Mallorca

Nu ar jag pa mallis. Omradet vi bor i heter Porto Soller. Ganska fint faktiskt. Pa lordag kommer jag hem!

ByeBye<3

I don't wanna close my eyes...

Om ungefär 2 timmar är det dags för mig att åka till Arlanda och därefter Mallorca. tror flyget skulle gå 06.55 eller nåt sånt. Jippi! Hur som helst så känns det lite tungt att lämna Stockholm och alla vänner och mitt lilla lamm Tobbe ^^.
Kommer sakna er allihop så otroligt mycket! Men det ska bli skönt med lite värme förstås, man får ju inte klaga...

Tobbe min busiga lilla sötis, jag kommer sakna dig så otroligt jävla mycket. Jag kommer tänka på dig varje dag hela tiden. Men vi får inte glömma att en vecka går fort... Saknar dig redan bus! Här har du vår låt<3






ByeBye<3

R.I.P Michael Jackson

Hur kan den coolaste men kanske skummaste människan bara gå och få en hjärtattack sådär? Att Michael Jackson har dött känns helt overkligt faktiskt, känns som om han nästan var odödlig...

Men här får ni en låt iallafall att sjunga till för att hedra hans minne!



ByeBye<3

Bilder från igår...

igår var vi på flaten igen. Trots att kvällen inte var alltför lyckad så känner jag för att lägga upp lite bilder.


Busiga?


Hur lyckas alla se lite hmm... speciella ut? ^^


Angelica va där och en galen Tobbe förstås


Hihi söta! <3


Galningar?!




Tobbe!<3


Schteeeeeeek!

ByeBye<3

The seventh thing I like the most that you do, you make me love you


Möms



Här har vi 2 riktigt schtekiga typer som är redo för beachen! ^^


OMG!

Herregud! Vi har haft lov i 2 veckor idag! Känns ju helt jävla otroligt. Måste nog bromsa tiden lite...

Humlan - ny bästis

Hmm vad gjorde jag igår? Ja, inte mycket iallafall. Låg väl typ i Tobbes säng hela dagen, till klockan 5. Sen åkte jag hem för att duscha lite och sedan åka till Gullmars för att möta Carro. Vi köpte sushi och begav oss inåt stan mot Rålis för att träffa Johanna, Fredrika, Fia och Lexie. Tanken var egentligen att vi skulle grilla men det gjorde vi inte. Lite senare kom några fler kompisar till Fia och Lexie så vi 4 andra åkte vidare till söder. Närmare bestämt donken vid medis. Där skulle vi möta Aston, Tobbe och Oliver. Vi satte oss i Björns trädgård och snackade lite.
Jag och Tobbe var hemma hos mig i Sköndal strax innan 1 den kvällen.



Idag var det meningen att vi skulle bada men det kom annat ivägen så de slutade med att vi bara va 3 personer som ville. Men det verkar som att ci ska åka till flaten ändå. Jag tror att Jennifer (kusin) är där så det blir kul att mobba henne lite ^^.

Nu sitter vi ute i solen och det kom en utmattad liten humla hit som gömde sig i skuggan av glaset. Ny liten bästis kanske?  Eftersom Carro är så otroligt rädd för alla små kryp (även oskyldiga humlor) så fick vår lilla humla heta Carro.


Jag hittade en otroligt charmig bild på Tobbe igår på hans data.

ByeBye<3

Solen skiner!

Sophia är sötast! :D /Tobias
<3


Tröttis

Tjabba tjena! Nu är jag hos Tobbe, får se om jag kommer iväg härifrån nån gång.... ^^

ByeBye<3

Söndag

Imorse gick jag och la mig vid halv 6, Tobbe drog vid 5. Fick ju inte direkt mycket sömn den "natten" för att jag gick upp vid 11 och vid 7 blev jag väckt av en skrikande katt!. Men det gick bra ändå.
Halv 1 mötte jag Gaby vid slussen, vi tog båten över till djurgårn och tog en promenad bort till Waldemars udde. Där hittade vi ett café och vi bestämde oss för att ta en latte var och dela på en våffla. Vår kära servitör var väldigt smörig och flörtig. När jag bad om lite socker kom han med massor och en massa servetter. Lite senare när han ska hämta våra tomma muggar så har han en våffla med sig som ingen ska ha tydligen. Och då ger han den till oss! Gratis! Så jävla nice med en till våffla. Mums! Hehe väldigt speciell snubbe asså.
När vi var klara med den så tog vi en promenad bort till bron förbi Rosendals Wärdshus. Väldigt fint var det där! Sedan så tog vi tuben hem från Karlaplan. Jag mötte Sandra och Caroline vid globen för att snacka lite. Trots våfflorna blev jag sugen på pommes frites så Carro fick gå och köpa det åt oss.


Gratis Våfflan fån den flörtige servitören!

ByeBye<3

Hemma!

Jag är hemma igen efter en tråkig midsommar helg på landet med tjocka släkten! Jag skulle egentligen ha åkt hem imorn men jag slapp, så himla skönt!
Ikväll kommer bilderna upp från förra Flaten kvällen och Tobbe ska hjälpa mig med det.

ByeBye<3

Mys med Caroline<3

Nu ska jag äta en korv och sen bar det av til Årstafältet med filt och fika. Jag och min bitch ska snacka och ha det trevligt!
Ikväll ska vi till flaten och fest loss igen. Tobbe du ska bada!<3

ByeBye<3

Nytt pass!!

Känns helt underbart att gå upp lite extra tidigt för att fixa med passet. Men så blev det iallafall och jag kan ju säga att det själva passet inte blev så bra! Jag ser ut som en zombie för att jag är så trött och min namnteckning blev helt fucked up. Men hur många blir bra på sitt pass egentligen? Inte nån i min familj iallafall! Och den blev faktiskt iallafall bättre än den förra ^^.

ByeBye<3

Jippi! Fint väder igen!

Oh my god! Så himla mysigt med sol igen. Den har man ju inte sett på jätte länge, tyvärr! Får hoppas vädret håller i sig till midsommar för då ska jag spela brännboll och ha 5-kamp med familjen. Då orkar man ju inte med regn liksom.
När solen är framme blir det ju varmt också! Så där låg vi och stekte.

Vi var ju bara tvungna att åka bort till gubbängen sista dagen för att se när Fredrika och Johanna vann sina finaler. Tyvärr åkte Freddie och Spåret ut i semin men det gick mycket bättre för Johanna och Söder som vann B-finalen. Riktigt kul för henne! Vi får väl hoppas att det går bättre för Freddie nästa år.


Två knäppisar? ^^


Bävern och Vesslan <3


Gott med remmar!


Lilla Astigubben ^^


Och vinnaren Johanna! <3


ByeBye<3

Då var det klart

Och så var Eken Cup slut för min del... Men jag ska dit imorn igen med trevligt folk för att kolla när Freddie och Spåret spöar skiten ur de andra lagen och tar hem segern i A-slutspelet!
Idag var det faktiskt den kletigaste dagen. Asså det hade ju visserligen slutat regna men vattnet och leran ahde delat sig och bildat en massa vattenpölar - både små och stora. Men vad gör det när vi faktiskt vann våra sista serie match och sextondelen! Hehe men sen var vi nog alldeles för trötta och otaggade för att orka med att spela imorn också.



Ett slitet Årsta AIK F92, men kul var det! <3



Nu är det snart dags för lilla mig att sova. Tobbe åkte hem för en liten stund sen och klockan är lite efter 4. Men lite sömn får jag nog iallafall. Vi har kollat på film och myst. <3

ByeBye<3

SL

Asså herregud! Finns det en segare och jobbigare sida än sl.se som dampar sp mycket? Alltid är det nåt jävla f*cking fel! GAAH!!!!

Regn - ta slut nån gång?!

Herregud vad man blir trött av att brottas i leran! Och jag är helt mör i kroppen också. Kan inte detta eviga regn ta slut så vi kan få en hyffsat torr Eken Cup?! Ser ju inte direkt fram emot att gå upp imorn och brottas ännu mera... Fast det är kul iallafall, men kallt och knepigt...!

Blött!

Sådär ja, då var en dag avklarad i Eken Cup. Vi förlorade 2 av 2 matcher... Vad oväntat! Hahha!
Vi mötte Sanndal och Tumba. När det såg som mest tragiskt ut i Tumba matchen kom Tobbe och Aston förbi. Hahah, killar ni fick ju se det bästa! Men vi slapp spela i regnet iallafall och det är jag glad över! Fast å andra sidan stannade jag kvar hela dagen och kollade på andra matcher. Bl.a Jennifers match! Det gick ju inte så bra för dem heller tyvärr...



Nu sitter jag hemma med 2 kusiner och en bror. Vi spelar fifa och är allmänt uttråkade. Mamma har nämligen 50-års kalas och ingen av oss har nån vidare lust att vara sociala med alla dessa tanter och gubbar. Så nu sitter vi här och degar och vi orkar verkligen inte göra nåt.

Imorn är det gyttjebrottning som gäller för min del. Kan ju inte precis påstå att jag längtar!

ByeBye<3

Något tröttsamt

Dagen gick ut på att städa, baka pajer och göra tzatsiki. När det var klart så fick jag hjälpa till med lite andra småsaker inför mammas 50-års fest som ska vara imorn. Sommarlovskortet har även köpts och nu för bara en stund sen kom jag hem från Tobbe. Riktigt mysigt var det!
Imorn är det Eken cup som gäller. Jag ska upp vid 7 och vår match börjar 9. Hoppas det inte regnar alltför mycket. Jag slipper gärna gyttjebrottningen ^^ .
Nej, dags att sova!

ByeBye<3

Dagen och kvällen

Tjabba Tjena!
Idag vaknade jag av ett mess vid halv 11. Så himla skönt att inte sova bort hela dagen. Så frukost blev framför tvn och vid halv 1 mötte jag Andrea på bron vid norra sköndal. Hon skulle få se mitt hem och jag hennes så vi började hemma hos mig. Vi båda har liksom bott i sköndal sen oktober men vi hade fortfarande inte varit hemma hos varann!
Vid halv 2 begav vi oss hem till henne. Du bor verkligen jätte fint Andrea! Och stort var det också, mys!

Vid halv 5 idag tränade jag utanför mitt hus i enskede. Det behövdes nog, vi alla behöver komma igång innan eken.
Nu om ett tag är det dags att bege sig till flaten för att "Inviga Sommaren 09". Det blir galet nice asså. Bada, grilla och supa står på schemat för kvällen. Jag är as taggad!

ByeBye<3

Vi hoppar av glädje!



Såhär glad blir man när det sommarlov! Äntligen kan vi hoppa i taket av lycka!<3

Fikagubben

Okej när jag och Gabbsan sitter på tuben vid västertorp ungefär kommer det en halvt creepy, lite hippie liknande snubbe fram till oss. Kupén brevid oss är tom och han kollar på den och sen på oss. Han bestämmer sig för att sitta vid oss. Han säger tja och frågar om jag och Gaby är systrar för vi hade samma frisyr. Hahah vi hade ju badat och håret var blött. Så det blev en bulle för oss båda! ^^ Men iallafall så frågar han sen om vi har princes. Vi lyssnar på musik så jag fattar inget.
Han - Ja, prince, marlbro
Jag - Jaha du vill ha cigg, det har jag tyvärr inte
Han kollar på mig som om jag vore dum i huvudet
Han - Nej asså jag syftade mer på om ni hade prinsar, alltså pojkvänner
Gaby - Ja jag är upptagen (vilket hon inte är!)
Sen så ignorerar hon honom resten av resan
Jag - Asså jag är typ upptagen, lite halvt sådär (korkad som jag är säger jag helt fel)
Han - Jaha så du skulle inte vilja ta en fika nån gång, som typ torsdag?
Jag - Öhh, jo.. visst...
Han - Vad bra, ska jag ta ditt nummer då?
Jag - Ehm... okej...?
Han - Börjar det på 073 eller?
Jag - Ja precis! (Det börjar på 076 ^^)
Han får mitt nummer, eller ja nästan iallafall!
Han - Ja men vad bra då ses vi på torsdag då!
Jag - Eller nej jag kan inte då (sant)
Han - Lördag?
Jag - Nej jag kan inte då heller, jag har cup hela helgen... (också sant)
Han - Söndag?
Jag - Jo men visst söndag skulle nog funka bra
Han - Ja men vad bra, ska vi ha picknick eller nåt? Eller kolla på en film? Har du nån bra?
Jag - Asså picknick blir nog bra...
Han - Okej då säger vi så! Ska vi ses vid Ängbyplan vid kl 3? Hittar du dit?
Jag - Jo det ligger väl typ i bromma? För det blir jätte bra!
Han - Ja precis då ses vi på söndag kl 3!
Jag - mm visst...!

Jag och Gaby bestämde oss för att gå av vid liljeholmen. Ingen av oss hade nån vidare lust att åka vidare till slussen med honom. Hahah stackars jävel! Fast jag tycker nog mer synd om människan han ringer upp sen...

ByeBye<3

Sommalov<3

En perfekt start på lovet blev det faktiskt. Efter skolavslutningen åkte vi hela gänget hem till Gaby på värmdö. Det blev sing star och eye toy för vår del! Jag lyckades trycka i mig en och en halv croiassant också. Mums. Till det blev det varm choklad. Busa med Monty fick jag också göra. Gaby du har världens sötaste hund! Hector skulle älska honom.
Lisa och jag fick även se det välomtalade sjöliden. Det var jätte fint där!
På kvällen åkte jag och Gaby för huddinge för att festa med Fredrikas klass och några från "ekonomi-klassen" som Carro går i. Det behövde fler tjejer men när vi kom dit så var det faktiskt fler killar som behövdes. Det kom några fler under kvällens lopp. Vi spelade tangera, ölspelet och badade i Joys pool. Vi satt också i hennes 15 grader kalla bastu. Satan vad kallt det var! En utav killarna försökte supa ner mig, han gav mig massa klunkar i ölspelet hela tiden! Men han lyckades inte...
Vid halv 12 kände jag och Gaby att det var dags att åka hem. Så kul hade vi det inte och vi var helt kalla och luktade klor. Håret var blött också för Freddie var bara tvungen att knuffa i mig i vattnet!
På tuben sen så hände en extremt märklig sak. Men den incidenten får ett eget inlägg! ^^

ByeBye<3

Schoooool's out! Jippi!

Jaha då var ettan avklarad! Och vilken låt passar inte bättre in i dessa tider



Imorgon..

SKOLAVSLUTNING! <3

"Flygande smörpaket"

Jaha då var det bara avslutningen kvar och sen har man gått ut ettan! Det ska bli så otroligt skönt med detta efterlängtade lov. Och jag ska faktiskt vara hemma en hel del vilket inte är så vanligt. Men något som oroar mig lite är hur jag ska få tag på pengar! Jag har inte lyckats hitta något jobb, dels utav lathet dock men ändå! Kanske borde söka nåt till hösten iallafall...?

Idag hade vi inga lektioner, men då är ju allt som det brukar vara! Hahah nejdå men nästan. Det var meningen att jag skulle möta Gaby och Frida i skolan för att tömma skåpen vid 11 men jag hade ont i magen så jag kom till dem vid 2 istället. Så hela morgonen låg jag framför tvn och kollade på mtv.
Efter att skåpen var tömda så gick vi till Tully's och fikade. Eller ja, mullade i oss en massa skit är nog egentligen det enda rätta att säga. Jag minns inte hur vi kom in på det men helt plötsligt började Frida snacka om flygande smörpaket. Men jag tror att det var för att grädden i Gabys varma choklad hade smält och bildat en fetthinna. Det såg verkligen vidrigt ut, särskilt när den stelnade...! Mycket intressant dag faktiskt!
Imorn ska vi fira början på sommarlovet med att festa med Fredrikas klass på flaten. Det blir nog svin kul, jag är as taggad och det tror jag Frida och Gaby också är. Självklart ska lilla Caroline också med!<3

ByeBye<3


...

Okej då var ytterligare en grillning på Årstafältet avklarad. Vi hade riktigt roligt trots att vi råkade ut för ett litet missöde där i början. I slutet var det också lite jobbigt för det var några killar som helt enkelt inte kunde låta bli att bråka. Men de var packade så vad ska man säga. Synd bara att det blev så stor grej över det hela! Överlag så hade vi det super kul, iallafall jag!

Just nu känner jag mig på extremt ruttet humör. Håkan är så himla jobbig och taskig hela tiden men jag tänker inte gå igenom vad han gör för konstigt här. Men jag kan säga att han har det lite jobbigt just nu men det behöver väl inte gå ut över oss andra?

Jaja ska lägga upp bilder på facebook nu från igår. Det blir nog 2 album som vanligt! Haha det tar aldrig slut asså!

ByeBye<3

Middag snart?!

Satan vad jag är hungrig nu! Jag sitter här hemma hos Jennifer för att fira min lilla kusin Inez som har fyllt 4 år! Sötis! Så jag hoppas det blir mat snart för jag kommer hungra ihjäl annars.
Sedan så är det dags för mig att dra vidare till Årstafältet för att fira min lilla bitch Carro. Jag tror nog det kommer riktigt många faktiskt. Men det blir nog efter fotbollen förstås. Hahah satan vad jag är taggad asså. Och det är nog fler hopas jag!
Nej nu kommer det säkert fler släktingar att hälsa på!

ByeBye<3

OBS!

Jag håller på att ändra lite i bloggens utseende så det kommer ändras en hel del fram och tillbaka!

ByeBye<3

Jaja jag vet..

Okej ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar så ofta men jag orkar inte skriva om en massa ointressant crap hela tiden. Det är ju roligare om jag lägger till lite bilder i de flesta inläggen.

Veckan har varit otroligt lugn, nästan lite onödig till och med! I Onsdags så shoppade jag som sagt med Gaby och på kvällen gick vi på bio med Carro. My Bloody Valentine är faktsikt se värd och man får ett par sexiga 3D glasögon på köpet! Jag snodde även med mig 2 par till ^^ .
Gaby sov hos mig den natten och vid 12 på torsdagen gick vi upp och gjorde frukost. Dagen spenderades i min källare framför tvn. Vi såg 3 filmer, Bombay Dreams, Saturday Night Fever och American Pie - The Wedding. Mycket slapp och behaglig dag.
Idag så hade vi 2 lektioner och på idrotten tog jag, Frida och Gaby en promenad. Vi lämnade våra idrottsgrejer vid Zinken hos lärarna. När vi kommer tillbaka dit så är lärarna och väskorna med grejerna borta. Frida stackarn får panik men jag håller mig lugn för jag var helt övertygad om att lärarna hade dem. Så vi sprang runt på lite olika ställen på Söder i hopp om att hitta lärarna. De var på skolan och det var även väskorna. Yeay!

Nu ikväll så mötte jag och Gaby Tobbe och hans kompis Mattias i Kungsan. Vi åkte till Café 60 och tog då förstås en fika. Lite senare kom Frida dit också. Riktigt trevligt och mysigt var det! Och imorn ska vi festa med dem på Årstafältet, jag är galet taggad! Det ska bli så kul! Tack för en trevlig kväll hörrni!<3

Och just det. När vi gick på nån gata på väg till Zinken möter vi en otroligt snygg, ja vad ska man säga? Man? Snubbe? Aja det var Gustav Skarsgård iallafall och damn han är så mycket snyggare i verkligeheten än på film! Hahah vilken hysteri det blev när vi kom fram till att det var han. 14 år igen?!



Mina bitchar och våra sexiga brillor efter bion!<3





Och så 2 bilder från Café 60 på oss!

ByeBye<3


Lady GaGa - Paper Gangster


BIG LOVE!<3

Med de här 2 små mupparna ska jag spendera kvällen med! <3



Love ya bitches!

Ledig idag!

Otroligt skönt med en ledig dag och den har varit nice också. Men än är den inte slut.
Imorse städade jag lite här hemma. Sedan så åkte jag till mamma för att träffa Mathias och vi hade lika trevligt som vi brukar ha det. Om inte ännu bättre. Sedan så mötte jag Gaby vid slussen men hon var så himla seg så jag tog en tripp förbi ungdomsmottagningen för att fixa en sak. Gaby hittade mig sedan på donken i slussen, så tjock som jag är. Vi drog vidare in till stan och jag hittade det jag var ute efter, nämligen en present till min lilla bitch Caroline som vi ska fira på lördag!
Nu ikväll ska jag träffa Carro och Gaby för vi ska gå på bio och se My Bloody Valentine! Scary shit asså och jag ska se den med de 2 mesigaste personerna som man kan se en skräckfilm med. Fast 2 som är värre är Albin och Nisse. Tur att man inte går med dem da! Gaby ska även sova hos mig inatt, mys blir det.

Just nu har jag lagt upp den bästa filmen jag har på datan. Den är på Marat och Carro men mest på ryssen förstås. Han är så rolig i den så den fick heta "Rysslands Stolthet" med absolut ingen ironi ^^ .

ByeBye<3

Bilder från Karpathos!

               


Sådär! Då var de efterlängtade bilderna från Grekland på sin rätta plats! Men detta är ju förstås inte alla, bara några stycken. <3

*Suck*

Gud vad jag blir trött på allt och alla hela tiden känner jag. Och det är ju inge kul heller. Vissa är så tjatiga och andra har såna konstiga problem som jag inte förstår mig på. Eller så kan det vara så att jag inte förstår deras beslut för att lösa problemen. Och det blir ju jobbigt för ibland är det inte rätt att lägga sig i, även om det är en nära vän...

Mysig Söndag

Jag kan ju börja med att berätta att jag spenderade kvällen igår hemma med pappa, faster och farbror. Vi kollade på Jesus Christ Superstar. Musiken går aldrig att tröttna på men filmen kan bli lite smått tjatig! Carro kom aldrig tillbaka till mig btw.



Idag så gick kag upp vid 9, jag skulle möta Carro vid gullmars kl 11 för att sedan åka vidare in till stan. När jag är där så ringer jag henne och det visar  sig att hon har försovit sig. Precis som jag gjorde igår! Så då åkte jag till henne för att vi sedan skulle ta pendeln in. Det blev en ganksa lång shoppingdag för oss. VId halv 2 ungefär så var vi klara och då var vi trötta. Det var ju så himla varmt ute! Jag köpte en bikini, 2 toppar och ett par shorts. Jag kanske lägger upp bilder sen.
Väl hemma så gjorde jag ett försök på att göra en frappe. Den blev väl helt okej, huvudsaken är ju att den smakar kaffe. Sedan så la jag mig framför tvn i nästan 4 timmar! Skönt var det iallafall.
Nu ikväll så mötte jag och Carro Micke för att ha en liten picknick på apberget vid zinken. Vi hade köpt sushi, chips, cola, kladdkaka och vindruvor på konsum som vi tog med oss för att mumsa på. Det var meningen att Jacob "Jacke" också skulle komma men han var jätte seg. Men han kom faktiskt lite senare. Så där satt vi och fotade med våra mobiler eftersom min kamera dog och njöt av utsikten. Det var en del luftballongen i farten så de blev bra motiv för bilderna. Det är ju en himla fin utsikt därifrån så det blir super mysigt med solnedgången och allt det där. Carro roade sig med att fota mig när jag hade massa vindruvor i munnen. Sedan så skickade hon dem till Micke så han kan lägga upp dem på facebook. Vid halv 11 så begav vi oss till donken för att sedan åka hem!
Tack för en trevlig kväll hörni!

Jag får se om jag orkar lägga upp bilder från Karpathos. Har nämligen fått önskemål om det från Tannaz. Vi får se sötis!<3

ByeBye<3




RSS 2.0