Grattis!

Och just det, grattis kronprinsessan Victoria och Daniel till bröllopet! <3

Årsta aik, stolta förlorare av eken cup

Jaha ja, det ser ju inte så jätte bra för några av våra lag i Eken Cup i år. Särskilt inte för oss juniorer iallafall. Vi har en match imorn tidigt och vinner vi den går vi iallafall till semifinal i B-slutspel. Wuhu!
Nu har jag ätit sushi med pappa och ska snart åka till Sara min pannkaka. Väskan är packad så jag ska bara fixa till smink och hår lite. Jag sover hos älsko som just nu sitter och dricker vin med sina gamla polare. Hörs senare! <3

Picknick!

Hallojsan! Idag har jag varit i sickla och i nacka med älsk, Pim och Ida. Ida letade bikini och hittade till slut den rätta. Jag har faktiskt inte köpt något vilket jag tyckte va ganska så bra gjort. Efter det drog vi hem och gjorde lite smarrig pasta till lunch. Om ungefär en timme ska jag åka in och jobba. Efter jobbet ska jag åka till tanto för att ha picknick med massa glada människor! Det blir toppen alltså!
Ses senare!

Grilla med årsta

Dålig update - förlåt! Men vi går mot bättre tider iallafall eftersom det är SOMMARLOV och då har jag mycket mer tid att skriva.
Om en liten stund kommer ett trevligt handbollsgäng sakta men säkert visa sig hemma hos mig. vi ska ha vår lilla sommaravslutning hemma hos oss med grillning. Vädret är inte så himla bra men jag hoppas att vi kan sitta ute ändå! Nu hör jag röster här nere så vi hörs sen! Älsklingen är i Danmark med sin morfar.

sista refrängen

Skåpet är tömt och låset är inlämnat. Datan är återlämnad och det är bara 1 dag kvar till den efterlängtade skolavslutningen. Imorgon tar treorna studenten och jag, Sara, Malin, Carro och några andra tjejer ska dansa för dem i aulan på scen! Jag hoppas det blir bra. Alla andra är typ lediga så vi är lediga när vi har dansat klart.
Det är ju då torsdag imorn vilket innebär att jag ska jobba som vanligt. KUL!

Igår

Igår var ju då Tobbes student. Det var en händelserik dag med massa skoj, glada människor, svett och alkohol. Jag fick se Tobbes utspring och gå på hans studenmottagning men jag följde inte med på flaket (stackarn, han var helt kall och blöt när han kom hem) och jag följde heller inte med ut på kvällen sen. Jag orkade inte så jag stannade hemma med Ida och kollade på film. Det är jag glad över.

Tobbe fick så fina presenter igår tycker jag. Fast han fick finast av mig, manschettknappar. Super fina faktiskt. Nu måste vi bara hitta en skjorta som han kan ha dem till.

slut

Ojojoj vilken dag! Nu är jag helt slut och det är ändå inte jag som har tagit studenten liksom. Får se när det blir tid att berätta mer utförligt om denna händelserika dag. Tobbe är ute med sina vänner nu iallafall och jag ska kolla film med Ida. Orken finns inte för att följa med och festa denna gång tyvärr. Men han borde klara sig utan mig! <3

STUDENTEN

Idag tar älsklingen studenten! Grattis gubben! <3
8 juni 2010

Lördagsmys

Denna söta lördagkväll börjar lida mot sitt slut och inte har jag gjort mycket idag alltså. Imorse gick jag upp vid typ 11 och åkte sedan till jobbet. Efter jobbet var det tänkt att jag skulle åka till Långholmen men så blev det inte. Det var tydligen för mycket folk och för kallt där så jag följde med Tobbe hem och åt kött med pommes och bearnaisesås. Smaskens! Därefter kom Reymond för att spela lite monopol med mig, Tobbe, Ida och Max. Kampen är fortfarande pågående och jag tror att vinsten går till Reymond eller Tobbe. Max är fortfarande med men inte har han chans på nån vinst inte... Efter att det här är slut så ska vi se film, jag hoppas på Shutter Island!

Imorn är det Sveriges nationaldag! Undrar om vi orkar fira det?!



Söt<3

helg igen ju!

Lilla jag är lite sliten nu efter en "hård" vecka. Mycket slit och släp med jobb, analyser, shopping och annat man vill hinna med. Tiden har inte ens räckt till för facebook!!!
Det är iallafall fredagkväll och jag kom nyss hem från Carros 18 års fest. Tobbe var också där men gick efter ett tag för att möta upp några vänner och dra till grodan. Resten av gänget på festen skulle antingen åka hem, spela fotboll eller dra in till stan och festa mera. Jag drog alltså hem men jag ska inte spendera natten ensam. Älsko kommer sen!

Imorn är det jobba som gäller men sen ska jag åka till långholmen och Skrattstock och mysa med mina kära vänner och pojkvän samt lyssna på många bra komiker! Blir hur nice som helst och man får hoppas att vädret håller i sig så att vi kan sitta där hela kvällen med picknick och annat smask.

Min fina Tobias tar snart studenten! Du är bäst älsko! <3


Nu då?

Idag har varit en lång men ändå underhållande dag. Den började tidigt i morse, kl 08.00 med att Tobbes väckarklocka ringde. Det var bara att gå med upp och äta frukost för att sen när han gått börja göra mig i ordning. Väl i skolan så gick tiden hyfasat fort, men min lilla carro var inte där. Efter lunchen så var det museum som gällde, naturhistoriska riksmuseet. Det var ganska segt eftersom utställningen vi skulle se var kort och inte så givande.

Efter skolan så åkte jag till centralen och mötte upp Tobbe, vi skulle äta lite innan det var dags för att jobba. Gullig som han är så bjöd han på sushi, mums! Därefter så åkte tobbe hem till mig för att hjälpa min lillebror innan han skulle gå iväg till balen, han var tydligen jättefin. Bild kommer snart!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska åka till Tobbe och vänta tills han har tränat klart och sen sova där eller om jag ska sitta här i min ensamhet till det är läggdags, vilket i och för sig är snart. Imorgon är det svenskaprov, novellanalys, kommer bli "jättekul". Det är skönt att få det gjort eftersom efter det är det så gått som sommarlov. Jippi!

<3

jag klarade det!

Go'kväll! Efter att mitt förra inlägg skrevs somnade jag i min säng. Så lagom innan det var dags att åka till vårruset gick jag upp, klädde på mig rätt kläder och började röra mig mot universitetet. Vid gamla stan träffade jag Carin och Jennifer och tog sällskap med dem. Sen borta vi loppet så hörde man Peter Siepens röst överallt precis som alla andra år som jag har sprungit. Carolina Gynning var där också tydligen.
Jag sprang med Jennifer hela loppet och vi snackade hela vägen. Carin låg strax framför och mamma strax bakom oss. Vid målet stod Håkan och fotade. Hon som vann skiten sprang på typ 18 min. Haha jag fick typ det dubbla ^^.

Jag är redo för natten nu. Pappa jobbar och Axel är på Gotland. Så jag är ensam fast inte länge till. Min älskling som har spelat rugby hela dagen är på väg hit så jag slipper sova själv. Snäll pojke! Imorn ska jag upp tidigt, börjar nämligen 8!!! Så godnatt då...

Inte ork för rus

Halloj! Åh vad jag är trött nu! och om ungefär 2 timmar ska jag åka in till universitetet för att springa vårruset. Åh det vet inte jag om jag kommer orka. Får nog gå runt de där 5 kilometrarna...




RSS 2.0