Rättsfallsläsning och jodel

Jag är så himla trött idag. Skönt att Nadja strax kommer med en kopp kaffe och en chokladboll👌 Jag sitter här och försöker jobba mig igenom rättsfall efter rättsfall för att hitta något där det förelåg en kombinationsfullmakt. Men det verkar inte finnas.. Så hänger lite på jodel istället😂🎈 Senare idag är det handledarmöte som gäller. Det blir ju QL!✨





.

Ge mig sommar, bruna ben och Ibiza





Tisdag och rim

Skönt att måndagen är förbi. Idag tar vi nya tag💪 kan ju vara bra att ha fått lite gjort innan Valborgsfirandet drar igång. 
Vi har hittills under den här morgonen försökt komma på nått kul rim till mig så att jag kan tävla om en årsförbrukning av bensin hos Ingo👌 känns som om jag har lite tur nu för jag vann 60kr på triss igår😍 men nu ska fortsätta skriva på analysen. 





Bus i baljan

Söta lilla becca kom förbi en sväng och busade lite. 

Nu har jag ätit lite mellis innan jobb💪 Ska vila lite också så man orkar med den här kvällen.



Monday is pinkday

Idag jobbas det med uppsatsen i skolan. Det går ganska trögt. Dessutom är jag väldigt förkyld så jag klarar inte av att tänka klart😁 ikväll är det jobb som gäller. 


Födelsedag!

Idag fyller jag år! Så det har firats lite med god middag med söta vänner. Vaknade vid 10 imorse när Nadja ringde och då var jag fortfarande full. För igår var det utekravallen, sjukt kul kväll! Sprang på min gamla vapendragare Saris och hängde med henne hela kvällen. Så fab! Ikväll var tanken att vi skulle ut på stan men jag orkar inte. Så hem och sova!






Helgen har varit toppenbra hittills!

Torsdag

Började dagen med tvättstuga och en löparrunda. Sen så har det skrivits lite på uppsatsen men vi hade lite för dåligt fokus idag så det blev inte särskilt mycket gjort. Fick veta tentaresultatet på JEFen också och det gick ju bra! Så nu väntar lite jobb och ikväll när jag kommer hem ska jag sätta en surdeg👌 Skönt med fredag imorn!

Nadja har finnar på näsan så hon försöker döda dem med lite tandkräm😁

Rosé i solen

Det blev en AW i solsken med massa folk. Vi hann med ett glas rosé och en öl. Går inte att säga annat än fab🍷👌





Peru

Idag åker min lilla söta bror till Peru! Han ska gå inkaleden med några kompisar och semestra lite. Hoppas han får det toppenbra! 
Sista myset med Hector på 3 veckor!

Fint väder idag! Så har blivit lite uppsatsskrivande och sen blir det en springtur. Jonna ville ta en AW (trots att vi inte jobbar) på storan. Så får se om det blir nått sånt senare idag. 



Nattkö

Ja vad gör man inte för lite fest? Nadja och jag gick upp 2.30 och begav oss mot skolan för att köa för biljetter till Utekravallen. Så nu sitter vi här i en sal med osköna stolar och lysrörsbelysning och kollar på serier. Om ett tag tänkte vi gå till Donken och köpa lite frukost👌

Vädret var ju mysigt idag så man kunde sitta ute och dricka kaffe😍
Kvällens middag: Thai röd curry



5km löpning

Började dagen med en springtur med Nadja, gick riktigt bra!💪 Därefter frukost och lite tv-tittande. Sen kom Ingrid förbi en sväng och drack lite te. 
Ikväll blir det att skriva lite på uppsatsen, våran handledare kommer ringa och prata om vår referensram! Så det blir ju spännande! 



Vimmelbild från helgen👌





Bra helg

Ojoj vilken helg! Fartfylld och superfab👌 I fredags kom Stina ner och Nadja hade inflyttningsfest. Vi körde beer-pong och annat skoj som hör till en hemmafest! 
På lördagen hämtade jag Freddie vid tåget! Så lagade vi mat, drack massa vin och snackade skit. Sen blev det en helvild utekväll på Harrys🙅💃 En helt perfekt helg med en skönt avslut med lite hockey hos frun🎈









Te hos frun

Jag jobbade typ 3 timmar för jag mådde illa så fick åka hem😩 så åkte hem till min lilla fru som tar hand om mig. Slökollar hockeyn lite och dricker te. Skönt att det är helg nu iallafall😍🙏




Solsken😍☀️

Så underbart härligt väder idag! Så det blev en fika på stan ute solen med damerna☀️ jag kunde sitta i bara linne så jag har nog fått lite färg på armarna😏 sen kom Matte och Ida förbi en sväng och tog en kaffe med oss. Så det var himlatrevligt! Så länge sen man såg dem. 
Ikväll blir det jobb, så det ska bli lite kul👌





Onsdagkväll

Referensramen är så gott som klar! Så himla skönt! Bara att läsa igenom en sista gång innan den ska skickas in👌
Kvällen består av OC och popcorn😍 



Free Cone Day


Cinnamonbun är nog den godaste glass jag har ätit tror jag😍🙏

En tisdag

Idag är det fullt ös på uppsatsen. Hade tänkt jobba ikväll också men det blir inget av det för jag känner mig sjuk. Sen har jun Ben&Jerrys free cone day, så blir en sväng på stan om jag orkar för att äta lite glass. 



Årets första grillning👌

Det blev en liten sväng till lambo för att grilla med Ingrid och Nadja. Supergott! 
Ikväll ska jag kolla game of thrones, som jag har längtat!😍🙏 






Att skriva är kul men jag föredrar att supa

Fullt fokus idag på uppsatsskrivandet. Det märks att det är måndag👌




Blev lite frozen yoghurt också efter lunchen🙏😍






Hockeykväll

Blev lite skrivande på uppsatsen idag med Nadja trots att jag är helt slut. Lagat carbonara har vi gjort också. Mycket trevligt!

Nu sitter jag med Nadja och Jonna och kollar hockey, heja Växjö! Lhc åkte hunnit i semin tyvärr så får heja på Växjö istället. Till det blev det glass och te. Bra avslut på en vild helg. 





NH

Återigen en bra jävla kväll! Jag och damerna gjorde pad thai och förfestade. Sen så gick vi till ett dött nh, men där träffade vi massa kul folk och det hela slutade med efterfest med några killar. Jag var hemma 7 imorse. 

Idag blir det att skriva på uppsatsen, laga carbonara och kolla hockey. Solen skiner så jag kanske hinner med en prommis också. 








Flamman

Härlig kväll igår på flamman! Dans, dricka och sköna personer. När Nadja och jag är ensamma ute så har vi alltid jättekul! Träffar alltid så mycket härligt folk att snacka med :) Det är alltid kul när vi är många också men det blir ofta så att kvällen går ut på att vi springer runt mest och letar efter varandra... 
 
Ikväll ska jag och alla damerna laga lite pad thai och sen ska vi dra till NH och kolla in vårt programs herrsittning. Men först lite handling och en promenad i solen med Nadja. 
 



Popcorn

Skulle hämta Nadja vid bussen från Motala och gick till bilen. Men då var batteriet till bilnyckeln sönder så jag kom inte in i bilen! Jobbigt läge att försöka ta sig in i bilen, och larmet tjöt och grejer! Men lyckades komma iväg iallafall och batteriet är bytt. Så efter lite handling på systemet och matlagning så sitter vi nu i Nadjas soffa och dricker lite cider, kastar popcorn och kollar let's dance. Sen tänkte vi dra till flamman och dra ett varv! 


Blogglivet

Mitt senaste inlägg publicrades för över ett tre sedan. Och det har hunnit hända massor med saker. 
 
* För det första tog jag körkort i oktober 2011! Så nöjd med det!
* I december 2011 åkte Tobias och jag iväg på en långresa till Asien och Australien. Vi var borta i fyra månader och bloggade om detta på tobiasophia.blogg.se. 2012 Började superbra! Jag fyllde 20 i Gold Coast och allt var bara underbart!
* Vi kom hem till sommaren, jag jobbade på och hade oss. Jag sommarjobbade på Martin Olsson cashar (och har gjort det varje sommar sedan dess). 
* I augusti flyttade vi båda ner till blåsiga Östergötland och Linköping för att plugga. Jag började då min första termin på Affärsjuridiska programmet och hade då ingen aning om att det skulle bli det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv. 
* 2012 blev 2013 och Tobbe och jag hade en kanonbra nyårsfest i våran trea (som vi flyttade in i i september), och vips så var det sommar igen. Axel och Jennifer tog studenten och sommaren spenderades i Sthlm. Vi hann även med en resa till Samos med både min och Tobbes familjer.
* Dags för år 2 som affärsjurist och året inleddes med två veckor som fadder åt ettorna. Tobbe och jag hade även inneboende under den första tiden på år två, hans två bästa kompisar. 
* Tvåan flöt också på, vi körde på med nyårsfest precis som året innan. Firade Tobbes 23-årsdag med alla våra vänner från Sthlm i Linkan, gick på kravaller och hade det toppenbra!
* Sommaren kom fort den med, hem till Sthlm för studentmottagningar och sommarjobb. Hann även med en resa till Norge för att gå på stor släktfest i Stavern. 
* När sommaren började lida mot sitt slut och det var dags att flytta hem igen gick Tobbe och jag skilda vägar. Han valde att pendla mellan Sthlm och Linkan för plugg och jobb medan jag bodde i våran trea ensam. Då bestämde jag mig för att ta ner min katt Doris för att slippa bo ensam. 
* Hösten 2014 var både det värsta och det bästa jag varit med om. Jag kom närmare mina vänner och blev en gladare och trevligare person, samtidigt som ensamlivet tog knäcken på mig. Jag fick pappas bil efetrsom han köpte en ny, och studentlivet fick en helt annan innebörd. Jag och mina vänner var ute både fredag och lördag varje helg och min vän Ingrids halloween-fest i oktober var nog höjdpunkten bland festligehterna. 
* Jag hann även med en liten semester nere på Tjörn med min underbara moster och underbara kusiner under halloween. Helt fantastiskt!
* November började med att jag flyttade från trean till min egna lilla etta. Skönt att lämna det livet bakom sig! 23 november fick jag tyvärr ett tråkigt samtal från mamma att min morfar gått bort. Nyheten var både en chock och en lttnad efetrsom att han inte var frisk. Begravningen var 12 december. 
* Nyår spenderades hemma hos mig i Sthlm med mina fantastiska vänner från Linköping och Stina och 2015 såg ljust ut. 
* Nu är det april, jag fyller 23 om två veckor och är mitt uppe i skrivande av kandidatuppsats. I sommar tar jag alltså en kandidatexamen i affärsjuridik. Sommaren ska spenderas i Linköping och på Länsförskringar Östgöta vilket jag verkligen ser fram emot. Den allra först bär det av till Ibiza med mina demer! Kommer bli så nice!
*I höst blir det jobb och resor. Jag ska bl.a. besöka min fina vän Nadja i Singapore efetrsom att hon ska plugga där. Kanske sväng förbi Trondheim också för att hälsa på Kaja?! Annars är framtiden oklar!
 
Tack och bock!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




RSS 2.0