vi vaknade igen 10.15, då blev det lite stressigt istället, jag började kl 11.30 och Tobbe skulle till gymmet vid 11, men vi hann efter mycket om och men. Tågsatet var 8 min sent men de löste sig.

Väl på franskan kände jag att jag inte mådde så bra, hade ont i magen, mådde illa och det kändes nästan som att jag skulle svimma, men jag ville inte gå därifrån så jag kämpade mig igenom det hela, efteråt så skyndade jag mig hemåt. Jag ringde älsklingen och berättade hur jag mådde, han sa att han skulle skynda sig till mig efter skolan, snällt! Väl hemma somnade jag till i sängen och en timme senare när Tobbe kom så hade han köpt bullar och coca cola (det är bra för magen). Tiden gick jätte fort när han hade kommit, vi fikade och pluggade. Sen var det dags att åka hem till honom för att laga middag, pasta och kaslersås, mums! Klockan började närma sig 19 och min älskling skjutsade mig till sjöstadshallen där jag skulle träna (eller iallafall kolla på och plugga).

Puss, (en till!)

Måndag

Jag har gjort ett engelskaprov nu morgonen. Det var verkligen skittråkigt, har de ingen fantasi längre så att de kan göra provet lite roligare? Alla skulle säkert prestera bättre då..?!
Men iallafall, nu sitter jag i biblioteket och chillra lite. De andra vill att jag går dit och spelar schack med dem. Haha så roliga är vi! Jag får väl helt enkelt gå dit och göra som de behagar ^^
Hörs senare!

Hejsvejs!

H*lvete

Fula naglar, äcklig omelett och misslyckad chailatte samt en hel del franska plugg. Kan det bli värre just nu när humöret är nere på botten igen?

Älskling!

Buse! <3

Buse! <3

???

Känner att jag börjar bli orolig?

kvällen...

Halluu!
Snart kommer älsklingen hit och då ska vi laga tacos. Kvällen spenderas tyvärr i västertorpshallen då jag ska spela match! Jag vill ju ligga hemma och mysa och kolla på idol. Eller åka till Sara och festa. Typiskt! Men men, hoppas Tobbe kan pigga upp mig lite och peppa mig inför matchen.

Hejsvejs!

Time to go

Sådär, dags att gå till skolan!

Hejsvejs!


hemma igen!

Känner mig fett duktig nu som utstått ett segt jobb-pass. Älsklingen hittade dit och hämtade oss. Väl hemma igen på rätt sida av stan så blev det donken mat i bilen. Och nu sitter vi i min säng. Vi bestämde i bilen att han skulle sova hos mig. Det blir ju hur mysigt som helst! Nu pluggar han för fullt och jag försöker hjälpa honom så gott det går. Men jag hoppas det blir lite film och te snart. Tyvärr börjar han sjukt tidigt, själv börjar man då 12.40. Super nice!

 

Hejsvejs!

Jobba snart!

Sitter i skolan nu med Caroline bitch. Vi väntar på att tiden ska gå så att vi kan gå och handla lite mat som vi ska ta med till jobbet. Blir säkert en billy-pizza ^^. Jag sitter inne lite på facebook och Carro läser om sexdrömmar i veckorevyn! Mycket spännande.

Dagens bild fick bli på mig och min bitch. Bilden är tagen på Åland i slutet av sommaren när vi var på träningsläger!



Hejsvejs!


Buse

Onsdag idag så halva veckan har gått! Dock har jag det jobbigaste momentet på veckan kvar imorn - jobba! Men det behöver jag inte klaga på än. Nu är det snart mys med älsklingen som gäller. Jag sitter och väntar på att han ska komma hit från en träning i tumba, så att vi kan åka hem till honom och mysa. Humöret och formen känns inte helt på topp så får se om jag orkar träna ikväll.

I fredags åkte vi hem till Stina och festade lite smått. Efter ett tag började jag må lite dåligt så Tobbe och jag gick hem. På lördagen firade jag och älsklingen 4 underbara månader. Med det gick vi på bio och såg "trubbel i paradiset". Den kan jag rekomendera till folk med sjuk humor, så jag tyckte den var bra. Man blev väldigt flummig av att kolla på den. Efter filmen tog vi iallafall bilen hem till Stina för att festa igen. Fast vi drack ingenting! Det gick lite överstyr men kvällen avslutades iallafall hemma hos mig med filmen "Wanted". På söndagen tog vi det chill hos mig med lite xbox 360 och sedan en lite tripp till globen. Det var ju fars dag så Axel och jag köpte strumpor till pappa.

Åter till nuet. Igår fick Tobbe äntligen en ny data. Undra hur länge han har gått och klagat över sin som var paj? Men men, är iallafall riktigt glad för din skull älskling!
Nu kom det en busig katt in till mig och börjar äta på en penna och leka med smycken! Hahah får nog försöka stoppa honom ^^

Hejsvejs!


yep

Hinner inte uppdatera nu men fixar det imorn när jag har tid! Måste verkligen sova nu! Pussar och kramar.

Hejsvejs!

<3



Älskar min Tobias! <3

fika med flickorna

Jag fick rosor av min älskling idag! Vi firar 4 månader imorn men jag fick de idag istället, lite förskott liksom. Jätte mysigt och gulligt av dig min älskling <3

Efter skolan idag åkte jag in till slussen och fikade med Tannaz och Lisa. Åhh det va så himla mysigt och skojigt att träffa dem igen! Haha mycket skratt blev det när vi snackade om gamla minnen, men även nya tossiga saker som jag inte hört än. Har verkligen saknat min flickor super mycket!
Tobias och jag har ätit tacos med min familj och ska nu bege oss hem till honom för att fixa oss i ordning för kvällen. Vi ska parta hos Stina. Caroline ska inte dit så jag hoppas att Malin och Sara kommer iallafall så att man inte känner sig helt lost bland alla från idrottsklassen. Fast jag har ju Tobbe och Johanna att umgås med! ^^

Hejsvejs!

ny dag och nya tag

Så då var man klar för att åka till skolan. Måste gå om typ en kvart och jag har inte hunnit fixa naglarna och inte städat mitt rum. Men jag får väl ta mig tid till det lite senare. Jag har lite ont i huvudet faktiskt men det blir säkert bättre när jag kommer ut och får lite frisk luft. Ikväll ska vi parta hos Stina! Det blir helt säkert skoj och så åker vi och sover hos älsklingen sen.

Idag är jag iförd svarta leggings och en jeansskjorta. Blir nog höga klackar också!

Hejsvejs!


snartsnartsnart

Snart 4 månader med den finaste människan som jag älskar så obeskrivligt mycket...

En intressant dag

Så var man hemma igen efter en hård dag med mycket jobb och slit. Eller riktigt så var det inte den här gången. Jag börjar bli en riktig latmask asså. Jag hade en lektion i skolan för att geografin blev inställd. Och eftersom den blev inställd så fanns det hur mycket tid som helst för att inte göra nånting. Och i normala fall had ejag väl åkt hem och lagt mig i sängen då eftersom Tobbe är skolan. Och om jag åker hem vet jag att jag aldrig kommer orka att åka till bromma för att göra det tråkigaste som finns. Nämligen att jobba. Har blivit så trött på den här jävla lokaltidningen som varenda jävla hem får i varenda jävla ort. Så därför blev slutresultatet att jag inte jobbade. Kände mig faktiskt lite krasslig så att man har något att skylla på.
Så vad gjorde lilla jag då istället? Jo först följde jag med Carro in till centrum för att ta ut pengar. Sen skulle hon till pressbyrån för att tanka mobilen och jag köpte 2 bullar och en cola. Efter det tyckte jag att vi kunde åka in till skanstull och shoppa lite, vilket vi då gjorde. För mig blev det grå benvärmare och för Carro blev det vita långa strumpor och en svart söt kofta. Jätte fint! Lilla Carro åkte sedan hem till Årsta och jag åkte till Karlaplan. Jag hann gå in på det nya centrumet fältöversten, få ett rabatt-häfte och sitta på en bänk i 2 min bredvid en tant innan en röd volvo hade ankommit till karlaplan för att plocka upp lilla mig. I volvon satt förstås en välkänd lite älskling vid namn Tobias!
Vi irrade runt lite i stan innan vi hittade köerna längs strandvägen. Då kom bullarna in i bilden. Så där satt vi och mumsade medans köerna sakta men säkert rullade fram mot slussen! Efter en mycket lång resa var vi till slut framme i björkhagen och vi landade direkt i soffan. Så trött blir man av att åka bil.
Under de timmar jag spenderade i björkhagen hann jag ligga i soffan och kolla på tv, äta mat och glass samt prata med Tobbes familj. Fick en del klagomål över mitt dåliga uppdaterande från systern i familjen så jag ska försöka bättra mig.
Vid 10 så var det dags för mig att åka hem så Tobbe körde hem mig och tankade på vägen. Svin dyrt! Så nu är jag hemma igen och tänkte sova. Godnatt!
P.S Det har regnat och snöat hela dagen D.S

Hejsvejs


Snart hemgång

Nu sitter jag i skolan fast jag har egentligen slutat. Tobbe fick för sig att han ska hämta mig här så det är väl bara att göra som han säger och inte klaga! Haha inte för att man klagar av skjuts hem ^^
Nu är han här så jag får springa ut!

Hejsvejs!

Morgon

Godmorgon!
Jag sov hos Tobbe inatt men imorse så strulade det till sig lite för oss så jag fick åka hem innan skolan. Tanken var att jag skulle åka dit och plugga lite innan jag börjar eftersom att dansen blev inställd.
Nu sitter jag iallafall hemma och har fått i mig lite frukost. Kunde ha varit mer dock men jag orkar inte.
Snart dags att bege sig iväg!

Hejsvejs!

Dagens

Blev ingen skola för mig idag. Min lilla Vessla var på polisförhör idag så jag kände att det var dags för mig att visa mitt stöd och spenderade då morgonen med henne innan det. Stackars lilla gumman, vi finns här för dig allihop! Allt kommer bli så bra så!
När jag kom så låg hon fortfarande och snarkade i sängen men det dröjde inte länge innan hon var igång som hon brukar. Vid 11 var det dags för frukost och Carro fick användning för sina otroligt fina skills när det gäller att öpnna en gamska hårt förpackad ost. Var nog bra att hon fick avreagera sig lite med kniven tror jag ^^
Nu sitter jag hemma och har snackat lite med Håkan och käkat lite "lunch" vilket då var mackor. Tänkte plugga lite geografi nu, inte så mycket dock med tanke på att det sitter ganska bra. lite senare kommer min lilla sötis med bilen, hihi ja tänk bilen(!) och hämtar mig. Vi ska till pappa och hämta mina träningsprylar innan träningen börjar.

Hejsvejs!

Jippi yeay!

MIN ÄLSKLING HAR KLARAT UPPKÖRNINGEN OCH HAR NU KÖRKORT! STORT GRATTIS, ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET TOBBE! <3

Ja det stämmer bra det, och kvällen spenderades då i en blå volvo omkringkörandes på Stockholms vägar. Mycket mys var det. Det här kunde ju inte ha kommit lägligare ^^ Hihi nu blev man ju lite gladare igen efter att ha tjurat hela dagen.


jaha ja

Lovet är slut och en ny vecka har börjat. Min franskalärare är sjuk så kändes ju helt onödigt att åka hit för att gå på eninställd lektion. Humöret är verkligen nere på botten nu och orken finns inte.

Hejsvejs!




RSS 2.0