Torsdag 19

Dagens incident:
Idag var det meningen att jag skulle träffa min älskling Fredrika eftersom det dröjer innan jag får träffa henne igen, men det blev inte så tyvärr. Jag bestämde mig då för att göra en kladdkaka så att jag kunde tröstäta och glömma alla problem för dett tag. Lite senare när jag har kokat te och slagit mig ner framför tvn och hector satt i fönstret ringer knackar någon på rutan och garvar men vi ser inte vem det är och samtidigt ringer någon på dörren. Jag springer upp och där står min kära Fredrika iförd en spårvägen-träningsoverall och morfar Börge kommer gående. Vilken trevlig överraskning! När de båda får höra att det finns kladdkaka därnere fick de snabbt av sig dojjorna! När vi suttit där en stund och Hector har blivit utsläppt kommer han tillbaka och tittar in genom fönstret, piper lite och ger mig blicken: släpp in mig! jag öppnar fönstret och väntar på att han ska komma in men han tvekar lite samtidigt som vi hör en massa röster därute. helt plötsligt får hector ett ryck och sticker drifrån och jag hör att det är någon som sjunger därute. Jag springer upp på övervåningen med Freddie och Börge för att kolla ut genom fönstret. Ute på gatan befinner sig 2 grabbar som sjunger, dansar och trummar lite på fartbegrånsningsskylten eller vad det nu heter. Inte nog med det, de försöker sälja tulpaner till förbipasserande folk och även kanske till mig eftersom det var mitt hus de stod utanför! Hahah nej, hade aldrig sett dem förut för Freddie öppnade fönstret och ropade nåt till dem. sen gick hon ner så jag fick prata med dem. Den ena grabben ville ge mig en tulpan gratis och den andra tyckte att jag skulle köpa en, de hade nog inte snackat ihop sig lite. Jag kunde tyvärr inte köpa nån tulpan eftersom vi åker till Norge om 2 dagar och det är väl inte så smidigt att ta med sig den. Det visade sig sedan att de hade ringt på förut men då hade pappa öppnat och han ville inte ha nån tulpan trots att grabbarna samlade pengar till sin idrottsklubb. Det va lite dåligt av honom tycker jag, men jag köpte ju i och för sig inte heller nån tulpan men jag har inte riktigt den ekonomin!
Jaja fin sjöng dem iallafall, tack för det grabbar trots att ni skrämde slag på min katt!
Det var dagens roliga incident!

ByeBye <3


Trååk!

Jag har tråkigt. jag är hungrig och taggad för att träna. men maten e inte klar än och så är man då förkyld! näsan bara rinner och hjärnan känns som en seg degklump där inne som bara trycker på. har iaf inte ont i halsen längre vilket är bra. men jag ska åka till träningen och kolla när brudarna springer runt och själv försöka va med på de som inte är allt för ansträngande! lite synd att inte va med på sista träningen innan lovet, alltid bra att komma igång lite innan man ska lata sig under en längre period. fast man kanske kmr lite i form av att åka längdskidor? fast det beror väl på hur fort man går, lr? och att åka slalom får man väl inte så myckket motion av? jaja men de blir kul ändå. men just nu har jag tråkigt. ska åka till träningen men ska inte träna...tråkigt...

ByeBye <3

Dubbel-matte!

Okej då har man överlevt hälften av lektionen... men det var verkligen inte lätt. förkylningen har kommoit över mig som ett moln så näsan rinner och jag är helt seg. blir ju inte precis bättre av att man inte fattar något av det som jonas babblar om!
Jaja verkar som om vi har börjat så jag får väl skynda mig tillbaka!

ByeBye <3

Alla Hjärtans Dag!

Haha vaknade då som sagt hemma hos jeppe (jag såg ut som en sönderknarkad hora)  där vi degade i nån timma innan det var dags att ta sig till bussen. efter att ha åkt buss, sen pendeltåg, sen buss och sen ytterligare en buss var man äntligen hemma. hela resan tog ungefär 2 timmar! men de var bara att ta nya tag med lite frukost och sånt innan vi skulle få gäster från skåne. mycket trevligt faktiskt men jag hann inte va hemma länge förrän de var dags att åka till gubbängen och match. pontus hade bestämt att vi skulle äta tårta innan matchen och så blev det, men det var ingen höjdare för mig, vara bakis och sen mulla i sig tårta och därefter spela match var ingen höjdare. jag hade dessutom lite ont i halsen. nej fy, det här var verkligen en dålig match, katastrofalt dålig för min del iallafall, gick runt på planen som en zombie. men men, det e bara att ta nya tag tjejer!
Efteråt så var det bara att åka hem kasta sig in i duschen och försöka få bort klistret, sminka sig lite och sen åka ut till tyresö och släkt-kalaset. kortfattat var det en trevlig kväll med lite skräckfilmstittande och så såg vi lite mer än halva "Bruce den Allsmäktige". det hela slutade med att louise och jennifer följde med oss hem till sköndal och sov hos oss. alltid kul att umgås med små-kussarna!

Nu idag, söndag, har jag kollat skidskytte och varit barnvakt till Michelle. Där blev man 300kr rikare och P-O bjöd på en taxi hem också. det var ju i och för sig ganska skönt att slippa och tub.
Nej nu ska jag sova!

ByeBye <3

Fredagen den 13:de

Herrejävlar det märktes verkligen att det var otursdagen, först och främst så ringde inte min väckarklocka så jag vaknade strax efter 12. så då var det försent att ta sig den korta mattelektionen i tid. sen skulle vi bara ha idrott som jag ändå inte skulle ha kunnat vara med på. det var då även försent att sjukanmäla sig för det måste göras innan 12! fail! jaja de blev en seg dag framför tvn.
På kvällen sen skulle jag och carro till lokalfesten i bromma med grabbarna från södertälje. det visade sig då att den var inställd men det hindrade inte oss från att festa! men vi mötte grabbarna vid brommaplan för att se om det skulle bli nån fest iaf. men vi åkte dit i onödan för den var faktiskt flyttad till nästa fredag som de hade sagt. kan ju vara så att man har blivit lurad på 100 kr?! men jag och carro följde med grabbarna till södertälje för vi var ju partysugna och vi hade dricka. så efter typ 2 timmars åkande kom vi till slut fram till nisses hus där vi skulle festa. och så blev det! får se om jag lägger upp bilder sen på facebook. när festen var slut blev det en vinglig promenad hem till jeppe där vi till slut slocknade.

ByeBye <3

Bakis?!

Jaha, då var ytterligare en fredag avklarad, mer detaljer om min fredagkväll kommer senare när jag har mer tid. vi
Jag och carro ska snart åka hem igen från södertälje där vi till sist hamnade. bussen till centrum går om 20 minuter och det börjar nog bli dags att fixa till sig lite innan man ska ut i det sociala livet. sminket måste borta och så och så kanske man ska lägga om det lite. lite för bakis nu för att skriva och tiden är knapp så vi hörs lite senare

ByeBye <3

Torsdag 12

Den här dagen gick verkligen väldigt fort! Började med att vara sjuk och kolla på film med min lillebror axel (som också va sjuk) och sen lite pluggande. lite senare sen åkte jag till skolan för att göra provet som vi då skulle ha på shakespeare och seminarierna. provet bestod av 2 stora frågor så det tog sin tid att komma på nåt bra att skriva och sen då förstås skriva det.
Efteråt åkte jag hem till pappa för att mata hector. han är sååå mysig när man är själv med honom. för då finns det ju bara en som han kan vara med och sen då be om mat av och tigga godis. hector fick sin mat och sitt godis och jag passade då på att dricka te, äta en billy-pizza och kolla på en film. när mamma kom sen fick hector vara inne, jag gillar inte att han är ute när det dröjer innan nån kommer hem, särskilt på natten!
Senare på kvällen då jag va hemma hos mamma igen bleb det en till film som jag har sett tusen gånger, nämligen "the pink panther strikes again". alltid lika underbar. till det blev det en semla och te. när alla gick och la sig sen när filmen var slut blev det en ny film för min del. kände för att se den sista "nightmare on elm street"-filmen, nämligen "wes cravens new nightmare". den skilde sig lite från de andra faktiskt men den var ändå bra. nu ska man bara se alla en gång till!
Efter att ha "knarkat" förkylningspiller, druckit en jävla massa te och ätit halstabletter samt haft halsduk hela dagen borde faktisk förkylningen gå över. jag vill ju verkligen inte vara sjuk imorn när jag och carro ska parta med alla de andra! men för säkerhets skull så får jag nog vara bänkvärmare på idrotten imorn och delta i volleyboll-spelet därifrån. sen har jag ju match på lördag också som jag absolut inte får missa! kan tänka mig att pontus inte blir så glad då eftersom vi nu har fullt lag! men några 94:or har han säkert fixat också!

Godnatt! ByeBye <3

Vi har fått nog!

Fyfan för dig ditt svin! Låt henne vara för fan annars vet jag inte vad jag gör! Efter allt du sagt och gjort mot henne, hur i helvete kan du då komma och tro att ni fortfarande har en chans? Fattar du inte att du har sårat henne och sagt att allt var hennes fel fastän det egentligen var ditt?! Nu får du fan ta och ge dig och lägg av med dina fjantiga hot och anklagelser, fattar du inte att det är ditt fel eftersom du inte kunde acceptera henne för den fina människa som hon är! Du har bara dig själv att skylla om det nu är så att du vill ha tillbaka henne! men inte chans att jag låter dig röra henne igen, gå vidare för fan och släpp det där! Hon vill ju inte ha med dig att göra längre, du har sårat henne och det kommer hon aldrig förlåta dig för. Jävla äckel du kan ta din öl och dina fester och stoppa upp i arslet! 
Sandra, nu klår vi den jäveln, jag har fått nog!


Finns här för dig

Finns här för dig då det känns som jobbigast. Jag vet att det här inte kommer att bli ett enkelt beslut men du ska veta att hur du än gör så vet jag att du har gjort rätt. Du är en av mina bästavänner och jag ställer upp för dig i alla väder och jag hoppas du förstår det. Jag förstår om du vill att det ska gå, det hade jag gjort om jag var du men ibland måste man våga släppa taget och lita på att tiden läker såren. Kanske är det hela bara en lång fas som tar lite tid på sig att bli bra eller så kanske är det dags att släppa taget? Det vet nog bara du när du har tänkt över det hela. Men du, glöm inte att jag har fullt förtroende för dig att du gör det rätta. Kanske inte det du vill men hur du än gör så går det nog bra och förmodligen det som är bäst för dig...<3


Onsdag 11

Så, då har man överlevt ytterligare en seg onsdag. började dagen med en virrig franskalärare och sedan ett svenska seminarium. det gick väl ganska så bra för oss, börje blev väldigt förtjust i en av frågorna vi hade.

Dagens incident:

På matten lite senare så fanns det mycket jag och lisa kunde skratta åt. först och främst hade klingberg, vår lärare, en sån där urtvättad tröja som e för kort i magen men för bred på bredden som han då brukar ha. inte nog med det, tröjan blev kortare baktill eftersom den hade vikt sig lite. så när klingberg då ska skriva lite högre upp på tavlan (som han gillar att göra) eller böja sig ner efter nåt så ja då blev de inte så kul men de gick ändå att skratta åt! sen så fick vi uppgifter vi skulle lösa bänkvis. när alla var klara skulle då jag och lisa redovisa om första uppgiften. klingberg bad då julia och lisa göra detta vilket blev helt fel eftersom jag inte heter julia. men vi struntade i det och lisa satte igång att berätta. men klassen va inte så uppmärksam så då sa klingberg: "lyssna nu när julia ska berätta" eller nåt sånt iallafall. även det blev fel och när klingberg fattade det så sa han: " jag vet att du heter lisa och julia sitter där bredvid dig"... ännu mer fel...och en massa skratt för mig och lisa iallafall! klingberg sa: nej visst ja sophia heter du, julia sitter där bak, nu blev det rätt" jag säger bara en stor applåd till jonas klingberg som kan hålla reda på sina elver! men de roliga är inte slut än. som jag nämnde så gillar ju klingberg att skriva högt upp på tavlan så den trycker han upp hela tiden. men det ville inte tavlan så den gled ner igen efter varje gång, sakta men säkert! klingberg ställde då saker under för att hålla den uppe vilket misslyckades. till slut fick han hålla upp den med benet vilket ledde till mer skratt för mig och lisa. det såg ju så otroligt dumt ut! jaja återigen en stor applåd till jonas klingberg som fajten mot tavlan!

Efter skolan sen skulle jag möta caroline, vi skulle ge pengar till jeppe för att få våra biljetter till fetsen på fredag. jag fick reda på att en person jag absolut inte vill träffa också ska vara på festen, jippi! får hoppas han har glömt mig!!
jag fick träffa 2 av carros kompisar från klassen också, sara och malin, trevligt trevligt, och sen carro andra kompis fredrik.
nu sitter jag hemma och chillar lite, måste ta tag i svenska också, har prov imorn. jag känner att jag har en förkylning på gång också. får absolut inte vara sjuk på fredag!

ByeBye


Tisdag 10

Dagen började lite bättre än igår och jag slapp oturen faktiskt. Efter sega lektioner på förmiddagen träffade jag mamma i brunogallerian för att äta lunch. det var himla trevligt och skönt att slippa södras kycklinggryta. det blev istället tandoorikyckling med ris och lite såser och sånt. sen var det dubbelmatte som gällde med lilla lisa och jasmin. vi fick tillbaka matteproven och lisas resultat iriiterar mig som alltid. men jag blev väl ganska så nöjd ändå!
på klassrådet sen fick vi vår frånvaro för den här terminen... och betygen för de kurser som vi har avslutat. blev faktiskt ett mvg i bild vilket jag inte hade väntat mig!
ikväll ska jag träna lite handboll med carro, sandra och de andra. ser fram emot det! jag och carro ska prata om den kommande festen på fredag, wuhu! då blir de inte en lugn stund för oss caroline!
just nu sitter jag och förhör min lillebror på hans biologiläxa om nervsystemet. de e bra för mig också eftersom vi håller på med ungefär samma sak fast lite mer avancerat i naturkunskapen. alltid något!
imorn då, seminarium om heliga birgitta, får hoppas det går bra, det borde väl inte gå helt åt helvete?! sen så har vi en fet franskaläxa också som jag inte har börjat på än. får nog ta det efter träningen! nej nu ska jag äta lite innan det bär av mot sjöstadshallen!

ByeBye <3

Bråk igen!

Melih och jag har bråkat igen... men den här gången va jeppe med och hjälpte till att jävlas lite. jag är så trött på melih, han säger en massa konstiga saker och tror att jag vill se det han vill visa. idag var det min tur att jävlas lite tyckte jag, han ska jämt luras och hålla på, man blir ju tokig! hursomhelst så älskar melih svenska tjejer. så därför fick jeppe va tjej och blev han blev inbjuden i konversationen. melih verkade rätt så glad ett tag eftersom som vi sa att jeppe kunde turkiska. men sen så fattade han att jeppe inte va tjej och jeppe anslöjade sig själv också när melih la till honom på msn. de hela slutade med att melih blockade mig.  jaja har skrivit till honom nu, hoppas han fattar att han inte kan fortsätta hålla på om han vill ha kvar mig som vän. jag vill ju egentligen ha kvar honom som vän, han kan vara rätt så rolig ibland. haha ja du melih, långt därborta i istanbul sitter du... kasnke funderar du på nåt att skriva, eller så e du bara allmänt dum i huvudet och ignorerar det hela...
...sophia

Måndag

Dagen började inte bra. Väckarklockan ringde inte och sen när jag skulle ta bussen fick jag inte inte plats, den var smock full, människorna stod som packade sillar därinne. nästa buss, samma sak, då fick jag gå upp till tuben, vilket tog en kvart eftersom de va så halt och jag hade massor å bära på. när jag kom till tuben missade jag den precis och fick vänta 9 minuter. jag kom en halvtimma försent och min sh-lärare roger trodde att jag skulle lyckas sätta mig in i det som diskuterades i klassrummet. fail! eftermiddagen gick åt en fika med fredrika och matilda från språkresan. hon bor i göteborg men där har de sportlov nu, fan va skönt de skulle vara! för min och freddies del blev det en hallonpajbit med vaniljsås, där rök 35 kr!
har precis pratat med carro nu i telefonen, hon va glad som alltid och hon försöker nu få igång mig och jeppe i en konversation på msn mellan oss 3. lycka till bara, jag e för seg! godnatt!

Fredag och Lördag

Efter skolan på Fredag var de bara dra hem och käka, fixa sig och sen åka till Carro. Det blev lite stressigt där på slutet för vi hade nämligen ett tåg att passa, vi skulle till Södertälje och fira Carros kompis som fyllde 18. Det visade sig vara jätte kul där och vi båda fick många nya vänner bla Jeppe, även känd som kungen. Fanns 2 trevliga tjejer där också, Lexie och Sofia. Kvällen blev väldigt lyckad och det tror jag Carro också håller med om. Vi kom hem strax efter 4 på natten efter att ha åkt en seg buss och väntat på en broöppning. När vi kom hem till mig somnade vi på en gång...

Dagen efter skulle vi fira Johanna och Zacka. Även det blev lyckat trots att vi hade Melodifestivalen på teven. Innan vi kom dit skulle det köpas tårta, det visade sig vara ett större problem än vad jag hade trott för att inegn vill ha samma sort!! Det slutade då förstås med att Fredrika bestämde att kladdkakan skulle köpas och så blev det. jag fick betala och de andra är nu skyldiga mig pengar. Lite senare kom Jeppe och hans kompis simon till Bandhagen vilket var jätte kul tyckte vi. Efter en stund kom även Marcus och Arvid som jag fick hämta vid t-banan (Arvid hade varit där förut men hittade ändå inte). Sen blev det gräddkrig! Carro blev så ägd, bra teamwork mellan mig och Jeppe. Det mest komiska var väl ändå att vi skulle fira Johanna och Zacka men Zacka kom inte vilket var synd. Man kan ju inte fira någon utan att den personen är med. Carro och jag var de sista som lämnade Johanna, väl hemma igen satt jag uppe hela natten och väntade på att Carro skulle lägga upp bilderna på facebook. (Hon var seg!) Jaja tack för en trvlig kväll allihopa!


Välkommen till min nya blogg!





RSS 2.0