Glad halloween!👻🎃🕸

Igår kollade Jonna och jag på skräckfilm  och babblade lite. Vi såg insidious 1&2. Vi drack lite vin, åt popcorn och glass, lyx!

Idag sov jag länge, så skönt! Sen kollade jag fotboll, så kul att Norrköping vann SM-guld! Därefter blev det EM springrunda runt ån. 6km på 42 min, inte alls bra! Brukar ta mig runt på 36 min, men jag har trots allt varit sjuk. 

Nu ikväll så har beccs, joni och jag lagat mat och nu dricker vi vin. Sen blir det en vända på stan med damerna.



Allhelgona

Jippi! Det är fredag och min favorithelg på hela året är här! Firar med min halloweentröja och krusigt hår på jobbet. 


Ikväll blir det nog bara att ta lite vin och kolla på typiska halloween-filmer. Både familjefilmer och skräckisar👻
Imorgon ska jag, beccs och joni ta ett glas på stan, förhoppningsvis går vi ut på riktigt också. Tyvärr så blir det troligtvis ingen utklädnad för mig i år, vilket jag tycker är jättesynd.



Tofs-skjutande

Hallå hallå! Började dagen med en stadig frukost. Idag är det onsdag och min chef Lasse fyller år. Så han ville fira med pizza vilket ingen av oss tackade nej till. Dessutom så bjöd han på fika och var allmänt glad. Så istället för att jobba blev det nån slags lekstuga på jobbet där Ludde och Ahl sköt tofsar på mig och varandra. Dessutom så ska de hålla på och skrämma mig hela tiden så det blev inte så mycket fokus på jobb. Men kul hade vi iallafall! 





Ghingis

Mors! Igårkväll gick mami och jag till Ghingis och käkade mongolian barbeque. Supergott! Sen gick vi hem och kollade på film. Nu har hon åkt hem.

Nu är jag på jobbet,och kollar på doobidoo för att det är så himla lugnt. Sen ska Jonna och jag dricka te och snacka lite skit👌🏼

Harrys

Tjoohoo, Jonna och jag hade en helcrazy kväll på Harrys. Så kul! Sprang på massa bekanta ansikten så det var himla trevligt. Sen blev det ju vintertid inatt så de hade öppet en timme längre vilket jag tyckte var helt fantastiskt.

Innan så satt vi hos mig, åt carbonara och drack lite vin









Nu är mamma hos mig och hon ska stanna till tisdag. Så idag har vi köpt en lampa, promenerat runt ån och lagat jättegod mat. Höstgryta med svamp och grejer stod det på menyn. Nu myser vi med te och glass och väntar på solsidan och bron👌🏼 perfekt söndag!



Asien i december

Igår bokade Jonna och jag resan ner till Singapore! Blir tre veckors semester tillsammans med mina troll, och så kommer vi hem igen innan ju. Kommer bli så himla kul! 

Igårkväll var det jobb som gällde för mig , samma sak idag. Men ikväll ska Jonna och jag gå ut. 


Ludde och jag kollar film och fikar när det inte ringer. Perfekt lördag👌🏼

Fredag

Hallå hallå! Idag är det fredag och jag ska jobba ikväll. Men först ska Jonna och jag boka flyg till Singapore i december för att träffa Nadja. Nadja och jag ska även boka hemresa från Bangkok💃🏼 sen blir det en sväng på stan med Hannes innan jobbet. Ikväll efter jobbet blir det nog lugnt för jag ska jobba imorn också. 

Åt en pizza till lunch igår också...😱
Blir troligtvis utresa 2 december och hemresa 23 december😍🎅🏽



Onsdag

Idag blev det en promenad i solen innan jobbet, det var då himla vackert runt ån idag med alla färger och solsken. Till lunch blev det en pizza med Ludde. Dagen har varit rätt så lugn, både vad gäller barnförsäkringar och kundtjänst. Imorgon ska jag upp vid 6 för att tvätta! Jippi!💃🏼





Rosa

Idag kör jag heldag på jobbet, 13-21. Först körde jag barnförsäkringar och nu kör jag kundtjänst med Beccs👌🏼 Lunch blev det på spice n rice med Ahl, Cidis och Ludde. Gott och starkt! Efter jobbet ska jag nog ta en kopp te med Jonna och catcha up lite😍
🙅🏼🐷🎀

Landet

Helgen var helt fantastisk med familjemys, massa jobb och god mat. I fredags jobbade jag kväll, så när jag hade slutat drog Saabis och jag hemåt till Sthlm. Kom hem vid 23-tiden och tog ett glas vin med bror och hans två kompisar. Gick och la mig vid 2-tiden och sen dagen efter hämtade Carin mig vid 8 och vi åkte till landet. Där väntade en heldag med jobbande i trädgården. Vi skulle slänga skräp på tippen, riva bort ruttna delar av ett tak till friggeboden och bygga nytt samt fälla träd och bära bort stockar och kvistar. På kvällen hade vi födelsedagensmiddag för min morbror Anders och hade det supermysigt med rödvin och tänd brasa.
 












På söndagen gick vi upp ganska tidigt, så Lollo, Inez och jag fick ansvara för att lägga takpapp på det nybyggda taket. Inte helt enkelt men vi löste det. Sen när det var klart åkte vi till kyrkogården och hälsade på morfar innan det var dags att åka hem. Söndagmiddag åt jag med bror och papi, sen åkte jag till mamma för att kolla bron och dricka te.
 










Idag har jag pysslat med bilen, tvättat den, bytt till vinterdäck och bytt lamporna fram. Mycket mer än så hanns inte med innan det var dags att rulla mot Linkan igen.



Halloween 2014

Förra året jade Ingrid en födelsedagsfest med halloween-tema, sen så var vi även på tentakravallen. Första kvällen var jag sexy nurse, andra kvällen körde jag nån zombie-stil med lite sår och sånt äckligt😱👌🏼🎃 
Vi får se vad det blir för spännande halloweenfester i år!






Min lilla halloweenkatt Dorran bodde hos mig på den tiden. Nu är hon tyvärr i Sthlm😓



Hockeytorsdag

Idag blev det en intensiv dag på jobbet, från 11.30 till 21 ☺️ men de sista två timmarna var det sjukt lugnt så Ludde och jag kollade på hockey typ. 


Imorgon ska jag jobba 8-13.30 och sen 16.30-21. På kvällen åker Saabis och jag norrut mot Sthlm😍 det blir en städhelg med mostrar och kusiner på lamdet!

10 oktober

I helgen hade vi TM-fest med jobbet hemma hos mig, sen gick vi ut. Fruktansvärt kul och trevligt. Snart ska vi ha inspark också så det ser jag fram emot. Men innan det så lagade jag mat med Jonna och Beccs för att fira lite att vi är återförenade. 






Nuförtiden bor Jonna och jag i samma hus, så blir mycket häng tillsammans vilket är helt fantastiskt! 



Halvmaran 2015


Nu är jag tillbaka lite! Jobbar på som vanligt på LF och njuter av det goda i livet 😉
12 september spran Carin och jag Sthlm halvmaraton. Det var svinkul men svinjobbigt! Kom i mål på 2.24 och är väl helt okej nöjd med.den tiden. Vi pratade om att springa womens health halvmaraton på Djurgården i april. Så då siktar jag på en bättre tid👌🏼 Så får jag se lite om jag ska satsa på riktiga maran i juni. 






RSS 2.0