äntligen en data!

Halloj! Jag är typ sjuk eller nått. Mamma tror att jag har feber men jag tycker att det lät lite väl dramatiskt...
Skolan är i full gång nu med långa dagar och en fruktansvärd trötthet. Men jag trivs rätt bra ändå med min vardag.
I helgen var jag i Göteborg med Fredrika och träffade våra kompisar från språkresan vi var på för 2 år sedan. Hur trevligt som helst att träffa Elin, Emma och Matilda igen! Helgen bjöd på goda minnen, mycket skratt, shopping och vin. Skit kul hade vi tycker jag iallafall. Jag saknar tjejerna redan nu!

Ny design

Snart klar med nya designen.

update

Herregud alltså! Har inte haft internet på hela veckan så känner mig lite efter. Snart ska jag äta äppelpaj och kolla på fångarna på fortet. Skolan började i förrgår men det är rätt chill. Så idag började vi 9 och slutade vid 11, samma visa imorn. Så efter skolan gick jag och solade med Sara och därefter åkte vi till stan och myste. Fick lite gratismat också på vårt kära arbete donken hötorget.
På fredag börjar mitt nya simkort till min nya mobil funka så då blir det billigare och jag kan gå in på internet gratis! Super bra! Jag åker även till göteborg då med Fredrika för att träffa tjejerna från språkresan vi va på för 2 sommrar sen. Ska bli hur kul som helst! <3

Helg

MIN MOBIL ÄR FIXAD! TACK SÅ MYCKET LOTTA, DU ÄR BÄST!

Nu drar vi in till stan, kl 1 ska jag jobba så innan det har vi lite saker att fixa. När jag jobbar ska Tobbe träffa Mattias och efter det ska vi hämta min mobil!!! Sedan är det ut till landet som gäller för att ha kräftskiva imorn. Det kommer bli hur bra som helst! Men på söndag är det fort hem som gäller för min kusin ska konfirmera sig. Men det blir skoj! På måndag börjar skolan...

sover

Herregud vad trött jag är. Godnatt!

jaaa

Kissen är hemma igen! Doris är så himla söt! <3

blekis!!!

PANIK JAG ÄR BLEK! HJÄLP!
Var tog brännan vägen?

junk

Det går inte bra för mig idag alls! Vi tog hem en hemlös kisse från landet. Den kollade runt i huset och så och blev förstås jätte sur när den fick syn på Hector. Stackarn, han bara satt där och såg ledsen ut. Sen så skulle den upptäcka världen utomhus. Det gick bra så Tobbe och jag åkte till globen och lämnade över ansvaret till pappa och bror. När vi kom hem så var den borta och ingen av oss har sett den sedan dess. Den är typ gravid också så man blir ju lite orolig när den inte kommer tillbaka.
Men iallafall, i globen så mötte vi upp mamma och fixade ny mobil till mig, samsung wave. När vi kom hem så skulle jag sätta i minneskortet och tryckte förstås in den där simkortet ska sitta. Och jag får inte ut den! Så jag vet inte vad jag ska göra nu. Känns lite misslyckat att gå till the phonehouse imorn och få hjälp...
Och just det! Alla verkar ha hdmi uttag på sina datorer utom jag! Och det är just en sådan sladd som vi har så att man kan kolla på film från datan på tvn! Jag orkar inte mer nu...

hemkommen

Hemma från stan nu! Det som fick följa med mig hem idag var hårfärgning, nagelbandscreme, nagelbandsrengöring och en piercing till tragus. Jätte fint! Ida ska få fixa min utväxt ikväll. Min broder sköt precis laserstråle på mig så att jag blev bländad. Väldigt trevligt med tanke på att han kom hem från London igår.

Staden

Nu drar vi in till stan. Jag ska möta upp Caroline och Tobias ska träffa Mattias. Hörs!




sliten

Idag har jag jobbat 9 timmar. Sen var det bara att åka till tyresö på släktfest lite sådär snabbt! Snart ska jag gå och lägga mig bredvid en mysig pokje som sover i sin säng. Imorn ska jag tydligen gå på en meningslös träning och därefter sola! Sen får vi se vad som händer. Godnatt!

Grattis Lisa!

Idag fyller Lisa 18 år! Grattis gummsan! Så jag ska på middag hos henne ikväll. Men först ska jag till stan och uträtta några ärenden med Gaby!


kvällen i bilder


färdigt

Sådär ja, då va alla fönstrena tvättade. Jag har dock inte gjort mellan dem trots att det är där det är smutsigast men det får bli en annan gång. Nu är det dags för en kopp kaffe!

Mysig söndag

Godmorgon! Känner mig lite seg idag men det kanske inte är så konstigt efter nattens tokighter. Jag ska iallafall tvätta fönstrena och bara ta det lugnt hemma tills min Tobias kommer hem. Fast det är inte förrän sent ikväll. Om en timme ska han spela lacrossefinal mot farsta. Hoppas det blir vinst, det är det enda raka.
Det här jäkla jobbet man har har redan ringt 2 gånger idag för att försöka få mig att jobba 5 timmar. Men det har jag ingen lust med, har liksom jobbat 3 dagar i rad nu så jag vill ha 3 lediga dagar utan att behöva tänka på jobbet.
Och just det, igår var sista gången som jag använde mitt gamla leg. Jag är liksom 11 år på den bilden. Det nya är med största sannolikhet klart imorn så då kan jag hämta upp det. Wihuu!
Vi hörs!

bridge

Hemma igen från The Bridge. Det var riktigt mysigt att träffa dig igen Caroline. Vi fick VIP kort också. Haha, känns lite fail kanske men man tackar ju inte nej ändå.
Saknar min Tobias också... Godnatt

älskar

13 månader idag älskling! <3<3


dansadansa

Ikväll ska jag ut och dansa med den här donnan! <3


pusslat lite

Idag har vi lagt ett pussel på 500 bitar och gjort smördegsinbakadfläskfilé. Vid typ 3 kom Tobbes mamma och syskon. Imorn ska vi hem igen och jag ska jobba samt kolla läget på årstafältet och till helgen åker Tobbe till Göteborg för att spela lacrosse. Godnatt

ÅF

Hej hopp! Jag är ute på lambarö och passar 2 små katter med Tobbe. Det är projektet för denna veckan. Saker som har hänt senaste tiden är att Tobbe har fått jobb på sirius, vilket är jätte bra och vi har varit ute hos mormor och morfar. De behövde hjälp att hugga ved och sånt.
På torsdag är det partaj på årstafältet. Så jävla underbart att Aston och Eric har tagit tag i saken och fixat detta. Det var ju det hela förra sommaren kretsade kring. Synd bara att Johanna, Stina och Freddie missar det men vi får ha en till för dem. De underbara människorna är i Bulgarien och lever livet när det är som bäst.
Nog snackat, godnatt!




RSS 2.0