grannen

Nån som såg Beck det tysta skriket i söndags? Grannen hade iallafall som vanligt något kul att säga. Haha fantastiskt!

Grannen  - Vet du Martin, de vet vem som mördade Palme nu.
Beck       - Jaså?
Grannen  - Ja det står på hans gravsten: sköts av kyrokrådet.


Kommentarer
Postat av: neli

HAHA, grannen i beck är ju fan skönaste gubben :D älskar honom haha.



asså, mycket och mycket.. jag har inte så mycket pengar då jag inte får något från studiebidraget för tillfället. går inte så bra i högskolan :/

men jag brukar väl lägga ner sådär! självklart skulle jag vilja köpa fina grejer till min mamma eller pappa, men va ska man göra om man inte har råd? det är ju det.. men sen till pojkvännen så köper jag många inte så dyra grejer istället för bara 1 dyr haha.

kram söt

2010-12-07 @ 12:52:38
URL: http://simplyneli.blogg.se/
Postat av: neli

ja juste det också haha. kläder till nyår och hit och dit.. men jag har haft turen att min pojkväns mamma har köpt min nyårsklänning och skor som julklapp till mig hihi :) dem är så gulliga. så det är jag väldigt tacksam över!



åh vart jobbar du? :) va roligt!

2010-12-07 @ 13:44:08
URL: http://simplyneli.blogg.se/
Postat av: liindblaads

TTack för att du ville vara med och tävla :) glöm inte att anmäla dig hos youfoudit.blogg.se för att kunnafullfölja tävlingen, och vill du ha större chans att vinna så lägg upp bilden från våran blogg i din blogg och länka till oss :) glöm inte att skicka länken till ditt inlägg till oss isåfall så vi ser att du gjort de :)

kram

2010-12-07 @ 14:07:23
URL: http://liindblaads.se
Postat av: neli

hihi ja hon är verkligen supergullig :) min pojkväns mormor också däremot. dem är guldvärda.. killens skickade sms för ett tag sedan att hans mormor hade vart inne på affären new yorker och att hon hade köpt en svart kofta med vita prickar på till mig och ett par leggings med skinndetaljer haha. hon är ju för gullig :) <3



hihi okej. åh men det är ju bättre än inget :) jag har sökt jobb, men ingen verkar intresserad :( surt. nej jag tjänar faktiskt inget på min blogg haha. gör du det? :)

kram söt

2010-12-07 @ 19:28:49
URL: http://simplyneli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0