Bilder från Lördag <3

       

Lördagkväll med brudarna

Vansinnigt underbar kväll med mina älsklingar :D Har verkligen saknat Fredrika och Johanna, har ju inte sett de på evigheter. Caroline och Sandra dyker ju upp rätt så ofta så. Asså vi skrattade så mycket att man fick ont i magen. Det var helt klart en lyckad kväll med tanke på kvällen innan... Det vanliga snacket togs ju upp som vanligt, killar, känlslor, kläder osv. Vi kom även fram till att vi skulle kunna varit de i Spice Girls eftersom vi är så enormt bra på att sjunga. Eftersom vi är 5 stycken så var det ju bara att dela ut titlarna. Alltså blev Fredrika ginger spice, Johanna sporty spice, Caroline posh spice, Sandra scary spice och jag själv bled då baby spice för jag är den enda blonda.
Men vi ses ju snart igen flickor, det ska ju shoppas lite nytt inför fredagen. Älskar er otroligt mycket! <3

ByeBye <3

Fredagkväll, 27

Asså gud va skönt att vara hemma. Har nog inte uppskattat att komma hem på en fredagkväll på länge men just ikväll så är det verkligen underbart att få krypa ner i sin egen säng.
Både jag och Caroline var taggade för chillkrök och poker hos Lager precis som förra fredagen. På grund av det hemska vädret som slog till idag tog det lite tid att komma dit, bussar var sena och sega osv. När vi då äntligen är framme envisas killarna med att vi ska dra till en fest i Orminge! Orminge av alla ställen, de kunde ju ha valt något lite närmare iallafall, nu skulle vi liksom ut mot nacka, värmdö. Men varken jag eller Carro hade nån bra anledning till att inte åka dit så att så blev det. Lagers syster körde oss till hagsätra, thank god säger jag bara, annars hade det ju tagit evigheter att komma fram. Efter att ha åkt t-bana, buss, en till buss och gått omkring i kylan en stund var vi äntligen framme vid stugan ute i skogen. Väl där var det väl ganska bra drag men jag var inte på fest humör, jag var ju inställd på att chilla ikväll, valt kläder efter det och så. Killarna hittade snabbt nåt att roa sig med och jag och Carro blev då kvar lite vilsna. För våran del så hände det väl inte så mycket mer än så.
Det var helt enkelt en misslyckad kväll. Det blev bara massa bråk och det var irriterande tjejer överallt och det var så litet så man hade ingenstans att sitta. Inte hade vi nåt att blanda ut med heller. Vi hann ju inte vara där så länge heller vilket gjorde att jag inte riktigt kände för att dricka. Jag klarar ju inte av att gå ordentligt då heller.
Det tog lång tid att åka hem också. Buss, buss, tub och sen en till buss. Jag lyckades då sätta mig på lite fel buss. Man blir väl lite förvirrad av de här nattbussarna asså. Men det gick bra ändå, måste gå en liten bit längre bara än om jag hade tagit rätt buss.
Jaja, godnatt! Imorn ska vi till Wille och jag hoppas verkligen att vi stannar där och inte drar iväg till tyresö eller nåt. Men det viktigaste är att jag får träffa Johanna och Fredrika. Det blir nog en lugn kväll med krök, sing star och buzz!

ByeBye <3


Torsdag 26

Väldigt skönt med studiedag asså! Med tanke på vad som fanns bland allas tankar igår så behövdes verkligen den här dagen. Trots att jag var ledig så gick jag upp tidigt, hade ett litet ärende med Carro först och sen skulle jag hålla Jennifer i handen för hon skulle ta sin andra gardasil spruta. Var meningen att jag skulle "hälsa" på hennes klass sen men så blev det inte. Jag åkte hem istället för att för första gången öppna det såååå otroligt spännande häftet vi fått av idrottslärarna. Innehållet i skiten ska vi ha prov på imorn. Jag har nu läst allt en gång, det tog 4 timmar för jag somnade hela tiden. Ska försöka läsa allt en gång till, sen får det räcka. Inte nog med det så var vår historia lärare så snäll att ge oss en läsläxa på 17 sidor typ. Och med den lilla texten så blir det ganska mycket att läsa. Verkar som om det blir nattsudd igen för igår som höll Simon mig uppe genom msn. Han tyckte som vanligt att jag skulle komma till Södertälje och trolla lite för honom. Men så blev det inte, jag orkar inte.
Så större delen av dagen har jag sovit och pluggat i 15 minuters intervaller. Ändå så är man så där äckligt trött att man bara vill gå och sova. Men nej nej, än är jag inte klar på länge.
Imorn så inleds skoldagen med en minnesstund för Caroline på samlingen som tog sitt liv i tisdags kväll. Ju mer jag tänker på det desto sämre mår jag. Jag tycker så synd om henne som förmodligen har haft de här tankarna länge utan att någon har märkt det på henne. Och så ser jag själv en del ensamma människor i skolan som man egentligen inte riktigt harvtid eller ork att göra något åt. Och det är ju så himla hemskt. Så ska det ju inte vara. Jag börjar få lite panik nu inför imorn. Jag vill inte se det som kommer visas på minnesstunden och jag vill inte höra det som kommer sägas. Men jag vill ändå vara delaktig i det här med tanke på att hon gick i min mentorsklass. Det är lite dåligt faktiskt att inte vi i SPd har umgåtts och lärt länna varandra. Visst tvåorna nollade oss men det är ju allt som vi har gjort med dem. Jag hade ju faktiskt ingen aning om vem Caroline var så därför så känns det lite jobbigt. Känns som om jag borde ha vetat det med tanke på hur många gånger som jag har kollat igenom skolkatalogen. Men nog pratat om det, jag mår bara sämre då.
På fredagkväll får man ju hoppas att min levande bitch Caroline och de andra kan pigga upp mig med lite poker och dricka. Får hoppas på det bästa, vi brukar ju ha väldigt kul på fredagkvällar. Kameran ska med som vanligt men den uppskattas inte på alla håll så det blir nog inte så många publicerade bilder.

ByeBye <3

Sorglig onsdag, 25

Jag kände på mig redan från början dagen skulle va jobbig, men inte alls på det sättet som det faktiskt blev. Jag försov mig till och börja med så det blev ingen franska för mig idag heller. Vi hade en läxa som jag inte hade gjort eftersom jag spenderade tisdagskvällen med att försöka läsa ut min bok eftersom vi skulle ha bokredovisning idag. Jag orkade inte läsa mer när jag hade 40 sidor kvar så det var väl bara att köra på och försöka berätta om den så bra som möjligt.
På vår första lektion, (iallafall för mig) som då var svenska var det meningen att vi skulle prata om en bok vi läst, Candide som Voltaire har skrivit. Men vår svenska lärare sätter på en film åt oss och säger att det har hänt en olycka som han måste ta itu med. Han säger även att vi absolut inte får lämna klassrummet förrn han har kommit tillbaka. Vi kollar på filmen och sen så ropar rektorn ut genom högtalarna att all personal på skolan ska gå till lärarrummet eller vart de nu skulle träffas. Då börjar man ju undra lite vad som har hänt och det börjar snackas lite i klassen. Efter en stund så kommer våra skolsköterskor in till oss och berättar vad som har hänt. En tjej i trean tog självmord igår kväll och detta skulle då alla elver få veta. Vi var några av dem som fick veta detta först i hela skolan för att vår svenska lärare är kontaktlärare i klassen som hon gick i. Han skulle då vara med sin klass och trösta dem eftersom de förlorat en vän och klasskompis.
Det här som har hänt är ju fruktansvärt hemskt och många tog åt sig även om man inte visste vem hon var. Jag själv tyckte att det inte inte var så jobbigt först men man rycks ju med när man ser folk stå och gråta i korridoren så. Jag visste inte vem hon var men jag vet några som går hennes klass. Det kunde ju ha varit vem som helst, nån i min klass!
Tänk som förälder att veta att man har misslyckats med att få sitt barn lyckligt. Det måste vara fruktansvärt. Och lärarna som säger att hon var deprimerad men ändå så har varken de eller föräldrarna märkt det på henne. Det är väl ett mysterium som man aldrig kommer lösas.
På fredag är det minnes stund i aulan som säkert de flesta kommer gå på. Jag tänker göra det iallafall. Allt jag kan säga nu är väl vila i frid och för din skull så hoppas jag att det var värt det...

...ByeBye...

Bilder från helgen :)


Fredag kväll, 20

Jag och Carro skulle nu äntligen få ha lite kul igen. Så vi åkte hem till Lager som bor i huddinge tillsammans med Berglund och Wille för chillkrök och klädpoker. Blev en väldigt lyckad kväll trots ett man kom näst sist på klädpokern och att de va lite svårt att gå till bussen sen på väg hem sen! Jaja man får ju inte klaga, tack för en trevlig kväll! <3

ByeBye <3

Mina <3

                  

De finaste flickorna, Caroline Wicklund och Sandra Lindlöf <3

Caroline och jag i Norge <3


My bitch, nu drar vi igång igen!

Solig torsdag, 18

Härligt asså, 2 soliga dagar i Stockholm! Det är ytterst ovanligt tycker jag. Men jag tyckte mig se några mörka moln längre bort tidigare idag men de drog nog åt andra hållet. Vilket var lika bra för vi vill ha sånt här fint väder ett bra tag nu så att våren kan ta fart på riktigt!
Efter skolan idag gjorde jag lite spontana saker. Tannaz och jag gick in på HM för att kolla lite grejer, Tannaz köpte lite hårprylar och så bar det av till nästa butik, Gina Tricot. Väl inne så fick vi syn på lite klänningar som vi var tvungna att prova. Det slutade med att jag köpte en av dem och den passar väldigt bra när jag och Carro ska festa. Kanske blir premiär för den imorn, på lördag eller när vi faktiskt är helt säkra på att det är riktig fest. Man väl ju inte vara alltför uppklädd när "festen" bara var en filmkväll. Det skulle nog inte bli så kul.
Guuud asså vad jag längtar till helgen. Imorn drar min och Carros festrutin igång igen efter en helgs vila. Carro fick inte gå ut förra helgen och jag hade svinkoppor så det måste tas igen nu. Får se vad vi hittar på men vi ska förmodligen dra med oss Sandra och träffa våra relativt nya kompisar i form av "hockey-grabbar". Det blir nog väldigt nice hur det än blir.
På lördag sen så är det Årsta AIK dag i sjöstadshallen med matcher och gratis våfflor. Jag ska komma dit så tidigt som jag orkar för att min lilla kusin Louise ska kanske komma och kolla när 95:orna spelar för hon funderar på att börja spela handboll med dem. Sen så är det så att jag ska äntligen få träffa min andra kusin Jennifers pojkvän Viktor! Inte bara jag som ser fram emot det utan även Sandra och Carro. Grabben kommer inte få en lugn stund stackarn! Dagen kommer at avsllutas med att vi spelar match mot Westermalm eller "Westis" som Arvid brukar säga. Kanske kan vi få till en vinst denna gång? Det vorde super kul och jag är taggad som fan nu asså!
På kvällen ska jag och Carro och jag träffa Lexie och Fia som vi lärde känna på Andreas fest i Södertälje. Vad vi hittar på det vet jag ännu inte men förmodligen en fest nånstans. Carro pratade om nåt förut.
Och just ja, ska simma imorn på idrotten också med Gaby och andra som missade förra gången. Hoppas vi får upp dockorna från bottnen!

ByeBye <3

Solig onsdag, 18

Yeay! Solen har skinit hela dagen och jag känner att våren börjar komma till Stockholm! Var ute idag med Hector och letade vårtecken och joda vi hittade snödroppar och något som förmodligen kommer bli krokus.
Dagen annrs har väl varit ganska okej. Jag och Tannaz hade vårt muntliga nationella prov i engelska och det hade även Lisa och Gaby. Gunilla (läraren) sa att det gick bra för oss, trodde hon iallafall... Kändes som om alla fick reda på betygen i svenska också, utom jag förstås. Fast det gör nog inte så mycket, tror nog inte jag vill veta. Under svenskan skulle vi läsa en tråkig bok på 125 sidor. Det skulle vi få 2 lektioner till och efter en så ligger jag på sida 30 ^^ och vi får inte ta med oss böckerna hem! Denna tråkiga bok heter Candide som Voltaire har skrivit, det är då alltså en gammal bok som man inte fattar nåt av. Fast det finns en hel del skojig ironi i texten som vi kan skratta åt. Sista lektionen ägnade vi åt att skriva prov om nervsystemet och sinnesorganen i naturkunskap. Krister skriver ganska bra prov som inte är alltför svåra att fatta. Jag tror nog att det gick bra för mig, svarade på alla frågor och så. Det är bara att hoppas på det bästa.
Och just ja, vi hade vikarie på matten iadg, Klingis skulle åka ålandsbåt. Vikarien hette Freddy och var lite speciell. Fast han skämtade ganska mycket och tyckte att vi skulle mejla honom om det var nåt vi inte fatade. Fast vi fick mejla även om vi fattade allt också. Jag gillade Freddys slickade frilla, även den var speciell ^^.

ByeBye <3

Måndag 16

Började dagen med att skriva referat och reflektion. Det gick väl sådär, får hoppas på det bästa! Sen fick jag den underbara nyheten att vi slutade efter det. Det vill säga klockan 12. Så jag är hemma nu och chillar. Ska väl börja plugga naturkunskap snart också men först ska jag äta mitt pencillin-piller. Lite senare ska jag åka till pappa och min lilla Hector.
Ikväll är det cityakuten och det är galet spännade, får absolut inte missa det!

ByeBye<3

Vecka 11

Innan jag börjar berätta om min underbara vecka så vill jag bara säga att det var ett tag sen sist jag skrev. Kan nog vara för att jag varken har haft tid eller ork.

Precis som förra månaden har fredagen den 13.e satt sina oturs spår på mig. Hela veckan har faktiskt varit helt åt helvete. Det hela börjar med att jag vaknar på söndag morgon och ser att jag har ett förjävligt sår i ansiktet. Dess bättre var då min halsont som kunde ha blivit halsfluss borta. Men jag orkade inte lägga så mycket energi på såret ändå tills Lisa berättar för mig att det skulle kunna vara svinkoppor. Då börjar man undra lite eftersom såret inte hade börjat läka än. Jag spenderar min tisdag-kväll framför min 50 engelska glosor som måste pluggas in tills på onsdag vilket var ganska onödigt. När jag vaknar på onsdag morgon upptäcker jag fler sår, eller något som skulle kunna bli det iallafall. Mitt stora sår såg förjävligt ut vid det här laget och jag vägrade att gå ut. Så den dagen spenderade jag hemma. Senare på kvällen åker jag och mamma till läkaren och mycket riktigt hade jag fått svinkoppor! Min halsfluss som jag aldrig riktigt fick hade gett mig det här eftersom det var samma bakterie. Läkaren talade om vilken salva som jag skulle köpa för att få bort skiten och så blev det.
På torsdagen såg det bättre ut men min skolsyster tyckte att det var bättre om jag inte var med på simningen på idrotten på fredagen eftersom vi skulle hålla på med livräddning och smittorisken var ganska stor vid direkt kontakt. Torsdagskvällen blev åt historia-plugg för vi skulle ha prov dagen efter. Idag fredag då. Mina sår såg större ut tyckte båda Lisa och Tannaz men jag tänkte inte så mycket över det eftersom fredagkvällen skulle bli jätte bra. Jag skulle få umgås med mina underbara vänner Caroline, Fredrika och Johanna, trodde jag ja... När jag hade slutat skolan fick jag ett sms av Fredrika att vi kunde gå på bio på kvällen. Jag kände att mina pengar inte skulle räcka till och att mina kära koppor hade skämt ut mig tillräckligt för idag. Jag hade egentligen inte tänkt att berätta för Fredrika om mina koppr eftersom jag vet att hon är så mesig när det gäller sånt. Men nu blev jag ju tvungen att berätta för henne. Så då ville hon att vi skulle snacka lite och så vi gullmars en stund. Och så blev det. Det visade sig då att min kära väninna dissar mig ännu en gång för att hon e rädd. Det är alltid samma sak, vi bestämmer något och så drar hon sig ut av lite olika anledningar! Börjar bli väldigt irriterande särskilt nu när man redan mår dåligt! Men men... Inte mer att göra med det, bara att bita ihop och låta tårarna komma när man är hemma igen.
Så kvällen blev då istället att man fick kolla "Så ska det låta" med familjen. Inte det roliagste på en fredag kväll men vad ska man göra då?
imorn ska hela släkten till min moster för hon och min kusin har fyllt år. Jag hade egentligen inte tänkt att följa med men bestämde mig för att göra det nu när Fredrika inte vill veta av mig. Men min lilla mormor tycker att jag har det bättre hemma framför tvn så att jag inte kan smitta någon. Tack för den! Får väl kolla melodifestivalen själv då! Skit kul, vilken underbar helg det här kommer bli! Ska tillbaka till läkarn imorn också för de här jävla svinkopporna blir ju inte bättre, det kommer bara fler! Måste plugga också... -.-
Sådär, nu fick man ut lite irriterande tankar.

ByeBye <3

Tisdag 3

Vilken märklig dag det har varit idag. Verkade som om den skulle gå helt åt helvete vilket den faktiskt gjorde i början men det blev bättre sen. Man fick sig ett gott skratt också som nog räcker länge.
Historia lektionen gick allt annat än bra. Vår lärare orkade inte leda lektionen och gav oss då ett jobbigt häfte om ryska revolutionen och några frågor till texten Själv tog hon nog en fika. Jag och Gaby "gabbsan" orkade verkligen inte och det blev ju inte bättre av att vi inte fattade frågorna.
Sh-lektionen va då lite bättre med tanke på att Roger är vår enda mänskliga lärare. Men han snackade för mycket och det var inte mycket jag förstod av artikeln han delade ut.
Sen var det matte-prov! Det gick bokstavligen åt helvete. Jag tyckte fan G-frågorna va svåra och tänk då hur VG och MVG-frågorna var. Tror inte att jag fattade frågan ens.
Efter skolan gick jag hem till min kära lilla kusin Jennifer. Var meningen att jag skulle hjälpa henne med kemin för hon skulle ha prov på torsdag. Det visade sig att hon hade svårare kemi än vad jag har och hon går i åttan! Väldigt mystisk lärare hon måste ha... Men sen så tog Jennifer fram en gammal videoinspelning från när hon och Lousie var på Malta 2004. Det var vansinnigt kul att kolla på för där satt de i baksätet på en bil och försökte sjunga "Vill ha dig i mörkret hos mig" samtidigt som de gjorde konstiga miner och skrek och tjoade. Det var helt klart dagens roliga!
Senare på kvällen var det dags för en efterlängtad träning som verkligen behövdes. Dröjde inte länge förrän jag och min ängel Caroline började skratta åt allt kul som händer. Pontus berättade även att vi förmodligen ska åka till Berlin och spela handboll. Och alla vet ju att tyskar e heta så det ser vi fram emot Caroline. Blir nog så att vi åker till Spanien också och kanske beach-handboll i Åhus.
Jaja nog om det, nu efter att ha druckit te och ätit mackor framför Desperate Housewives så gör det ont i halsen. Kanske är allergisk mot teet?! Vore väl lite konstigt, eller?! Är nog bättre imorn men nu ska jag sova, börjar 8.00 imorn med franska. Godnatt

ByeBye <3

Länge sen man skrev sist?!

Känns som om de evigheter sen man skrev sist. Kan ju vara för att jag inte har haft tillgång till internet. men ändå...
Jaha, då var ytterligare ett sportlov över. känns lite jobbigt faktiskt att komma tillbaka till skolan men de ska väl gå. vi har en sh-uppgift som ska va inne imorn också, känns ju inte sådär jätte bra eftersom jag inte har börjat än. hoppas gaby inte blir alltför arg...
Kom hem från Norge idag. har faktiskt varit ganska okej, lite segt att sitta uppe i en isolerad stuga i skogen kanske men det blev bättre när my bitch caroline kom. var ju då meningen att vi skulle festa men det blev inte riktigt så tyvärr. kaja gav oss en "turist" tur in till oslo och så fick vi gå längs carl johan. rikigt skojigt faktiskt trots att vi blev erbjudna knark 2 gånger. inte okej! vi fick med oss latte och muffins också. 
Jag hoppas verkligen att kaja tar sig en tur till sthlm kanske på påsklovet eller nåt. det vore ju helt underbart eftersom jag inte ser henne så ofta. och då kan vi ge henne en svensk fest eftersom det inte blev nåt av den norska festen. vi får hoppas på det men nu finns de inget mer som  jag har lust att skriva om, än så länge iallafall.

ByeBye <3





RSS 2.0