Jeans

Hihi idag har jag faktiskt jeans på mig. Först gången på mer än ett halvår! Fick låna ett par av Ida och det är mest för din skull älsko! <3


Måndag igen!

Godmorgon kära vänner! Det är redan måndag och jag känner mig sliten för satt uppe inatt och kollade på film. Vi såg The Green Mile och den är 3 timmar lång och vi orkade bara kolla på 2 så jag har inte fått med mig slutet än. Jag känner att helgerna går lite väl fort för att mitt bloggande ska hinna med. Men det är inte mycket att göra med nu!

Så vad har jag gjort för spännande i helgen då? Jo det bröjade bra i fredags då vi firade Carros 18:årsdag på The Bridge med många fina och inte fullt så fina människor. Jag tycker att kvällen som helhet var magisk men slutade lite åt det katastrofala hållet. Tobbe och jag kom hem vid 4 på morgonen sen.
Upp vid 11 nästa dag för att jobba kl 13. Hanna och jag jobbar tillsammans nu så det var kul att det inte bara jag som var bakis på jobbet då. Hihi! På kvällen var jag hemma hos Johanna med henne, Stina, Hanna och Sara. Vi kollade på ESC och myste. Grattis Tyskland som vann!
Igår kände jag att en vilodag med datan i knät och lite plugg var precis vad jag behövde. Tobbe tränade typ hela dagen så jag umgicks i stort sätt mest med min bror (som spelade xbox hela dagen, men men). Jag bakade en hallonpaj till mamma eftersom det var mors dag och på morgonen hann jag även åka till ringen för att köpa en present till henne. Kvällen avslutades hos Tobbe med The Green Mile!

Nu på morgonen fick jag skjuts hem av världens finaste och snällaste skruttis eftersom att han börjar mycket tidigare än mig!

FREDAG!!!

Morsning! Det är fredag och jag taggar till för en fartfull kväll med massa glada människor! Carro min bitch fyllde år igår (grattis igen!) så hon ska firas med massa supande på The Bridge ikväll! Hahah nej kanske inte så grovt, eller...?
Kvällen startar på donken i globen med Malin, Johanna, pyssling Hanna och mig själv förstås! Sen ska vi till Malins mamma och fixa oss och därefter till Nivå22 samt The Bridge! Fett med nice som man brukar säga ^^

Om en liten stund så ska jag bege mig hemifrån med humöret på topp. Tobbe är här och retas med mig hela tiden så ska bli skönt att få en stund med tjejerna då han äker till stuvsta och Simon! Hihi nejdå jag saknar honom alltid<3


Jobba snart

Hej hopp! Jag sitter hemma nu efter en skön dag i skolan! Om ett tag ska jag åka och jobba och det roliga med det är att Sara ska få lära sig kassan idag samtidigt som jag är där. Jätte kul ju! Efter det ska jag hem och sova... ensam... <3

26 maj

Klar med allt joobigt idag. Vilket var att handla lite, laga mat och städa. Nu har jag fixat mig och snart kommer mamma hem och då ska vi äta. Hon fyller ju år idag och ska få blommor och ett paket från mig och Tobias. Efter det kommer hennes tantkompisar på ost och fika. Strax efter det ska jag åka bort till Årsta och CK (Carros kalas) och få ännu mer fika. Mums! Där väntar mina favoritflickor också. Jippi! Natten spenderas hos älski! Pussar <3


Färdig för ikväll

Efter att ha sett det flesta bidragen i ESC tror jag att det kommer gå ganska bra för Anna, om hon nu går vidare på torsdag. Det kanske till och med blir vinst? Skulle ju inte sitta helt fel iallafall.
Imorn ska jag upp klockan 6 och sjunga för mor min. Men innan jag går och lägger mig så ska jag slå in lite presenter, jag hann ju inte det innan mami kom hem!!! Sen när alla har gått imorn hoppas jag att jag får besök av en liten Tobias som kan krypa ner i min säng och mysa! Han är också ledig imorn! Underbart på alla sätt och vis.

Mina nya sommarkläder

Min nya bikini från Gina Tricot, 79kr per del!

Topp 80kr och t-shirt 150 kr, båda från Monki!


Myskväll

Ännu en tisdag avklarad! Var först i skolan och busade med tjejerna (mest Malin), gjorde prov och kollade modevisning. Så det var ganska kul idag faktiskt. Sedan åkte jag in till stan, handlade present till mamma som fyller år imorn och lite saker till mig själv. Jag känner mig jätte nöjd faktiskt. När jag var klar med det tog jag bussen till Frihamnen, irrade runt lite där i kylan i min ensamhet innan Tobbe plockade upp mig med bilen. Då åkte vi till hans farmor och farfar i Tensta som bjöd på fika. Men det var inte därför vi åkte det, vi köpte nämligen en hemlig present till min mamma som jag inte kan yttra mig om nu men det kan jag göra när hon har fått den...
Nu sitter jag och lägger upp bilder från min sushikväll som Malin har tjatat om jätte länge. Lite senare ska jag kolla på första semifinalen i Eurovision Song Contest, fast Sverige tävlar inte förrän på torsdag men det kan nog bli kul ändå! Blir nog en kopp te till det, sen ska jag sova. Imorn är jag ledig från skolan för det är Operation Dagsverke! Galet nice!!!!

Aj

Prov imorn och jag har ont i ryggen! Dessutom ska jag sova själv. Det går inte så bra för Sophia nu...

Måndagmorgon

Hej hopp! Helgen är slut och den gick tyvärr lika fort som vanligt. I fredags var jag ute med tjejerna, Tobbe och killarna. Hälften av oss kom in på grodan och den andra hälften hamnade på dovas. Kvällen slutade med ett raggningsförsök och ätning på "min" donken!
I lördgas fick jag gå upp ganska så tidigt för att jobba. Började 13 och slutade 17 och då var det bara att bege sig hemåt till det "stora" släktkalaset. Riktigt kul var det iallafall.
Igår tog Tobbe och jag det lugnt, vi gjorde scones till frukost, åkte till min pappa, fixade lite där, hämtade Tobbes tröja hos min moster och åkte slutligen hem till honom och gjorde lite thai-middag. Riktigt begåvat gjort tycker jag. Sen åkte Tobbe och tränade och när han kom hem igen blev det mys framför tvn med brieost, kex, honung och rostmackor. MUMMA!

Jag är i skolan nu iallafall och första lektionen börjar om 20 min. Puss! <3

länge sen nu!

Halloj! Har haft mycket att göra den här veckan. Gått i skolan förstås men även varit på intervju för McDonalds vid Hötorget en gång. Gått på 2 introduktioner och har jobbat första gången idag. Jag kommer jobba torsdagar och lördagar fram till sommaren och vad som händer sen får vi se! Hälsa gärna på mig! Är iallafall helt slut i fötterna nu efter att ha jobbat 2 dagar i sträck. Visserligen bara 3 timmar per dag men det tar på krafterna ändå...
Nu sitter jag i Tobbes soffa och leker lite med datan, Criminal Minds står på men jag har inte orkat kolla. Nu ska jag försöka hitta lite info om Selma Lagerlöf! Tobbe tränar och kommer hem om en halvtimme. Tråkigt att han kommer så sent med tanke på att jag behöver sova, börjar liksom 8 imorn!

Sushi

Om ca 40 minuter kommer tjejerna hem till mig för att göra och äta sushi. Ska bli hur trevligt som helst! Pöss

Ja må han leva!

Grattis på 16 årsdagen bror! <3


Jag har ätit....? Jaa, vad kan det vara? ^^

Denna är till dig Sara Linnea Larsson! <3


Myst med bror

Hej alla glada! Jag har fortfarande ont i ryggen men är redo för långhelgen ändå. Dagen gick fort i skolan idag så väl hemma igen har jag fikat med min bror som lever sin sista dag som 15 åring fullt ut. Mysigt att prata med honom tycker jag! Han kan faktiskt vara söt om han vill ^^. En bra relation med sina syskon är viktigt tycker jag! Om ett tag kommer älsklingen och då ska vi åka till pappa för att äta middag och spendera kvällen där. Blir kanske en film? Hoppas det! Hörs senare! <3

Bror och jag i somras i Italien! <3

nu kanske?

Tror det blir att vi tar en promenad nånstans och köper glass!

hmmm

Sådär ja, snart dags att sova. Jag ligger i sängen och väntar på John Blund. Imorn är sista skoldagen för denna vecka för att det är Kristi himmelsfärd på torsdag. Då fyller även min lillebror 16 år! Hurra för honom. Men vad som händer mer imorn än att jag ska till skolan vet jag inte riktigt ännu. Fast ska sova med Tobbe iallfall, den saken är säker! Har fått i uppdrag av honom att komma på nått kul att göra och det ska avslöjas här och nu. Finns dock inget att avslöja än tyvärr, men jag ska nog komma på nått finurligt! Hahaha!

Så himla söööt! <3


Tisdag

Hejsan alla glada. Jag har möblerat om i mitt rum med hjälp av älsklingen så sitter nu med datan i knät och kollar solnedgången. Mys!
Jag ska till Rhodos med Tobbes familj + Max 3-10 juli! Så vi firar vår 1-årsdag där! Ska bli hur mysigt som helst ju. Nu vill jag ha sommar!
PS. har sträck mig i ryggen så kan inte gå som jag brukar kunna. Ser ut som en gammal gumma! Puss!


Johanna och jag i bibblan! <3



Knasig liten Sara! <3

Ny vecka - kort vecka!

Godmorgon alla glada och sura! Det är måndagmorgon och jag har stigit upp med bra humör igen. Helt otroligt. Tobbe sov hos mig och åkte härifrån för ett tag sen. Han ska ta ut stygnen idag och jag ska inte träffa honom förrän imorn igen. Men jag deppar inte för det för jag vet att dagarna går fort om man är positiv till dem. Eftersom det är måndag så är det dags för mig att flytta igen, fett segt men innan dess har 98:orna träning. Dagen blir lång men det blir nog kul! Hahah! Nu ska jag packa och om lite mer än en timme måste jag gå. Så har ganska mycket dötid.

Pussar och kramar

Hahah

Nytt rekord på bubblespinner! 1849! Försök slå det du Camilla! <3

Helgmys

Hejsan hoppsan! Nu är det redan söndag och hela veckan har gått sjukt fort. Jag har faktiskt inte gjort nått speciellt alls, bara drivit omkring. Tobbe opererade bort en tand i måndags så han har varit lite öm och sårbar hela veckan. Imorn ska han ta bort stygnen.
I fredags hade Tobbe och jag varit tillsammans i 10 månader. Mys! Så vi tog det lugnt hemma hela kvällen. Hade nationella i engelska på morgonen och försov mig men hann i tid! Igår lördag fyllde Ida år så vi har firat henne lite. Bakade och va i Sickla och shoppade. Jag köpte födelsedagspresent till min kära bror som fyller 16 på torsdag! På kvällen efter den goda middagen åkte jag hem till Camilla och myste med henne och Johanna. Vi hade en underbar och givande kväll tycker jag. Nu idag så är det kalas för Ida här hos Tobbe. Vi har precis druckit kaffe och ätit hallonpaj som jag bakade igår. De var rikitgt goda om man får säga det själv! Nu håller Ida på att klippa sin kusin Ronja och jag kollar på. Begåvat!

Grattis Ida! <3


Goodmorning!

Hejsan svejsan! Idag är det torsdag och jag ska till skolan. Dagen kommer att gå fort, jag ska spela bubblespinner, skriva rapport och lyssna på redovisningar! Men nu är det dags att gå! Tjolahopp!


Valborgshelgen

Helger är farliga asså. Jag får inte tid till nånting och då väljs bloggen tyvärr bort... Fast nu är det ju söndagkväll och en ny vecka med nya spännande händelser väntar. Är i så taggad dock förrän måndagen är över. Jag har två redovisningar, franska och engelska! Skulle ha gjort franskan i torsdags men det har blivit uppskjutet hela tiden.
Men min helg har varit mycket bra tycker jag. Hunnit med mycket (utom att blogga ^^) och haft det riktigt kul och mysigt.

Fredag:
Gick i skolan och gick lite centrum efter att vi slutat. Bytte min parfym så nu har jag rätt. Det var ju valborg så då kunde man inte sitta inne och häcka. Jag, Tobbe, Johanna, Freddie och Eric förkrökade på Dovas innan vi tog en promenad bort till The Bridge för att festa gärnet. Där träffade vi Aston och lite annat folk också. Mycket kul kväll ända fram tills jag fick ont i magen och kände att jag bara vill hem och sova. Kvällen slutade alltså ganska tidigt för mig och Tobbe...

Lördag:
Vi vaknade sent hemma hos Tobbe. Åt frukost och åkte till Nacka forum med Kim för att shoppa. Det blev en del grejer inköpta för vår del. På kvällen gjorde vi egen sushi, den blev bättre än förra gången så vi börjar få grepp om et här nu. Jag tog inga bilder den här gången dock. Efter det såg vi en jätte bra fast lite obehaglig film som heter Law Abiding Citizen. Den kan verkligen rekomenderas! Tobbe började måla på en tavla som han har köpt så det blev det sista vi gjorde innan vi gick och la oss. Fast den är långt ifrån klar!

Söndag:
Vi vaknade ganska tidigt och åkte nästan på en gång till Nacka Forum igen för att se om vi skulle hitta nått nytt. Jag skulle köpa ett par skor som jag hittade igår men det blev inte så, så ska köpa dem nån gång i veckan. Hemma igen lirade vi lite basket på en skolgård och sedan åkte älskling och jag till mig för att jag skulle få köra lite på en parkering. Duktig jag är tycker jag! Sen har vi bara tagit det lugnt, ätit mat innan älsklingen åkte på träning. Det är där han är nu och han kommer hit snart då han är färdig. Nu ska jag plugga!

Bilder från Dovas

Älsklingen målar!





RSS 2.0