Vecka 11

Innan jag börjar berätta om min underbara vecka så vill jag bara säga att det var ett tag sen sist jag skrev. Kan nog vara för att jag varken har haft tid eller ork.

Precis som förra månaden har fredagen den 13.e satt sina oturs spår på mig. Hela veckan har faktiskt varit helt åt helvete. Det hela börjar med att jag vaknar på söndag morgon och ser att jag har ett förjävligt sår i ansiktet. Dess bättre var då min halsont som kunde ha blivit halsfluss borta. Men jag orkade inte lägga så mycket energi på såret ändå tills Lisa berättar för mig att det skulle kunna vara svinkoppor. Då börjar man undra lite eftersom såret inte hade börjat läka än. Jag spenderar min tisdag-kväll framför min 50 engelska glosor som måste pluggas in tills på onsdag vilket var ganska onödigt. När jag vaknar på onsdag morgon upptäcker jag fler sår, eller något som skulle kunna bli det iallafall. Mitt stora sår såg förjävligt ut vid det här laget och jag vägrade att gå ut. Så den dagen spenderade jag hemma. Senare på kvällen åker jag och mamma till läkaren och mycket riktigt hade jag fått svinkoppor! Min halsfluss som jag aldrig riktigt fick hade gett mig det här eftersom det var samma bakterie. Läkaren talade om vilken salva som jag skulle köpa för att få bort skiten och så blev det.
På torsdagen såg det bättre ut men min skolsyster tyckte att det var bättre om jag inte var med på simningen på idrotten på fredagen eftersom vi skulle hålla på med livräddning och smittorisken var ganska stor vid direkt kontakt. Torsdagskvällen blev åt historia-plugg för vi skulle ha prov dagen efter. Idag fredag då. Mina sår såg större ut tyckte båda Lisa och Tannaz men jag tänkte inte så mycket över det eftersom fredagkvällen skulle bli jätte bra. Jag skulle få umgås med mina underbara vänner Caroline, Fredrika och Johanna, trodde jag ja... När jag hade slutat skolan fick jag ett sms av Fredrika att vi kunde gå på bio på kvällen. Jag kände att mina pengar inte skulle räcka till och att mina kära koppor hade skämt ut mig tillräckligt för idag. Jag hade egentligen inte tänkt att berätta för Fredrika om mina koppr eftersom jag vet att hon är så mesig när det gäller sånt. Men nu blev jag ju tvungen att berätta för henne. Så då ville hon att vi skulle snacka lite och så vi gullmars en stund. Och så blev det. Det visade sig då att min kära väninna dissar mig ännu en gång för att hon e rädd. Det är alltid samma sak, vi bestämmer något och så drar hon sig ut av lite olika anledningar! Börjar bli väldigt irriterande särskilt nu när man redan mår dåligt! Men men... Inte mer att göra med det, bara att bita ihop och låta tårarna komma när man är hemma igen.
Så kvällen blev då istället att man fick kolla "Så ska det låta" med familjen. Inte det roliagste på en fredag kväll men vad ska man göra då?
imorn ska hela släkten till min moster för hon och min kusin har fyllt år. Jag hade egentligen inte tänkt att följa med men bestämde mig för att göra det nu när Fredrika inte vill veta av mig. Men min lilla mormor tycker att jag har det bättre hemma framför tvn så att jag inte kan smitta någon. Tack för den! Får väl kolla melodifestivalen själv då! Skit kul, vilken underbar helg det här kommer bli! Ska tillbaka till läkarn imorn också för de här jävla svinkopporna blir ju inte bättre, det kommer bara fler! Måste plugga också... -.-
Sådär, nu fick man ut lite irriterande tankar.

ByeBye <3

Kommentarer
Postat av: Tannaz

Jag tycker i alla fall om dig (vare sig med eller utan koppor) ...

men, hhaha,, den vid sidan ser faktiskt ut som ett <3!

Ha're bra.. Å deppa inte ihop framför melodifestivalen! Fxa lite gott sitt och kolla!

Kramar// Tannaz

2009-03-14 @ 19:54:24
URL: http://dendu.hemlig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0