Boracay

Jösses vilken resa! Först MTR till flygplatsen, sem flygresa, sen Shuttlebus, sen båt, sen minishuttle och till sist en prommis på stranden till ett guesthouse. Gick upp 7 igår och kom fram ca kl 19. Så det var en riktigt lång dag! Igårkväll gick vi och åt lite middag och kollade samtidigt på en eldshow typ. Har för mig att de höll på med sånt i Kambodja också. Så det var kul! Efter maten gick direkt och la oss typ för att vi var så trötta. 






Idag gick vi upp halv 11! Så då var vi utvilade. Då bytte vi rum faktiskt för våran AC var alldeles för högljudd och man kunde höra allt nattliv utanför. Dessutom fungerade inte nån adapter i det rummet. Sen blev det pannkaksfrukost och häng på stranden. Alltså vilket paradis! Det är nästan mer paradis här än vad det är på Koh Lipe i Thailand! 










Blev så sen frukost idag, så vi hoppade lunchen och delade en pommes på eftermiddagen. Till middag idag har vi ätit mongolian bbq, precis som på Ghingis hemma i Linkan! Man tar alltså råvaror från en buffé och så wokar en lite gubbe det. 

Kommentarer
Postat av: Moster Carin

Gud vad mysigt, här hemma är det kallt ena dagen och varmt nästa med massa regn:( Många kramar. PUSS

2015-12-09 @ 10:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0