Räkor och musslor

Vi har precis avnjutit en underbar måltid med musslor, räkor, lax, såser och bröd. Hur smaskigt som helst! Nu är det allsång på skansen som gäller och jag hoppas det blir film ikväll. Vin hör självklart till. Jennifer och jag ska göra en god fruktsallad sen också med melon, vindruvor, äpple och banan. Sen har Tobbe och jag bestämt att vi ska åka hem torsdag morgon istället för imornkväll. Så vi får en kväll till här på denna underbara plats. Jag vill verkligen inte åka hem till tråkiga Stockholm och alla problem men det är tyvärr ett måste för en arbetande kvinna som jag! Blä!
Vi höres! <3

Regnigt

Det regnar idag. Det gör att man har en ursäkt att sitta inne och kolla på film och bara mysa. Hur bra som helst.
Senare idag kommer min moster med familj + min lillebror. Så älsko och jag ska laga lite köttfärssås och baka en kladdkaka till de kommer. Och innan dess måste vi handla lite och det är väl det enda som vi vet ska göras idag.
Igår var vi ute och fiskade. Det gick ju sådär lagom bra. Det blev mest bottennapp och sjöstjärnor. Men en risig gammal rostig sax fick jag upp också. Lite ångest fick man ju över den eftersom den såg ut som ett potentiellt mordvapen. Läskigt alltså!

Rhodos!

 


Tjörn!

Ush och fy och blä! Sommaren går ruskigt fort. Det är en månad kvar till skolan börjar och det är jag inte det minsta taggad på. Det ska bli kul med höst för det väntar massa skojigheter för mig men det där med skolan känns inte bra alls.

Jag sitter iallafall nere på tjörn nu med min älskade pojkvän. Vi har lånat min mosters hus i några dagar för oss själva nu men imorn kommer hela gänget. Ska bli hur kul som helst att träffa dem, familjen sviker en aldrig! Jag har kameren med mig hit men kan tyvärr inte lägga upp några bilder för mitt minneskort funkar inte till Tobbes data.
Om en liten stund ska vi äta sill och potatis och sen ska vi fiska! Haha!


rhodos

Om några timmar åker vi till arlanda för att sedan åka till rhodos! Kommer hem igen nästa lördag!




RSS 2.0