Landet

Helgen var helt fantastisk med familjemys, massa jobb och god mat. I fredags jobbade jag kväll, så när jag hade slutat drog Saabis och jag hemåt till Sthlm. Kom hem vid 23-tiden och tog ett glas vin med bror och hans två kompisar. Gick och la mig vid 2-tiden och sen dagen efter hämtade Carin mig vid 8 och vi åkte till landet. Där väntade en heldag med jobbande i trädgården. Vi skulle slänga skräp på tippen, riva bort ruttna delar av ett tak till friggeboden och bygga nytt samt fälla träd och bära bort stockar och kvistar. På kvällen hade vi födelsedagensmiddag för min morbror Anders och hade det supermysigt med rödvin och tänd brasa.
 












På söndagen gick vi upp ganska tidigt, så Lollo, Inez och jag fick ansvara för att lägga takpapp på det nybyggda taket. Inte helt enkelt men vi löste det. Sen när det var klart åkte vi till kyrkogården och hälsade på morfar innan det var dags att åka hem. Söndagmiddag åt jag med bror och papi, sen åkte jag till mamma för att kolla bron och dricka te.
 










Idag har jag pysslat med bilen, tvättat den, bytt till vinterdäck och bytt lamporna fram. Mycket mer än så hanns inte med innan det var dags att rulla mot Linkan igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0