En solig lördag

Kvällen igår blev väl inte helt som man hade tänkt sig. Det var super mysigt till en början när vi satt i en park i fruängen och grillade. Men sedan blev röken för mycket och Carros astma drog igång och jag kände mig trött och seg. Så vi drog vidare vilket gjorde några väldigt besvikna. Vi ber om ursäkt för det men det är bara att inse att ni har dissat oss så otroligt många gånger. Nu blev det såhär och vi är väl för olika helt enkelt. Jätte synd att vi glider ifrån varandra men vad ska man göra liksom? Varken jag eller Carro vill förlora er som vänner men vår situation är otroligt svår att ta sig ur...
Men som sagt så åkte vi iallafall vidare till Mr S. Jag sov på soffan och somnade till Lady GaGa och en del andra ljud. Mer än så behöver väl inte nämnas!
Vid 7 på morgonen åkte vi hem för att få ytterligare lite sömn och sedan så tänkte vi ses vid 12 för att åka in till stan.
Jag tog inte med min telefon upp så halv 2 vaknade jag med ett ryck och kände shit, vad e klockan?! När jag kom er til min mobil så hade jag 3 sms och 15 missade samtal från Carro. Hon var vid gullmars och väntade på mig så vi bestämde att vi bara skulle chilla i solen idag. Så hon kom hem till mig och vi la oss på solstolarna och stekte. När det blev för varmt tänkte vi spruta vatten på varandra och när vi precis ska börja kommer det in 2 killlar i trädgården och frågar efter min käre bror Axel. Han var som tur var inte hemma, men ändå, pinsamt? LIte senare komme det in 3 killar till i trädgården, dock lite yngre och de hade tydligen lyckats sparka in en boll till mig. Hahah stackarna trodde att vi inte såg dem! Om de hittade bollen vet jag inte.

Nu ikväll var det meningen att jag och Carros skulle festa med Simon i stuvsta. Efter igår så blev jag så sjukt otaggad på att festa och supa så jag pallade verkligen inte åka dit. Så efter många diskussioner om vad som skulle göras slutade det med att Carro åkte dit för att träffa honom och prata lite. Men hon kommer tillbaka till mig sen så vi kan kolla på film och äta popcorn. Mums!

Men medans jag väntar på henne tänkte jag gå och va social med min faster och farbror som åker hem till Norge imorn!

ByeBye<3

Fredag 29

Ja detta var då min första och sista skoldag den här veckan! Väldigt kul att få träffa mina skolflickor igen. Något som var ovanligt var att vi inte gick till Sandy's. Jag trodde Gaby och Frida var as taggade på att få se Sandyboy men de var de inte! Det var däremot Lisa och Tannaz. Men vi gick som sagt inte dit...
Annars var dagen lugn, vi hade ingen historia och sen så fick vi tillbaka nationella på matten! Jag fick G! YEAY! Haha men stackars Lisa och Tannaz var inte så nöjda med sina betyg, sötnosar da!
På idrotten sprang vi cooper och det märktes verkligen att man har degat på en strand och druckit cola i en vecka! Fy vad hemskt det va att springa. Dags att få igång konditionen?

Ikväll ska jag få träffa mina andra bitchar, Carro, Johanna och Fredrika. Vi ska till Fruängen och grilla lite marshmallows med Mick, Jacob och 2 andra grabbar. Det blir nog super mys! Heheh självklart så ska vi kröka också ^^ .

He en bra kväll alla!

ByeBye<3

HEMMA!

Jag har nu landat i min säng i Sköndal! Känns lite sorgligt faktiskt att inte vara där nere i värmen men samtidigt skönt. Jag måste ju få träffa alla mina bitchar igen och skryta lite med min bränna, men bara lite.
Karpathos flygplats var otroligt liten men det va lite mysigt för den va så liten och så kunde man va ute och se när vårt flyg anlände. En tax-free hade de faktiskt också.
Efter en hel del väntan och sega fordon så är jag nu då hemma. Först var bussen ut till flygplatsen försenad. När den väl kom så fick vi vänta på att nån bil som stod i vägen skulle flytta sig. Vårt flyg var försenat med 25 minuter vilket kanske inte var så farligt men på den lilla flygplatsen kändes det som en evighet. När vi hade landat på Arlanda tog det super lång tid innan våra väskor kom åkandes på rullbandet... Resan avslutades med bilköer för vi hamnade mitt i rusnings trafiken!
Jag kom nyss på att vi får norska gäster imorn i form av en faster och en farbror. Det hade jag helt glömt så jag vet inte riktigt hur det blir sen på kvällen. Men jag måste ju träffa Carro, den saken är klar iallafall. Och vad vi hittar på det vet man aldrig...

ByeBye<3

Min bitch har blivit stor! <3

HIPP HIPP HURRA FOR MIN BITCH CAROLINE WICKLUND SOM FYLLER 17 IDAG!
Love ya min otroligt underbara bitch!
Hoppas det inte blir alltfor trakigt utan mig ikvall, men snart ar jag ju hemma!
BIG LOVE! <3

Hipp hipp hurra!!!

Min lilla mamma fyller 50 idag! Stort grattis till dig , hade du inte gjort det sa hade vi inte varit i Grekland nu!

Karpathos

Efter en mycket lang resa har vi nu hamnat i Grekland. Ja vad kan man saga mer an att det ar varmt och att man blir brun latt. Hahah man kan ju inte skriva ordentligt heller ^^
Men det basta ar att mamma och Hakan garna bjuder pa drinkar!

ByeBye<3


Ett stort Grattis i förskott!

Stort Grattis! <3



Min Bitch om en vecka så fyller du 17! Och eftersom jag förmodligen inte kommer ha tillgång till en dator så säger jag grattis nu istället!
BIG LOVE TO YOU MY BITCH CAROLINE! <3<3<3
(27 maj)

Inte långt kvar nu!

Om ungefär 3 och en halv timma ska jag gå upp igen. Känns ju härligt att inte få sova nåt alls inatt. Borde jag dygna tro och sova på planet? Vi får väl allt se...



Dagen har väl inte varit alltför spännande. Jag åkte till Farsta Gymnasium för att säga hejdå till Fredrika, Johanna och Caroline. Carro var inte ens där och Johanna hade en viktig lektion så det var bara Freddie som hade tid med mig. Men det var inte länge den stunden varade. Jag åkte sen in till slussen för att fika med Gaby. Ni kan ju gissa vart vi gick... Sandyboy hade gått för dagen när vi kom dit, synd! När vi nästan hade druckit upp vår latte kom Danne förbi och var social. Deet är Gabys 94:a. Han är lite som en "girlfriend", kommer med kommenater som "kolla den där killen, han är så snygg och kolla vilka armmuskler". Men han är absolut inte bög för han har själv flickvän. Det borde finnas fler såna killar!
Jag har även hunnit med att träffa Mathias. Lika mysigt som vanligt förstås var det...
Packat har jag förstås också gjort och i vanlig ordning så har jag förmodligen packat ner alldeles för mycket kläder! Och jag har helt säkert glömt nåt super viktigt!

Nej, dags att sova?

ByeBye

Mina bitchar jag kommer sakna er! <3



Jag kommer sakna er alla otroligt mycket medans jag är borta! Jag hoppas ni kan klara er utan mig trots att de bara är en vecka ^^ Och Caroline, jag hoppas din födelsedag blir toppen trots att jag inte kan vara med! Men till helgen då öser vi på och samma med helgen efter!
BIG LOVE! <3


Tisdag 19

Något som jag inte har nämnt förut är att jag åker till Grekland om 2 dagar, alltså på tosdag! Undra hur det kommer sig för det ska ju bli super skönt att lämna Sverige och Södra Latin hemma.

Jaja, hur var den här dagen då? Inte så speciellt spännande. Jag fick iallafall reda på att jag inte behövde skriva svenska prov imorn vilket passar mig alldeles utmärkt! Jag hade nog inte gjort det ändå. Vi hade håltimme idag också så då tog jag med mig Frida och Gaby för lite shopping. Mamma fyller år när vi är i Grekland så det skulle köpas present till henne. När det var klart hamnade vi förstås på Sandy's. Sandyboy jobabde och han hade ny frilla så han var sötare än vanligt. Hihi, man smälter fan asså.... ^^ Herregud, är vi 14 år igen?
Det har väl egentligen inte hänt så mycket mer, eller jag har tränat fast det var inte så seriöst med tanke på att jag fortfanade är lite halvt krasslig och jag tänker inte bli sjuk nu igen!
Imorn ska jag träffa Mathias också, det blir mys och jag ska försöka hinna hälsa på mina kära flickor på Farsta gymnasium. Måste ju få säga hejdå till dem innan jag åker!
 
Nej det börjar bli dags att sova känner jag!

ByeBye<3

Helgen

Lördag
Vid 2 tiden så cyklade jag bort till Årstafältet för att städa med Carro. Jag hade även glömt ett av benen till grillen där så i hopp om att hitta den också drog jag iväg. när jag kom dit var det ganska mycket folk som hade picknick eller bara gick promenader. Där vi var på kvällen var det helt städat. Allt som var kvar var några halvbrända pinnar som föll offer för den onödiga brasan som några killar skapade strax innan vi drog hem. Jag blev lite chockad över att det var städat och samtidigt irriterad eftersom benet inte var där! Så tyvärr har vi ingen stående grill längre...

Lite senare var det dags för Årstafesten i sjöstadshallen. Pontus och Helene hade t.o.m hurt ett band som hette 40+. Det avr ett gäng gubbar men killarna som skötte ljudet och tog bilder på bandet var så himla söta! Jag och Carro ockupperade ett 4-bord och tänkte att de borde sätta sig hos oss. De kollade på oss hela tiden men de gick aldrig fram till oss, tvärr. Den ena slår fan Sandyboy i söthet asså.
När vi hade ätit, jagat småtjejer och insett att vi suger på tips-promenader var det dags för mig och Carro att åka till Johanna för Schlager-kväll. Det var super mysigt och Nisse var lika seg som vanligt men kom iallafall fram till slut. Han hann faktiskt se Norges bidrag, han som jag är norsk ^^ . Som ni alla vet vann ju Alexander Rybak och jag tänker helt klart åka till Oslo nästa år för att se ESC! Det som är bra är att den nya arenan de har byggt ligger i Bærum och det är där jag brukar vara!



Söndag 17 maj
Hipp Hipp Hurra for Norge!
Javisst firades Norges national dag precis som den skulle. I år hade jag med mig Gaby också, mys! Så hon fick hjälpa mig att hålla koll på alla de här små barnen som vi firar med. Alexander är helt klart charmigast och sötast av dem men även hans lillasyster Amanda. Denna galna 10-åring som jag har firat med varje år sprang runt i tåget tillsammans med en till grabb som heter Emil, de slog mig och Gaby med flaggorna och Alexander snackade på hela tiden. Lite senare blev han alldeles gosig och kramig också. Mindre bra var att han kallade mig fjortis, men det får man väl leva med ^^ . Totalt var det 7 små barn, den älsta var 11 och den yngsta 2. 5 av dem var killar och 4 av dem jagade man runt. Man blir lite trött asså men det är väl fullt förståeligt?
Nere på grönan sen hann jag åka 3 saker på 2 timmar. Det var äckligt mycket folk där. Finns väl bara en sak att säga, grönan är alldeles för överskattat. Men Insane var kul iallafall!
Middag åt vi på Pizza Hut. Det var väldigt gott och till efterrätt blev det chokladsufflé!

Kul helg var det kan man lugnt säga...

ByeBye<3

Det kommer, det kommer

Okej jag vet, dålig uppdatering den här helgen men just nu är jag alldeles för trött för att berätta om lördag och söndag. Gaby har bott hos mig i helgen så jag har inte riktigt haft tid eller ork för det. Men jag kan ju kortfattat säga " Gratulerer sååå mye med dagen Norge" om både lördag och söndag ^^ .
Hare gött tills vidare!

ByeBye<3

Jag mår brå!

Hahah ja då var ytterligare en grillfest över. Många nya ansikten var det för min del och det är ju as bra för då får vi in nya medlemmar till gruppen.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra denna långa kväll kort men jag kan ju börja med att berätta att vi hade en rikitg grill. Jag lyckades tända eld på mitt hår så det ser lite mobbat ut nu. Väldigt smidigt asså. Jo nog var det kul att hälla på mer tändvätska på elden lite då och då...
Johanna och Berglund 1 blev mest packade tror jag. Även om Marat, Leijon och Ollon var bra på att hälla i sig dricka också. Jag blev inte så packad, inte så konstigt med tanke på att Johanna tog allt...
Men det blev en lyckad kväll iallafall. Jag skulle önska att vi hade haft fler filtar och mer grillkol också. Men vi fick helt enkelt stå ut med kylan.

En grej som jag kommer ihåg bra var när Berglund 1 stod med Johanna. Jag gick dit och tänkte snacka lite med dem och så kom det fler och fler. När Craas kom så började han sjunga Umeå, Umeå, Umeå. Det slutade med att alla hängde på och det blev riktigt kul. Jag tror att jag filmade när vi sa "jag mår brå" Även det lät kul!
Vad som kan sägas mer om kvällen vet jag inte men jag kanske lägger upp bilder. På facebook blir det iallafall en hel del ^^ .

Ikväll blir det schlager-kväll hos Johanna. Det blir nog svin kul!

ByeBye<3

Far away from home

Nu sitter jag hemma hos Gaby på värmdö. Hon ska bara hämta lite saker som hon behöver ikväll, vi ska ju grilla och så ska hon sova hos mig sen. Det blir as nice. Jag har även fått träffa hennes 94:a Danne och hennes 93:a Filip. Vi träffade dem på KS, kunskapskolan i Nacka. Skojiga typer det där asså, Danne och Filip. Och just det, jag fick träffa Gabys syster också. Jätte söt och snäll var hon. Skulle önska min lillebror var sådär!
När vi är klara här så ska vi ta oss tillbaka till civilisationen igen och åka hem till mig i Sköndal och hämta lite saker och sedan till Enskede. Det blir en lång eftermiddag det här asså! Men helt klart värt det!

Hahah glömde en sak, jag är nu officielt Filips bitch eftersom jag är Gabys och Gaby är hans.

Jag skulle tro at vi drar snart så...

ByeBye<3

Sådär ja

Så då var det avklarat. Både Norge och Danmark gick vidare. Däremot så gjorde inte de skinade gubbarna The Toppers det. Tyvärr asså, de var för sunkiga. Men en kul grej var det iallafalla, lite som "We are the winners of eurovision" som var med för nåt år sen. Kul med final på lördag som jag kanske inte ens får se för Carro tycker att vi antingen ska följa med Simon på en fest eller grilla med Anton i vidja där vi var på valborg med samma männsikor!  Jaa de låter ju lockande...
Men nu ska jag försöka plugga lite. Iallafall en timma och sen så kan jag sova. Jag måste till mamma och hämta lite saker innan skolan börjar. Och på kvällen ska vi grilla med Eric och de andra. Det blir superbra för då kan vi bjuda in mer folk till "Stockholms Grill och Alkohol grupp 2009".  Herregud asså, vi borde ju fan byta namn för det låter ju lite muppigt ^^
Nej nu ska jag inte babbla på utan börja med plugget istället...

ByeBye<3

The Toppers

Haha och så var den sista låten spelad, Shine med The Toppers från Nederländerna. Så jävla skön låt med 3 gubbar med glittriga kostymer. 2 små tanter med vitblonda peruker och en tjockis med Lady GaGa ögonfransar hade de med sig också. Klockren asså med skön kritik i tidningen " Helt osannolikt sunkigt. Schlager-gubbarna ser ut som ett återförenat Triple & Touch några år framåt i tiden och låter som din värsta mardröm. Någonsin." Ja så löd det men man har ju hört förut "Jaså så det är sådär EMD kommer se ut om några år" Ja vi får ju hoppas att de inte gör det!
Men jag måste ju få säga att Serbien var rätt så kul också med sin tjocka herre med blond afro. Men bäst är ju såklart Alexander Rybak och Norge!!

Orkar inte plugga!

Fyfan för plugg är allt jag kan säga just nu. Och fyfan för Ulrika och hennes mystiska sätt att lägga upp prov och allt annat skit. JAg har ingen som helst lust med det här och det har jag inte haft på hela dagen. Så det har ju då blivit så att man gör annat. Just idag blev det tv tittande och filmen Sunes Sommar. Härlig film det där asså, man blir så glad - "Nu tycker jag att du är lite vrång" Hahah jag pappa Rudolf lär man ju aldrig tröttna på.

Om 24 minuter börjar ESC som jag tänkte se. Efter det kanske jag tar och pluggar igen. Vore ju bra om jag gick och gjorde det där provet imorn eftersom jag har missat så mycket sånt i historian nu. Det är bara att bita ihop och köra hårt. Men just nu tänkte jag gå ut i trädgården och se om jag kan hitta Hector. Jag har inge vidare lust att kolla på tv själv. Pappa är på nån krog på söder och Axel tränar så Hector är det bästa sällskapet jag kan få, trots att han är en katt!

Det dyker nog upp ett inlägg lite senare ikväll också.

ByeBye<3

Jordnötssmör - med eller utan sylt?

Så otrolgt skönt att vara ledig idag, även om största tiden av dagen går åt att plugga historia.
Till frukost idag åt jag delvis en macka med jordnötssmör. Jag provade att ha lite sylt på för att se om det ä så gott som amerikanarna tycker. Ärligt förstår jag inte den stora grejen i det hela. Det smakade väl nästan likadant som att ha utan. Dock var det lite torrare utan....
Jag orkar verkligen inte plugga idag. Igår fick jag reda på en massa saker som vi har till nästa vecka och jag vet inte riktigt när jag ska orka göra det. Ja inte är det nu iallafall, den saken är säker.
Imorn ska vi grilla, igen. Jag är med och styr som vanligt men jag är faktiskt inte alls taggad. Ja först och främst så kommer varken Fredrika eller Aston. Och så har jag glömt en del saker hos mamma som kan vara bra att ha. Och så har Eric bjudit in så himla många och jag undrar verkligen hur det kommer gå. På något sätt ska jag få min grill bort till Årstafältet också. Blir nog så att jag lägger den i skottkärran men jag tänker inte gå dit bort själv. Jag får väl lura med mig Gaby eller Carro. Jaja det blir nog kul, bara Marat har med sig dricka som jag kan få köpa av honom ^^ . Haha och framförallt så kan det ju vara bra att va frisk tills dess.

Ikväll är det ESC semifinal 2. Norge och Danmark finns med bland de tävlande. Vad kul det skulle vara om all nordiska länder gick vidare. Men det viktigaste är att Alexander Rybak går vidare! Heja Norge!

Gullviva, Påsklilja och Hector

Gud så mysigt! Känns verkligen som sommar. Hela trädgården är alldeles grön och blommig. Så jag var bara tvungen att gå ut och fotta lite och Hector hängde på. Han var väl mest sugen på att leka med snöret till kameran. Men jag satte mig i gräset en stund och märklig som han är så kröp han ihop i mitt knä. Sötnos!<3



Jo men visst blir rabarbern lika stor som vanligt!

Och förstås dagens bild på Hector när han kände för att äta lite gräs!



ByeBye<3

Onsdag 13

Grattis käraste gulligaste lillebror. Nu är du inte så liten längre, 15 år liksom! Använd presenten som du fik av mig väl och hoppas du har moppe-kortet i din hand snart!


 
Jag är sjuk! Ont i halsen och snuvig men tyvärr så är jag för frisk för att stanna hemma från skolan. Men vi är lediga imorn så då får jag tid att bli bättre. Men dagen ska tyvärr ägnas åt plugg. Vi har historia prov på fredag i första världskriget och nationalism. Det ska nog gå bra det där!

Det har varit en helt okej dag fast lite jobbig för man blir så otoligt trött av att vara sjuk. Jag orkar inte gå in på några detaljer, det finns det gott om hos Gabbsan. Fast jag kan ju nämna att vi tog ett besök på Sandy's idag igen. Inte helt oväntat kanske men men. Killen som jobbar där var lika snygg som vanligt och jag lyckades göra bort mig, vilket också är som vanligt.

Till middag idag åt vi kyckling med jordnötssås och ris. Smarrigt var det och jag tog en liten bild på brorsan som mumsar i sig sin födelsedagsmiddag. ikväll blir det tårta!



Återigen, stort grattis! <3

ByeBye<3


Tisdag 12

Återigen en skön dag. Fast det va lite små jobbigt med matte B nationella imorse men det gick väl ganska bra! Jag och Gaby gich sedan till ungdomsmottagningen på söder för att skaffa oss lite kondomer. Min käre bor fyller 15 imorn så det är ju en perfekt present! Efter det gick vi till Sandy's ^^ Och som vanligt var den söta killen som jobbar där på plats. Och idag log han mot oss. Helt uppenbart att han känner igen oss nu, för han förstod att det var latte vi hade beställt eftersom hans jobbarkompisar va lite sega på att göra de. Gud vilka ögon han har, man smälter ju...

Vid 2 åkte jag hem för att träffa Mathias, trevligt trevligt var det iallafall. Han skrattade åt mig och alla mina kondomer. Men hallå?! Gratis ju!

Vid 7 så var det dags att bege sig till farsta för att kolla på lillebror som skulle ha vårkonsert med sitt band. Gud vad duktiga de var, trots att rocken var lite för hård för smak. Bra jobbat lillebror!
På parkeringen i farsta skulle mina saker flyttas från mammas bil till pappas bil. Som jag nämnt hade jag ju då en del kondomer. En av de små rackarna ramlar ut på parkeringen inför mamma, pappa och Håkan. Mamma sa: illa, riktigt illa. Håkan bara flinade och pappa tyckte det var bra att jag inte var en av de 20% som kör utan. Hahha man kan ju säga att de reaktioner jag väntade från dem var lite ombytta ^^

Nu sitter jag och kollar på ESC semifinal 1. Tror jag säkert en del andra också gör. De största skämten hittills måste ju vara Belgien, Tjeckien och Bulgarien. Haha stackars idioter asså. Just nu är det nåt regnbågstema med en fjantig låt framförd av Portugal. Det var inte mycket bättre det! Nej med de här konkurrenterna tror jag nog det går bra för Malena. Vi får hoppas!

Måndag 11

Väldigt slapp dag måste jag få säga. Fast det beror väl på att jag försov mig imorse och hoppade över sista lektionen. Så då blev det bara en lektion kvar. När jag hade "slutat" så stack jag och gaby till vårt stammis ställe, nämligen Sandy's. Meningen var att vi skulle plugga matte men vi snackade skit och spanade in den söta killen som jobbar där istället ^^ . Sedan var det dags att dra vidare till globen och Fredrika. hon skulle få sin present och vi skulle byta mina underkläder. Det blev riktigt bra med en extra bh på köpet! Jag fick också reda på att varken Fredrika eller Aston kan komma på grillfesten på fredag. Väldigt synd eftersom det inte blir nån fest utan dem!

Jag har även glädjen att informera att jag har döpt min "speciella rosa vän" till Mr GaGa. Namnet passar honom så bra tycker jag! ^^

Gaby kom även fram till att både jag, hon och Carro har hållit på med en Larsson. Det tyckte jag va riktigt roligt men också lite creepy. Vilka 3 Larsson det är behöver vi ju inte gå vidare in på...

Och så, det fruktade nationella provet i matte B ska skrivas imorn. 4 jävla fuckig timmar ligger provtiden på. Hur fan ska man palla det?! Jag är iallafall ganska körd när det gäller andragradsfunktionerna, men det andra ska nog gå ganska bra. Måste bara kolla upp hur man räknar ut riktningskoofficienten innan jag går och lägger mig. Men jag får iallafall min belöning när provet är gjort, även om det går åt helvete! ^^

Och slutligen, min käre bror har vårkonsert imorn kväll. Det gör att jag missar träningen som ändå ställdes in och delar av den första semifinalen i ESC som Sverige deltar i. Trots att "La Voix" suger så får man ju hopps att de går bra för Malena och att hon tar oss till final. Men under hela denna vecka tänker jag vara väldigt norsk och Norge har sin semi på torsdag!

HEJA ALEXANDER RYBAK!!!


ByeBye<3

Hemma igen

Sädår, nu är man jävla slut efter en helg med laget.

Vi tältade på en ö som heter Grinda och ligger i skärgår'n. Riktigt mysig liten ö det där. Vi har faktiskt fått både sol och regn så man kanske har bättrat på brännan i ansiktet, men vad vet jag? Pontus hade hittat på massor med finurliga saker som att räkna stegen mella norra och södra bryggan, spela kubb, fiska, spotta geléhallon, baka pinnbröd och kasta bollen över huvudet baklnges. Förutom det  har vi solat och slappat, grillat marshmallows och ätit god mat. Men det tar på kroppen att tälta. Först och främst så kunde jag inte ta ut linserna så jag fick sova med dem. Det var extremt kallt under natten trots att jag sov med mjukis byxor och en fleece tröja. Liggunderlaget som pappa hade köpt på Clas Ohlson för 75kr var väl inte det mjukaste precis så man är ju lite mör i baken och ryggen ^^ . Men man får ju inte klaga! Kul var det iallafall trots att vi saknade lagmedlemmar.

Nu när jag är hemma igen så borde jag ta tag i matten men jag har varken ork eller lust med det. Facebook tar över helt, tyvärr. Det ska lägags upp bilder osv. Får väl hoppas att motivationen är bättre imorn men innan det ska jag träffa Fredrika och byta lite saker på HM. Tyvärr så sviker hon oss i helgen. Hon ska åka till Finland.

Men men, det börjar bli dags att sova nu, så godnatt!

ByeBye<3

Fredagkväll

Nu har jag varit hemma ganska länge faktiskt men har inte orkat skriva förrns nu. Med tanke på att jag ska upp väldigt tidigt imorn borde jag väl ha somnat för länge sen. Men det känns lite ruttet att gå och lägga sig vid 12 på en fredagkväll...

Hursomhelst så mötte jag Fia vid norra sköndal som vi hade bestämt. Vid gullmars plockade vi upp Carro och tog tuben in till gamla stan. Där hittade vi ett ganska mysigt fik fast efter att ha köpt latte på Sandy's för 17kr rätt så ofta nu kändes det lite ruttet att köpa en för 32kr som inte var så speciellt stor heller. Snålt med skum var det också. Men det var super mysigt ändå och det är alltid så kul att träffa Fia (och Lexie förstås men hon var inte med) utan att vi festar och super. Man måste ju kunna umgås utan sprit och bara chilla. Haha jodå mycket tjejsnack blev det.
På väg hem så träffade vi Tim och hans kompis som framförallt Carro träffade på Lagers och Timons fest. Först så kände jag inte igen honom men sen så klickade det. Rikitgt kul var det, speciellt när jag satt och messade med Marat för då frågade Tim om vi kände honom. Jag sa det till Marat att vi träffade honom och att han hälsade. Marat sa då "Haha hälsa tbx! Love him<3" Det var riktigt roligt asså att de kände varandra. Small world! ^^

Nej nu är det dags att sova, godnatt!

ByeBye<3

En snabbis

Jag hinner med ett snabbt inlägg innan jag drar iväg för att möta Fia och Carro. Vi drar nog in till götgatsbacken för att fika och ha lite tjejsnack. Men tyvärr måste jag va hemma tidigt för imorn ska jag iväg med laget till "playa del sol" som pontus kallar det men vad det är har jag ingen aning om. Men det blir säkert kul. Men nu måste jag gå!

ByeBye<3

RÖDA SÖDRA! <3

YEAY! VI VANN! SÅ JÄVLA BRA ASSÅ! SA VI INTE: VAD SKA VI GÖRA? KROSSA KUNGSHOLMEN!! OCH DET GJORDE VI OCKSÅ! SÖÖÖÖDRA SHALALALA!


Torsdag 7

Ja det här var ju då en utav de skönare dagarna denna vecka. Först hade vi nationellt prov i engelska A vilket inte va så himla svårt eller ansträngande. Efter det bar det av i tåg, sjungandes och tjoandes mot Zinken för den sista delen i läroverksfejden, nämligen fotbollen! vi behövde bara vinna publikpriset för att vinna hela skiten. Efter att Östra vann över oss och Kunsholmen över Norra så var det dags för match 2. Kanske den viktigaste för vår del eftersom vi skulle möta Kungsholmen. Men då tänder en de här jävla torra Norra typerna en bengal så hela skiten läggs ner! Så vi fick dra därifrån och vi har ingen aning om vilka som vann fotbollen eller vilka som vann hela skiten! Väldigt frustrerande faktiskt. Så då åkte jag, Gaby och Nisse till Sandy's på götgatan. Jag lånade ut penar till Nisse så han kunde köpa en jätte macka. De pengarna kommer jag aldrig få tillbaka.  Jag och Gaby köpte kaffe för vi hade ätit på donken innan. Men det var riktigt mysigt att sitta där, Nisse och jag berättade om alla våra minnen och sånt från förra året. Tänk vad mycket skoj man har gjort med de killarna asså. Saknar det otroligt mycket. Man fick ju reda på en del kul grejer också som jag inte hade en aning om. Lite senare när vi hade satt oss ute och Nisse hade tänt sin 4 cigg kom Arvid också. Han va ju då lika seg som vanligt. De ville däremot inte berätta en sak som Nisse hade gjort i somras vilket var väldigt frustrerande. Arvid hade nämt det förut men aldrig berättat vad han gjorde så jag får väl försöka lura Marcus eller Albin att berätta. Vänta du bara Nisse, jag ska nog få reda på det!
Vi satt på Sandy's ett bra tag till efter det men sen behövde vi gå på toa och när vi var klara där fick killarna följa med till Gina Tricot och hjälpa mig att köpa en present till Freddie. Vad som köptes tänker jag inte nämna här eftersom det finns en lite chans att hon läser detta.
Imorn är det då dags för den där mystiska debatten som äger rum på historian. Så jävla sjuk grej men det är väl bara att köra på! Men jag längtar väl inte precis ^^

ByeBye<3

Mumsigt värre...

     
En lyckad tisdag eftermiddag om man säger det så! Och goda blev dem. Helt perfekt sådär innan träningen. Men vilken sort är godast? Kanel, vanilj eller kardemumma? Jag vet faktiskt inte men kardemumma bullarna blev störst den här gången iallafall. Kanske för att det var plåt 1 och därför den man lägger ner mest omsorg på? Hahah, jaa vad ska man säga? ^^
Men några av dessa får följa med till fotbollsmatchen imorn på Zinken. Det kan behövas när vi står och hejar fram Södra till vinsten i hela fejden. Men om vi vinner nån match, det vet jag ingenting om... ^^

ByeBye<3

Grillfesten!

Vilket hålligång asså! Haha trots att det var svin kul så blir man ju lite trött av 12 timmars festande...

Men jag kan ju börja med att tala om att Gaby snackar lite för mycket skit i sitt senste inlägg i sin blogg: gabbsans.blogg.se ^^ Så tro inte på allt hon skriver!
Precis som hon har skrivit så hände det en del saker under kvällen, till exempel: Nisses som brände sitt ben, brinnade gräs, mystiska ryssar/ greker eller vad de nu var för något, toa incidenter (vissa klarar ju tydligen inte av att låsa dörrar), spyor, folk som däckar, pajade saker och en jävla massa skräp överallt!

Om jag ska vara helt ärlig så minns jag inte hela kvällen, men däremot så vet jag att jag inte däckade som vissa påstår! Och jag minns även det sanna ryktet som spreds om Gaby och Jonathan! Tror faktiskt alla visste om det vid kvällens slut. Men det var riktigt kul att gå och kissa med Gaby, som vi skrattade asså, Caroline, jag tror vi har fått en till fest-nisse! Grillningen gick jätte bra när jag skötte det men sen när Zacka fick ta över blev allt bara bränt och korvarna döptes om till cancerkorvar. Fast ändå så lyckades vi tända eld på gräset, hmm...
 Hela kvällen var nog väldigt vinglig för de flesta. Framförallt för mig och Gaby men den var otroligt lyckad ändå. Särskilt med tanke på att det var så många som kom också. De var så underbart att få träffa alla vänner igen fast samtidigt. Och för att inte tala om att träffa Fredrikas klasskompisar, och hon fick träffa mina.

När vi var klara utomhus och kylan var för jobbig stack vi in till lokalen som Freddie hade fixat. Den avr u otroligt charmig med sitt skitiga golv, skruttiga stolar och vidriga toa! Haha ett riktigt rått-bo helt enkelt men den var ju gratis så man får inte klaga. Och eftersom de flesta av oss var packade när vi kom dit så blev den ju mysig. Och jag och Carro fick dansa. Vår grej helt enkelt och det fanns ett pingisbord som nyttjades både till det som den är till för men även som säng. Haha Carro och Ollon somnade i varandras armar, så söta. av någon anleding hamnade jag inne på toa med "hemlig loverboy" , det skulle man kunna kalla favorit i repris fast förra gången var det i en bastu och vi blev inte störda heller! Jo, dig har man ju en del minnen med! ^^

Kvällen är väldigt kortfattad, men det kan ju bero på att jag inte minns allt heller ^^ Men det är bara att ta nya tag till nästa grillfest. Som Eric sa, fältet är ju jätte stort, varför inte komma hit oftare? Jag håller med till 100 %!

ByeBye<3




Mys



Här har vi kvällens bild på mig, Gaby, Carro och Jonas

Valborg

Ojoj vilken lång kväll det blev! Men kul var det iallafall.
Först var det grillning hos Aston med alla glada människor. Dricka hade vi allihop och jag fick sköta grillen. Lite senare gick vi in för att spela tangera för att bli lite lulliga innan vi skulle gå till brasan. Vi kom i bra tajming tilll brasan eftersom vi fick med oss fyrverkerierna. Och de var faktiskt bra i år till skillnad från den lilla brasan som knappt fanns kvar när vi kom!
Sen gick vi tillbaka till Aston och lirade lite sing star innan det var dags för mig ooch Caroline att dra vidare till Anton.
Så vi gick till Sandsborg för att ta tuben till farsta strand. I farsta så träffade vi Carros klass kompis Daniel Leijon. Han hade en kompis med sig och det var nämligen nytorparen Christian Stomme vilket var väldigt roligt. Så vi stod där och pratade med dem medan vi väntade på att taxin som Anton skickat skulle komma. När vi stod där så kom det en snubbe och ställde sig jätte nära oss. Vi bestämde oss för att gå bort en bit och då följer snubben efter! Leijon var helt övertygad om att han skulle bli våldtagen och att vi skulle slippa undan. Mmm visst, stor chans liksom...! Men när vi gick in till tuben så försvann han, thank god för det! Vidrig typ asså.
Men när vi hade det som trevligast så kom taxin som skulle ta oss till Anton. Vi hamnade i Vidja, med andra ord, skogen! Men där var det full rulle och det slutade med att vi badade tunna och bastu med några grabbar. Det var riktigt mysigt men det bästa var att de hade dricka till oss, det var bara att ta. Kvällen ord som vi fick höra mest var förmodligen "knulla" och "slafsluder". Fråga mig inte varför, men men.
Några av killarna körde hem oss sen vilket  var väldigt snällt. Annars hade vi fått vänta jätte länge på att bussen skulle börja gå!

Ikväll ska jag bara va hemma och chilla. Det kan jag behöva för att ladda batterierna för imorn! Ha en trevlig kväll!

ByeBye<3




RSS 2.0