Valborg

Ojoj vilken lång kväll det blev! Men kul var det iallafall.
Först var det grillning hos Aston med alla glada människor. Dricka hade vi allihop och jag fick sköta grillen. Lite senare gick vi in för att spela tangera för att bli lite lulliga innan vi skulle gå till brasan. Vi kom i bra tajming tilll brasan eftersom vi fick med oss fyrverkerierna. Och de var faktiskt bra i år till skillnad från den lilla brasan som knappt fanns kvar när vi kom!
Sen gick vi tillbaka till Aston och lirade lite sing star innan det var dags för mig ooch Caroline att dra vidare till Anton.
Så vi gick till Sandsborg för att ta tuben till farsta strand. I farsta så träffade vi Carros klass kompis Daniel Leijon. Han hade en kompis med sig och det var nämligen nytorparen Christian Stomme vilket var väldigt roligt. Så vi stod där och pratade med dem medan vi väntade på att taxin som Anton skickat skulle komma. När vi stod där så kom det en snubbe och ställde sig jätte nära oss. Vi bestämde oss för att gå bort en bit och då följer snubben efter! Leijon var helt övertygad om att han skulle bli våldtagen och att vi skulle slippa undan. Mmm visst, stor chans liksom...! Men när vi gick in till tuben så försvann han, thank god för det! Vidrig typ asså.
Men när vi hade det som trevligast så kom taxin som skulle ta oss till Anton. Vi hamnade i Vidja, med andra ord, skogen! Men där var det full rulle och det slutade med att vi badade tunna och bastu med några grabbar. Det var riktigt mysigt men det bästa var att de hade dricka till oss, det var bara att ta. Kvällen ord som vi fick höra mest var förmodligen "knulla" och "slafsluder". Fråga mig inte varför, men men.
Några av killarna körde hem oss sen vilket  var väldigt snällt. Annars hade vi fått vänta jätte länge på att bussen skulle börja gå!

Ikväll ska jag bara va hemma och chilla. Det kan jag behöva för att ladda batterierna för imorn! Ha en trevlig kväll!

ByeBye<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0