Tillbaka

Hej hopp! 
Dags att blogga lite igen! Här sitter jag på jobbet (Länsförsäkringar) och chillar! Har varit här sen 8 och har haft 2 samtal med kunder... Så här är det riktigt segt. Men snart så är det lunch👌🏼
Efter jobbet ska jag och moster springa runt stångån och sen ska vi ut och äta. Så det blir ju trevligt👍🏼



Igår var det onsdag

Igår hjälpte jag Jonna med att flytta ska hennes saker ner till källaren. Så kom Hannes och Linnea förbi och hjälpte till de med. Vi skålade med lite bubbel för att fira kandidaten och åt pizza på golvet. Jag färgade även Linnéas hår. 

I eftermiddag åker jag och damerna till Sthlm för imorn ska vi till Ibiza! ✨💃🏼🎈




Sommar!

Idag hade vi sista obligatoriska momentet på kandidatprogrammet! Det känns så bra! Så nu är det bara att lägga allt fokus på packningen för Ibiza! Vi åker till Stockholm på torsdag eftermiddag och flyget till Ibiza går tidigt på fredagmorgon! 
Drack sista kaffet i baljan med Nadja på så himla länge idag! Känns lite sorgligt faktiskt.



Snart sommarlov!

Ojoj vilken helg! På fredagen åt Jonna och jag tacos hos henne och kollade Ack Värmland. Så mysigt! 
På lördagen blev vi helt rastlösa så vi bestämde oss för att ta en vända på stan. Vi fick även sällskap av Ingrid och Macke så det har himlakul. 
Igår tog jag det lugnt, läste uppsatser och städade lite. På kvällen blev det ett glas vin och en cigg med Jonna och Nadja på Jonnas balkong.

Idag är det måndag och jag har hunnit massor. Lämnade nycklarna för gamla lägenheten till hyresvärden på morgonen. Sen skrev jag ihop lite opponering och grejer med Nadja för imorgondagens betygsseminarium. 
Sen åkte jag till maxi och handlade och blev helt pepp på livet så tog en springtur på 5km när hag kom hem. Sen hem igen för att fixa lite mer med opponeringen, gjorde mat och sen åkte jag till Jonna. Vi gick till mot stan och tog en promenad runt stångån. Så det var himlakul. 
Nu ska jag ta en kopp te och kolla game of thrones! Imorn är det heldag i skolan som gäller, men sen är det äntligen sommarlov! 










RSS 2.0